Rica ederim canımTeşekkür ederim canım bakıyım hemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim canımTeşekkür ederim canım bakıyım hemen
Anladım canımm. Demek devam ediliyor normalHayır canım bi şey demedi. Yarın kontrole gidince soracağım. Bazıları iğneyi son güne kadar bile kullanabiliyormuş. Artık hap ve iğne kullanmaktan yoruldum.
İnşallah vaktini bekler canım, haftanda ilerledi şükürler olsunKızlar selam kontrolüm vardı bugün, bebeğim iyi ama benim rahim ağzım açılmış 2cm. Sevk verdi perinatolojiye yatışa gidicem akşam eşim gelince. Dualarınızı bekliyorum
aa hadi hayırlısı olsun inşallah iyisinizdir ikiniz de.. Kontrolde mi anlaşıldı yoksa bir belirti verdi mi bu durum?Kızlar selam kontrolüm vardı bugün, bebeğim iyi ama benim rahim ağzım açılmış 2cm. Sevk verdi perinatolojiye yatışa gidicem akşam eşim gelince. Dualarınızı bekliyorum
Ben alışveriş yaparken beynimi çok yaktım hangisini alayım diye. Aldım geri iade ettim, içime sinen oldu sinmeyen oldu. O yüzden sana bildiklerimi atayım sen kendi bütçene göre karar verh&m 1,0 ve 2,5 tog şu an bence çok uygun piyasaya göre.
https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.1165341005.html
![]()
Elyaf Dolgulu Kapitone Ekru Uyku Tulumu 0-6 Ay
70 Organik pamuk %30 polyester (iç dolgu) Çizgili kapitone kumaş Elyaf dolgulu, 3,8 tog Çıtçıtlar ile 6 aya kadar kullanım Kapitone uyku tulumu, bebeğinizin güvenli ve konforlu bir uyku deneyimi yaşaması için özenle tasarlanmıştır. Dış yüzeyindeki kapitone kumaş ve iç kısmındaki interlok astar...littlegusto.com.tr
![]()
Köpek Desenli Uyku Tulumu (0-3 Yaş) | Marks & Spencer
Köpek Desenli Uyku Tulumu (0-3 Yaş) şimdi Marks & Spencer’da! Tüm Bebek ürünlerimizi incelemek için sitemizi ziyaret edin.www.marksandspencer.com.tr
Bir de owli’ye bakabilirsin şimdi link bulamadım oradan.
Kızlar selam kontrolüm vardı bugün, bebeğim iyi ama benim rahim ağzım açılmış 2cm. Sevk verdi perinatolojiye yatışa gidicem akşam eşim gelince. Dualarınızı bekliyorum
Haftası allahtan güzelKızlar selam kontrolüm vardı bugün, bebeğim iyi ama benim rahim ağzım açılmış 2cm. Sevk verdi perinatolojiye yatışa gidicem akşam eşim gelince. Dualarınızı bekliyorum
Kontrolde anlaşıldı ben her hafta vajinal ultrason yaptırıyorum orda belli oldu, belirtim yoktuaa hadi hayırlısı olsun inşallah iyisinizdir ikiniz de.. Kontrolde mi anlaşıldı yoksa bir belirti verdi mi bu durum?
ben ayda bir kontrole gidiyorum az mı gidiyorum acaba ya, bundan sonra 3 haftada bire inecekmiş..Kontrolde anlaşıldı ben her hafta vajinal ultrason yaptırıyorum orda belli oldu, belirtim yoktu
Ben 14.haftadan beri her haftada gidiyordum benim Servikal yetmezliğim varben ayda bir kontrole gidiyorum az mı gidiyorum acaba ya, bundan sonra 3 haftada bire inecekmiş..
Geçmiş olsun canım umarım sağlıkla ilerler sürecin..Ben 14.haftadan beri her haftada gidiyordum benim Servikal yetmezliğim var
Şu an Soda içiyorum inşallah uyanir sıpa ya akşam acil yolu görülecek bana yoksa panik gelmeye başladi bana ufaktanAmin canım amin Rabbim şifa bekleyen herkese şifa versin, beterinden korusun. Her halimize şükür ne diyim bilemiyorum ki tüm doktorlar 27 yaşımdaydım ilk öğrendiğim zaman şok geçiriyorlardı nasıl bu kadar genç hasta böyle olabilir diye oluyor işte… Benimki de öyle bugün balım nazlı hareket etmiyor geç kahvalı yapabildim diye mi küstü bilmiyorumiyilerdir kötü düşünmek hiiiiç istemiyorum inan
Çok geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun. Bu kadar sabrettin, dayandın daha da dayanacaksın inşallah inanıyorumKızlar selam kontrolüm vardı bugün, bebeğim iyi ama benim rahim ağzım açılmış 2cm. Sevk verdi perinatolojiye yatışa gidicem akşam eşim gelince. Dualarınızı bekliyorum
Sezeryan günümü belli oldu canımSelam kızlar, benim de kontrolüm vardı bugün 35 e adım attık çok şükür. Bir aksilik çıkmazsa 22 Eylül de kavuşuyoruz kızımla inşallah.
Mehlika biraz da bu açıklıkla içerde tutabilirsin bence yavrunu, o da sen de yapabilirsiniz dostum
![]()
bayağı atlattınız kritik zamanları inşallah bir süre de böyle giderse tamam Allah ın izniyle
U Umayis H Hasretimm123 sizler nasılsınız? Yavrular nasıl?
Akşam bence hareketlenirler benimki de aynı valla ama kafama takmamaya çalışıyorum inşallah sıkıntı yoktur diye bekliyorumŞu an Soda içiyorum inşallah uyanir sıpa ya akşam acil yolu görülecek bana yoksa panik gelmeye başladi bana ufaktan![]()
Geçmiş olsun kuzum Dualarım seninle Umarım hersey gönlünce olurKızlar selam kontrolüm vardı bugün, bebeğim iyi ama benim rahim ağzım açılmış 2cm. Sevk verdi perinatolojiye yatışa gidicem akşam eşim gelince. Dualarınızı bekliyorum
İnşallah kuzum yaa Bugun temizlik yaptim biraz ondan mi hissetmedim bilmiyorum inşallah herşey yolundadir bidik korkutuyor beni arada :/Akşam bence hareketlenirler benimki de aynı valla ama kafama takmamaya çalışıyorum inşallah sıkıntı yoktur diye bekliyorum![]()