2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Allah kolaylık versin zor canım insanın kendi evi gibisi yok inşallah bir an önce kurtulursun bu durumdan

Yok canım tam dokunmamıştı proba bu arada benim nişanım geldi galiba bir parmak kadar sümüksü akıntı ve kanlı bu açıklık muayenesi yüzünden midir yoksa nişan mıdır tam emin olamadım
Nişan canım hayırlı olsun muayeneden dolayı olmuştur da nişan öyle oluyor ama

Ben şimdi lavaboya gitmek için uyandım karnım sertti dolayısıyla aşağıya da baskı oluyor öyle olunca idrarı yaptım tam bitti diyorum geliyor 3-4 kere tekrarlandı bu su mu diye düşündümde sonrasında ıkınıp bıraktım gelen giden olmadı su olsa gelirdi sanki bu Bi kaç gündür böyle baskı olduğunda oluyordu aslında öyle sadece lavabo dışında hiç olmadığına göre su değildir diye düşündürüyor beni

Çok sıkışınca bende de aynı şekilde oluyor canım hatta wcye zor yürüyorum azıcık geliyor sonra yavaş yavaş artıyor su değil gibi ama sen yine de gözlemle

Çok sıkışınca bende de aynı şekilde oluyor canım hatta wcye zor yürüyorum azıcık geliyor sonra yavaş yavaş artıyor su değil gibi ama sen yine de gözlemle
Öyle olduğunda sürekli aklım kalıyor zaten geldi mi gelecek mi tekrar diye diye akşamı ediyorum

Chatgptye göre doğumların %15i 37 haftada %22 38 haftada %25 39 hafta %18 40 haftada gerçekleşiyormuş 41 ve sonrası da %7 ihtimalmiş işimiz Allah’a kaldı
Doğurmam doğurmam kurbanın ilk günü doğurup milleti kepaze ederim Annem bu çocuk geç kalıp bayramda gelecek herhalde o etler ne olucak diyor :) Dedim siz kurban kesersiniz doktorlarda beni

Merhaba sevgili anne adayları insallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alirsiniz.
Bu sabah transferim yapıldı uzun ve zorlu bir sürecin sonunda. Allahin izniyle bana tutunup hayırlısıyla sağlıkla gelmeleri için 41 hamile kadindan 41 ayetel kursi ıstiyorum. Okuyup beğene basarsanız sayıyı tamamlamış olurum.
Gülsüm kızı Zeynep diye dua eder misiniz.....
Şimdiden çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Not; son 6 adet kaldı tamamlar mısınız?

Evetttt Ankara’nın tüm ışıkları sönmüş herkes uyuyor bir ben ayaktayım sanki suan
gerçekten öyle olabilir Bugün hiç uyuyamadım neredeyse perişan haldeyim. Dün gelen ani misafirlerle de zaten çocuğum elden ele olmuş resmen ben mutfaktayken. Plansız olan şeylerden nefret ediyorum bazen. Hele ki böyle durumlarda. 12 ye kadar oturdular.

38+5 olduk bugün doktor kontrolümüz vardı doktor eşi yaşlanmaya başlamış dedi ama bi daha çarşamba günü göreyim dedi eşinin yaşlanması birden çok büyük sıkıntı olur mu ya da daha önce böyle denilen oldu mu

Ay daha çok yeni doğum zaten misafir kabul etmiyorum ben hiç valla küsen küssün kendimi zor topluyorum. Tüh ya çok ver bende sevmiyorum plansız işleri. Gelene de git diyemiyorsun

doğum yaklaştıkça olabilen bir durum diye duymuştum.. Doktorunuz zaten takip edecekmiş, gerekli görürse doğumu başlatır zaten içinizi ferah tutun..

Seni hayretler icerisinde takip ediyorum hem serklajli hemde inatla gelmiyor helal.valla vucut guzel direndi masallah
Bende öyleyim doğum olsun instagram da Bi sayfa var orda hikayemi paylaşacağım şu hastane de yatarken umut kıran doktorların yanına gidip konuşasım geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…