• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Ya keşke söylese rapor va alsa işe gelmeseler cidden ama galiba birazda insan çekiniyor ve utanıyor 😂
Ya ben de söyleyemedim kimseyee ama kimseyle de görüşmedim ne diyim çocuk korkmuştur belki çıkartırlarsa vs bir şey olursa diye bir şey diyemiyorum şu an ama o zaman öldüresim geliyordu 😂

Ya çok kötüydü evet ve doktora gitmemek için baya direndim bebek büyüyordur ondandır diye diye edemedim öğleden sonra gittim oda apar topar hastaneye sevk etti hastanede anlaşıldı taş olduğu ve taş düşürdüğüm .. inşallah canım 🌸 haber ederim bakalım bugün kan alırlar ama pazartesiye ancak çıkar bence
Hadi bakalım canım, inşallah hersey yolundadır

Ayyy aman amannn uzak kalsın 😟 vallahi Töbee .. ya derim kabarıyor kaşıdıkça ondan söyledi ama yarım bilgi verdim ondan oldu 😂 bence minicik minicik kırmızı noktalar oluşuyor ben kaşıdıkça
Evet çokta zor geçen bişi 🙁

Ya ben de söyleyemedim kimseyee ama kimseyle de görüşmedim ne diyim çocuk korkmuştur belki çıkartırlarsa vs bir şey olursa diye bir şey diyemiyorum şu an ama o zaman öldüresim geliyordu 😂
Hahaha oda attı mı aceba ?

Normalde 32de kesecektik ilacı ama 34e kadar uzattı benimkini doktor. Sana birsey dedi mi
Hayır canım bi şey demedi. Yarın kontrole gidince soracağım. Bazıları iğneyi son güne kadar bile kullanabiliyormuş. Artık hap ve iğne kullanmaktan yoruldum.

Of benim nasıl olacak bilemiyorum ecopirini ömür boyu kullanmam gerekiyor, oksaparı doğumdan sonra 10 hafta daha. Eee doğuma giderken nasıl olacak benim 🥺
Canım 34 haftada bırakman gerekmiyor mu ecopirini bugün kontrolüm vardı benim de doktor hatırlattı bana ecopirin bırakman gerek diye 34 haftadayım ama ben zaten kullanmıyordum ecopirin bende kanama yapıyor iğneye devam ediyorum sezeryan içinde muhtemel tarih 20 eylül dedi acil bişey olmazsa tabi nts girdim haftaya perşembe tekrar nts belim ağrıyor birde ya artık hareketlerim çok kısıtlandı

Kızlar emzirme sütyeni ve atletini internetten alıp memnun kalan varsa yazabilir mi ?
Ben H&M’den sunlari aldim. Yok gibi, pedli gogus uclarini belli etmiyor ve çok rahat. Kullanmaya basladim bile cunku memişkolar büyüdü ve rahatlık istiyor artik. 2 tane daha alacağim.

Son düzenleme:
Canım 34 haftada bırakman gerekmiyor mu ecopirini bugün kontrolüm vardı benim de doktor hatırlattı bana ecopirin bırakman gerek diye 34 haftadayım ama ben zaten kullanmıyordum ecopirin bende kanama yapıyor iğneye devam ediyorum sezeryan içinde muhtemel tarih 20 eylül dedi acil bişey olmazsa tabi nts girdim haftaya perşembe tekrar nts belim ağrıyor birde ya artık hareketlerim çok kısıtlandı
Canım 2023 te inme geçirdim, beynime pıhtı attı, beyinde de 2 tane damar tıkalı. O yüzden ömür boyuuuu ecopirini kullanmaya mecburum. 2024 ekim ayında da aşılama tedavilerinde hormon ilaçları bir şey yapmasın diye ecopirine ek olarak oksapar 4000 başladık. Yani ben çoooook uzun zamandır ikisini de kullanıyorum, kullanmakta zorundayım. 1 tane de kürtajım var bebeğimin kalbi durduğu için o dönemde ecopirin ve oksapar kullanmıyordum verilmemişti ilk gebelik diye. Yani demem o ki benim bırakma gibi bir seçeneğim yok. Nasıl olacağını hiç kestiremiyorum…

Back
X