- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #29.601
İnşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun sen ne durumdasın??Ya açıklık devam ediyor ya da kanala inmeye çalışıyor canım hadi senin yolun kısalmış
Benim biraz ağrım oldu da belim de falan geçti yine dünkü doktor suyu normalden az yazdırdı git doğur diye azarladı diye şimdi acile gideyim diyorum Bi kontrol etsin alttan da bakıyorlar her gidene zaten Bi gidip geleyim bırakmazlarsa da doğurur çıkarımİnşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun sen ne durumdasın??
Git canım için rahat etsin belkide açılma başlamıştır haber et bizedeBenim biraz ağrım oldu da belim de falan geçti yine dünkü doktor suyu normalden az yazdırdı git doğur diye azarladı diye şimdi acile gideyim diyorum Bi kontrol etsin alttan da bakıyorlar her gidene zaten Bi gidip geleyim bırakmazlarsa da doğurur çıkarım
5 dk hastanedeyim zaten şimdi çıktık alttan bakar diye strese girdimGit canım için rahat etsin belkide açılma başlamıştır haber et bizede
Hiç stres yapma canım ben birşey anlamadım rahat ol çok sıkma kendini5 dk hastanedeyim zaten şimdi çıktık alttan bakar diye strese girdim
Pış pışı ağzımla yapıyordum kıpırdandığında poposuna da hafifçe vuruyordum hatta ama beyaz gürültü kadar etki etmiyordu
Kakalı bez sayısının 4-5 den az olmaması lazım Dr öyle söyledi bana. Bir de kilo alımı varsa tabii doyuyordurKızlar bebek doğunca buralara giremiyorumbi sorum olacak bebeğim sadece anne sütü veriyorum doyup duymadığını anlamıyorum nasıl anlarım aç mı kaliyor acaba diye düşünmeden edemiyorum
Canım inşallah bı an önce sende atlatırsın5 dk hastanedeyim zaten şimdi çıktık alttan bakar diye strese girdim
Kilo alimi vardı ama kaka günde iki defa falan yapıyor daha çok idrar yapıyor sankiKakalı bez sayısının 4-5 den az olmaması lazım Dr öyle söyledi bana. Bir de kilo alımı varsa tabii doyuyordur
Sling aldım ben biraz büyüyünce kanguru alacağım bugün ilk kez slinge koydum sevdi gibi. Annem gidince ona koyup işlerimi halledeceğim. Ilays mabelin slingini almıştım kaliteliKızlar sling ya da kanguru kullanıyor musunuz ? Ne zaman kullanmaya başlayabiliriz acaba, koynumda çok sakinleşiyor o yüzden bir tane almak istiyorum. Tavsiyesi olan link verebilirse süper olur
Evet sürekli meme istiyo ebe doymadigindan değil seninle temas etmek istiyo kendini hala anne karnında sanıyor dediKızlar 12 günlük oldu benim bebeğim. Gün içinde, özellikle gece ne kadar yese de doymuyor. 1 saatde 1 uyanıp ağlıyor. Varmı aynı durumu yaşayan?
Bakayım ben de teşekkür ederim canımSling aldım ben biraz büyüyünce kanguru alacağım bugün ilk kez slinge koydum sevdi gibi. Annem gidince ona koyup işlerimi halledeceğim. Ilays mabelin slingini almıştım kaliteli
Benimki de öyle alarm kurmuyorum artık sürekli uyanıyor gece. Hep memede kalmak istiyor sanırım temas isteğinin arttığı bir süreç bu, birçok kişide aynı durum varKızlar 12 günlük oldu benim bebeğim. Gün içinde, özellikle gece ne kadar yese de doymuyor. 1 saatde 1 uyanıp ağlıyor. Varmı aynı durumu yaşayan?
ÇKızlar bebek doğunca buralara giremiyorumbi sorum olacak bebeğim sadece anne sütü veriyorum doyup duymadığını anlamıyorum nasıl anlarım aç mı kaliyor acaba diye düşünmeden edemiyorum
Canım benim kız 1 2 kez kaka yapio gunluk 15 günlükken sağlık ocağı çok güzel kilo almış dedi bana çiş önemli dediKakalı bez sayısının 4-5 den az olmaması lazım Dr öyle söyledi bana. Bir de kilo alımı varsa tabii doyuyordur
Kontrole var mı daha ? Kilo alıyorsa doyuyordur herhalde ama bez konusunu bilemiyorum doktor öyle dediği için sürekli bez sayıyorum manyak gibi. Bazen 6-7 oluyor ohh çekiyorum. Sen gidince kontrole bir sor bence onu her bebek de farklı tabii gelişimi vs doktorun yönlendirmesi daha sağlıklı olurKilo alimi vardı ama kaka günde iki defa falan yapıyor daha çok idrar yapıyor sanki
doğrudur canım, her bebek farklı tabii. Bizim doktorumuz bu şekilde söyledi, bebekten bebeğe değişiyor da olabilir o yüzden net bir şey diyemiyorum. Çiş her bezinde oluyor bazen açınca elime bırakıyor sağ olsunÇ
Canım benim kız 1 2 kez kaka yapio gunluk 15 günlükken sağlık ocağı çok güzel kilo almış dedi bana çiş önemli dedi
Dogrudur çiş çok yapıo kaka bugün 1 kere yaptı çok ıkınıyo 2 gündür gazı oluyo sanırımdoğrudur canım, her bebek farklı tabii. Bizim doktorumuz bu şekilde söyledi, bebekten bebeğe değişiyor da olabilir o yüzden net bir şey diyemiyorum. Çiş her bezinde oluyor bazen açınca elime bırakıyor sağ olsunbir de benim kız maşşalah zart zurt gaz çıkarıyor alttan tazyikli bir şekilde kaka bırakıyor bezine
Cok tesekkurler canimCanım şimdiden sağlıkla kucağına almanı diliyorum, odaya geldikten sonra bol su ve kahve sayesinde ne baş ne omuz ağrısı yaşamadım. Odaya kayısı ve dut kurusu içeren komposto yapıp götürmende fayda var hem süt hem bağırsaklarım açısından çok fayda gördüm ben. Seni bir süre sonra ayağa kaldıracaklar sonrasında sık aralıklarla yürümeye çalış kısa da olsa gaz sorunu bu şekilde çözülüyor çoğunlukla. Eve gelince de bol kayısılı bağırsak açıcı şeyler tüketmeni tavsiye ederim ben kabız oldum maalesef ıkınmak zor dikişler düzelene kadar dikkat etmek lazım. Eve gelince de dinlen misafir vs derken oturma pozisyonu yerine uzan sıklıkla, kimsenin kimseye faydası yok inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?