2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüt

Kızlar bebek doğunca buralara giremiyorum bi sorum olacak bebeğim sadece anne sütü veriyorum doyup duymadığını anlamıyorum nasıl anlarım aç mı kaliyor acaba diye düşünmeden edemiyorum
Canım doymayan bebek emdikten kısa bir süre sonra ağlamaya başlayıp yine meme istiyor genelde çevremde gördüğüm o yönde yani, hatta kuzenimizin bebeği çok ağlıyordu doktor doymuyor diye mama verince ağlamaları kesilmişti. Yine de her bebek farklı olabilir çişli kakalı bez sayısından da takip ediyorlar sanırım benim kız 1buçuk saate kurulu guguklu saat

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyütmek nasip olsun

Masallah masallah saglikla buyutun agri aci esiginiz oldukca yuksekmiz demekki ne guzell

Anammm hayırlı olsun Geçe kalıcak diye konuşuyorduk dün Canım detaylı bir anlatım bekliyorum senden müsait olduğundaa

Öyleyse doymuyor ozamn çünkü beş dakika sonra tekrar ağlıyor meme istiyor pazartesi günü sağlık ocağına gidicez bakalım kilo alımı azsa mama veririz

yaaa gözün aydın sağlıkla büyüt darısı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…