2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
İnşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun sen ne durumdasın??
Benim biraz ağrım oldu da belim de falan geçti yine dünkü doktor suyu normalden az yazdırdı git doğur diye azarladı diye şimdi acile gideyim diyorum Bi kontrol etsin alttan da bakıyorlar her gidene zaten Bi gidip geleyim bırakmazlarsa da doğurur çıkarım

Git canım için rahat etsin belkide açılma başlamıştır haber et bizede

Kızlar sling ya da kanguru kullanıyor musunuz ? Ne zaman kullanmaya başlayabiliriz acaba, koynumda çok sakinleşiyor o yüzden bir tane almak istiyorum. Tavsiyesi olan link verebilirse süper olur

Kızlar bebek doğunca buralara giremiyorum bi sorum olacak bebeğim sadece anne sütü veriyorum doyup duymadığını anlamıyorum nasıl anlarım aç mı kaliyor acaba diye düşünmeden edemiyorum

Kızlar bebek doğunca buralara giremiyorum bi sorum olacak bebeğim sadece anne sütü veriyorum doyup duymadığını anlamıyorum nasıl anlarım aç mı kaliyor acaba diye düşünmeden edemiyorum
Kakalı bez sayısının 4-5 den az olmaması lazım Dr öyle söyledi bana. Bir de kilo alımı varsa tabii doyuyordur

Kızlar sling ya da kanguru kullanıyor musunuz ? Ne zaman kullanmaya başlayabiliriz acaba, koynumda çok sakinleşiyor o yüzden bir tane almak istiyorum. Tavsiyesi olan link verebilirse süper olur
Sling aldım ben biraz büyüyünce kanguru alacağım bugün ilk kez slinge koydum sevdi gibi. Annem gidince ona koyup işlerimi halledeceğim. Ilays mabelin slingini almıştım kaliteli

Kızlar 12 günlük oldu benim bebeğim. Gün içinde, özellikle gece ne kadar yese de doymuyor. 1 saatde 1 uyanıp ağlıyor. Varmı aynı durumu yaşayan?
Evet sürekli meme istiyo ebe doymadigindan değil seninle temas etmek istiyo kendini hala anne karnında sanıyor dedi

Sling aldım ben biraz büyüyünce kanguru alacağım bugün ilk kez slinge koydum sevdi gibi. Annem gidince ona koyup işlerimi halledeceğim. Ilays mabelin slingini almıştım kaliteli
Bakayım ben de teşekkür ederim canım kanguru almıştım da sanırım kanguru için daha küçük sanki kuşum sling ile daha rahat eder gibi geldi

Kızlar 12 günlük oldu benim bebeğim. Gün içinde, özellikle gece ne kadar yese de doymuyor. 1 saatde 1 uyanıp ağlıyor. Varmı aynı durumu yaşayan?
Benimki de öyle alarm kurmuyorum artık sürekli uyanıyor gece. Hep memede kalmak istiyor sanırım temas isteğinin arttığı bir süreç bu, birçok kişide aynı durum var

Ç
Kakalı bez sayısının 4-5 den az olmaması lazım Dr öyle söyledi bana. Bir de kilo alımı varsa tabii doyuyordur
Canım benim kız 1 2 kez kaka yapio gunluk 15 günlükken sağlık ocağı çok güzel kilo almış dedi bana çiş önemli dedi

Kilo alimi vardı ama kaka günde iki defa falan yapıyor daha çok idrar yapıyor sanki
Kontrole var mı daha ? Kilo alıyorsa doyuyordur herhalde ama bez konusunu bilemiyorum doktor öyle dediği için sürekli bez sayıyorum manyak gibi. Bazen 6-7 oluyor ohh çekiyorum. Sen gidince kontrole bir sor bence onu her bebek de farklı tabii gelişimi vs doktorun yönlendirmesi daha sağlıklı olur

Ç

Canım benim kız 1 2 kez kaka yapio gunluk 15 günlükken sağlık ocağı çok güzel kilo almış dedi bana çiş önemli dedi
doğrudur canım, her bebek farklı tabii. Bizim doktorumuz bu şekilde söyledi, bebekten bebeğe değişiyor da olabilir o yüzden net bir şey diyemiyorum. Çiş her bezinde oluyor bazen açınca elime bırakıyor sağ olsun bir de benim kız maşşalah zart zurt gaz çıkarıyor alttan tazyikli bir şekilde kaka bırakıyor bezine

Dogrudur çiş çok yapıo kaka bugün 1 kere yaptı çok ıkınıyo 2 gündür gazı oluyo sanırım

Cok tesekkurler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…