2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar size hayat kurtarıcı bir ürünü tavsiye edeceğim. Hava çok sıcak olduğu için müslinle değil böyle bir kemerle kundaklıyoruz. Her ne kadar oğluşum bir şekilde ellerini çıkartsa da müthiş bi şey 😍

Öyle olucak galiba canım ondan sana sormak istedim birkere zaten açılma olmazsa ozaman mecbur sezeryan olucak
Benim oğlumda çok çabuk açılma olmuştu bunda biraz sıkıntı yaşadık suyu patlatınca direkt 3 den 8 e çıktı açılma öyle de doğum yaptım

Sizde de bebeği emzirirken karın ağrısı oluyor mu biraz uzun kalsa hemen kötü oluyorum Bi üşütme geliyor bayılacak gibi oluyor diğer doğumda da böyle olmuştum emzirmeyi mecburi yapıyorum ama içim gidiyor Bi de sizlere de kan sulandırıcı iğne yazmış mı doktor
Emzirirken yaşadığınız karın ağrısı rahminizin toplandığı anlamına geliyormuş ben bunu 3.doğumumda yaşadım ve sorguladığımda herkes öyle demişti ama ben diğerlerinde öyle bir ağrı hissetmemiştim, son numarada baya baya her emzirmede karın ağrısı yaşamıştım. Ama gittikçe azalan bir ağrıydı... Sağlıkla büyütün 🧿🧿🧿

Kızlar benim kız boğa burcunun hakkını veriyor çıldırarak öemeye geliyor ve memede bir saat duruyor en kötü ihtimalle. Yarım saat birinde yarım saat ötekinde tutuyorum 😳
Oğlum böyle değildi biraz emer yatardı 🤣
Varsın emsin ya. Yemeyen çocuk çok zor. Saçımı başımı yolacak kıvama geliyorum ben bazen 4 yaş olanın yemek muhabbetine

Sizde de bebeği emzirirken karın ağrısı oluyor mu biraz uzun kalsa hemen kötü oluyorum Bi üşütme geliyor bayılacak gibi oluyor diğer doğumda da böyle olmuştum emzirmeyi mecburi yapıyorum ama içim gidiyor Bi de sizlere de kan sulandırıcı iğne yazmış mı doktor
Bana yazdı canım kullandım ben kan sulandırıcı iğne. İlk zamanlar karnım ağrıyordu şimdi ağrımıyor artık karın küçüldükçe

Biz dün banyo yaptırdık ondan mı oldu acaba diye düşünüyorum şimdi bende yarın sağlık ocağına sorayım bari
Bebeklerin göz kanalları açıldığı için oluyormuş bizimde oldu 5 gün fln sürdü. Temiz pamuğu kaynatılmış ılımış suya batırıp temizleyin.ve en küçük parmağınızla burunla göz arasında kalan yere yukarıdan aşağıya masaj yapın dr öyle dedi geçti yavaş yavaş

Kızlar biz de doktor kontrolünden geldik. Doktora yine kaç saatte bir emzirmem gerektiğini soramadım unuttum :D zaten benim oğluş saatte bir kaldırıyor sağ olsun. Sorun yok çok şükür. Önümüzdeki ay aşılarımız başlıyor.🫠 özel aşılarımız dahil hepsini olacağız bakalım nasıl olacak.🫠 Sünnet için de yaptırabilirsiniz bezi bırakmadan yaptırın dedi eylülde yaptıracağız.

Öyleymiş ben diğer doğumda da yaşadım da bunda daha fazla sanki bunda doğum da zor geçti ondan mı fark ediyor bilmiyorum

Kızlar 37. Haftadayım tansiyonu kontrol altına alamıyoruz hep yüksek. Böyle giderse doktorum bebeği erken alabileceğini söyledi. Bu durumu yaşayıp atlatan varmı aranızda

Bana yazdı canım kullandım ben kan sulandırıcı iğne. İlk zamanlar karnım ağrıyordu şimdi ağrımıyor artık karın küçüldükçe
Doğumdan sonraki kontrol de Pıhtı çıktı acaba ondan mı yazdı diye düşündüm bende

Bebeklerin göz kanalları açıldığı için oluyormuş bizimde oldu 5 gün fln sürdü. Temiz pamuğu kaynatılmış ılımış suya batırıp temizleyin.ve en küçük parmağınızla burunla göz arasında kalan yere yukarıdan aşağıya masaj yapın dr öyle dedi geçti yavaş yavaş
Şimdi geçti gibi sütü damlatınca ama dediğini de yapayım birden fazla fazla akınca ne oluyor dedim bayağı da sarıydı bizim oğlanda sarılık olacak gibi hafif sarardı sık da emziriyorum ama

Back
X