2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Okudum canim Allah gönlüne göre versin inşallah.

Canım bende şu gelmeye başlayinca hastaneye giderken hasta bezi takıp gittim gidene kadar durmadı sürekli aktı ebe daha durmaz korkma dedi

Canım bende şu gelmeye başlayinca hastaneye giderken hasta bezi takıp gittim gidene kadar durmadı sürekli aktı ebe daha durmaz korkma dedi
Aynen öyle diyorlar benimde gelse bir an önce ya daha fazla beklemek istemiyorum iğne batması kesilme hissinden başka hiç bişey olmuyor

Kızlar 12 günlük oldu benim bebeğim. Gün içinde, özellikle gece ne kadar yese de doymuyor. 1 saatde 1 uyanıp ağlıyor. Varmı aynı durumu yaşayan?

Evet olabilir pıt pıt vurunca gegirme oluyor sadece alttan gaz çıkarması kaka ile birlikte oluyor kiraz çekirdeği kemeri almis esim gecen kullanmadım ama ise yarar mı acaba ya da erken midir?
Ben yatağının içine attım örtünün altında duruyo. Çıkarıyo arada gazı ama yardımı oluyo mu henüz anlamadım
Kızlar ben çok acıkıyorum, hamileyken böyle değildim gerçekten.. Şimdi hemen acıkıyorum canım sürekli tatlı bir şey yemek istiyor geri kilo alacağım böyle giderse
Aynı durumdayım canım diyetisyene gidicem önümüzdeki hafta bu yüzden
Yalancıktan kabız olmuş olabiliriz bizimkisinin durumu tamamen bu, gaz çıkarsa bile ıkınıyor sonra cıvık kaka

Aynı dırumdayız

Kızlar ya bugün benim oğlan tamamen üstte kaburgama göğüslerime felaket bir baskı yapıyor ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum duramıyorum bu çocuğun aşağı inmesi gerekirken neden üstte üste çıkıyor

O kısır döngü bizde de var bide uyanık durdukça meme istiyor obur boğa burçları online
+1 le biz de varız
Selamlar. Sabah 9 da sezeryan doğum gerçekleşti.bebek te bende iyiyiz. En son ultrasonda 3178 gibi bişey görünüyodu tam 3 kg doğdu. Boy ölçmüyolar kalça çıkıklığı olmasın diye.
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün miniğin

I love beyaz gürültü Bugün memeden ayırıp yatağa yatırdığımda hep beyaz gürültü açtım ve kesinlikle başarılı oldu daha az kıpırtı ve daha huzurlu uyudu gibi geliyor bana. Gece nasıl olacak bakalım.

Benimki de öyle canım yalnız değilsin Bi bakıyorum aşağıda Bi bakıyorum aşağısı boş yukarıda

Biz sürekli kullanıyoruz canım özellikle gündüzleri hava aydınlık diye sanırım uykuya dalmakta zorluk çekiyor emzikte almadı beyaz gürültü sayesinde sakinliyor ve kendi kendine uyuyor

Bir de onun pış pışlısı var bizim kız da onu seviyor tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…