- 18 Mart 2023
- 1.330
- 932
- 53
- 36
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #30.601
3. Cocuk ama bende depresyondayım canım iki göz iki çeşme bu bir süreç elimizde değil ama merak etme bu dalgalanmalar 1 aya kadar bitiyor. Bolca şefkate ihtiyacımız var. Ama gururuma dokunuyor beklemekle kalıyorum dile getiremiyorum bende.Biraz depresyonda gibiyim kızlar hiç bir şeyden keyif almıyorum. Sürekli 2 saat sonrası emzirme alt değiştirme düşündüğüm için aynaya bile bakmıyorum çoğu zaman kendimi unuttum resmen. Bugün dışarı çıktık sevdiğim kahveciden kahve aldık alışveriş yaptık asla keyif almadım. Zihnen ve bedenen çok yorgunum. Tecrübeli annelerimiz tavsiyelere ihtiyacım var bu duygular geçer mi
Gözyaşım pıtTam olarak yaşadıklarımız…
Aynı durumdayım dün çıktık burnumdan geldi. Gün boyu hiç mi uyumaz uyamadı sabah 6dan akşam 6 ya uyanık aralıksız emdi bayılacaktım. Karnı gurul gurul du ama ağlamıyordu. 6 dan beride 2 kere emzirdim zorla biraz şimdi altını açtım vs kalkmadı 2,3 yudum alıp uyudu. Yorgunluktan perişan olmuş oda kuzumKızlar bende çok bunaldım surekli kucak meme istiyo afedersiniz tuvalete zor gidiyorum yemek zar zor yapıyorum gazımı var anlamıyorum zorlaniyo bugün mercimek çorbası içtim içine kimyon koydum yinede gaz yaparmı bilemedim dün dışarı çıktık 1 saat olmadan eve zor attık kendimizi emmek istiyo dışarda kalmanın anlamı yok emzirmekten bişey yapamadım bu internette bazen bizimle doğum yapanlari görüyorum giyinip kuşanıp dışarda geziyolar ben niye böyleyim
Biz de öyleyizKızlar bende çok bunaldım surekli kucak meme istiyo afedersiniz tuvalete zor gidiyorum yemek zar zor yapıyorum gazımı var anlamıyorum zorlaniyo bugün mercimek çorbası içtim içine kimyon koydum yinede gaz yaparmı bilemedim dün dışarı çıktık 1 saat olmadan eve zor attık kendimizi emmek istiyo dışarda kalmanın anlamı yok emzirmekten bişey yapamadım bu internette bazen bizimle doğum yapanlari görüyorum giyinip kuşanıp dışarda geziyolar ben niye böyleyim
Bugünleri özzliycez aslında ama bazen bı bunaliyorum çok zor geciyo bayramda hiç biyere gitmek istemiyorum keyif alamıyorumAynı durumdayım dün çıktık burnumdan geldi. Gün boyu hiç mi uyumaz uyamadı sabah 6dan akşam 6 ya uyanık aralıksız emdi bayılacaktım. Karnı gurul gurul du ama ağlamıyordu. 6 dan beride 2 kere emzirdim zorla biraz şimdi altını açtım vs kalkmadı 2,3 yudum alıp uyudu. Yorgunluktan perişan olmuş oda kuzum
5 dakika uyuyo tekrar uyaniyo beşikte uyumuyo inşallah bugünlerde geçecek ben uyuduğu zaman artık kaldırmıyorum emzirmek içinBiz de öyleyizhastane işlerim dışında dışarı bile çıkamadım doğru düzgün. Hafta sonu çıkacaktık ama eşim sözünü tutmadı sağ olsun. Bugün tam uyudu dedim uyanıp hic uyumadı, 5 dakika uyuyup geri ağladı her seferinde, beşiğinde de durmadı. Sadece kucağımda sakinlesti. Ağlayarak çocuk kucağımda yemek yaptım akşam 9 gibi uyudu, emzik verdim ilk kez uykuya geçerken o kadar yorgunum ki.. birazdan emzirmek için kaldıracağım inşallah sorunsuz geçer gecemiz.
Çevre, sosyal medya bizleri iyice yetersiz hissetmeye itiyor. Oysa ki bir çoğumuz yalnız halletmeye çalışıyoruz her şeyi. Ben de artık toparlanmak istiyorum ama olmuyor, sanki daha da kötüleşiyor
Sağıyor musun peki bebek uyurken. Okadar sık emiyor ki sağmayayım diyorum uyudugun da da dolsun bari yanlış mi yapıyorum?5 dakika uyuyo tekrar uyaniyo beşikte uyumuyo inşallah bugünlerde geçecek ben uyuduğu zaman artık kaldırmıyorum emzirmek için
Aynı durumdayım emzirmeye alışma eşimi özleme eski rutinini özleme her şey mevcut kızıma bayılıyorum ama akşam olunca bir hüzün çöküp ağlayasım geliyorBiraz depresyonda gibiyim kızlar hiç bir şeyden keyif almıyorum. Sürekli 2 saat sonrası emzirme alt değiştirme düşündüğüm için aynaya bile bakmıyorum çoğu zaman kendimi unuttum resmen. Bugün dışarı çıktık sevdiğim kahveciden kahve aldık alışveriş yaptık asla keyif almadım. Zihnen ve bedenen çok yorgunum. Tecrübeli annelerimiz tavsiyelere ihtiyacım var bu duygular geçer mi
Fırsat olmuyoki başlarda sağıyodum şimdi sürekli memede sagmaya zaman yok az bı uyuyo yemek yapmaya çalışıyorum evde 2 çocuğum daha var onlarda bekliyoSağıyor musun peki bebek uyurken. Okadar sık emiyor ki sağmayayım diyorum uyudugun da da dolsun bari yanlış mi yapıyorum?
Yenidoğan aknesi diye geçiyor bizde de var. Genelde 1 güne geçiyor ama bu sefer de yenisi çıkıyor internette normal olduğu yazıyor.Kızlar bebeğimin yüzünde minik kabarcık oldu hergun banyo yaptırmaya çalışıyorum neden olmuştur sicaktanmi biseymi alerji yaptı ayın 29 randevumuz var dr sorucam
Çocuklar olmasa benimde bir yere adım atasım yok. Allah a şükürler olsun sağlıkla aldık kucagimiza şu kırkımizda çıksa bizden iyisi yokBugünleri özzliycez aslında ama bazen bı bunaliyorum çok zor geciyo bayramda hiç biyere gitmek istemiyorum keyif alamıyorum
benimde 2 tane daha var 8 ve 5 yaşında.Fırsat olmuyoki başlarda sağıyodum şimdi sürekli memede sagmaya zaman yok az bı uyuyo yemek yapmaya çalışıyorum evde 2 çocuğum daha var onlarda bekliyo
Aynıyız5 dakika uyuyo tekrar uyaniyo beşikte uyumuyo inşallah bugünlerde geçecek ben uyuduğu zaman artık kaldırmıyorum emzirmek için
Krem falan kullaniliyomu acabaYenidoğan aknesi diye geçiyor bizde de var. Genelde 1 güne geçiyor ama bu sefer de yenisi çıkıyor internette normal olduğu yazıyor.
Ben sarılık riski bitince başladım 10 günden sonra zaten 3 saatte bir uyaniyoAynıyızbu günler geçecek bir daha böyle küçük olmayacak yorucu ama bir o kadar da güzel kendime surekli bunu hatırlatmaya çalışıyorum. Ben hala uyandırıyorum ne zaman uzatmaya başladınız?
Ben sadece kuruyan yerlerine organik losyon kullanıyorum aknelere kullanmıyorum.Krem falan kullaniliyomu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?