2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar günaydın. Golden gold mama kullanan var mı aranızda? Kullanan varsa acaba kabızlık ve gaz problemi yaşadınız mı? Ona göre alıcamda. Dün acile gittik lavman yaptılar bebeğe. Karnı davul gibi. Hala bir çözüm bulamadık ya

Kızlar bende lohusa depresyonundayim çok uykusuzum şuanlarun tadını çıkaramıyorum kesintisiz 2 saat uyumadım doğduğundan beri şöyle güzel bir uyusam herşey düzelecek gibi uykusuzluktanmi depresyondanmi bilmiyorum hiç bişey yiyemiyorum süt olsun diye zar zor öğürerek ağzıma tıkıyorum biseyler cidden çok bunaldım sütüm zaten az gibi geliyor doydumu anlamıyorum pek

Çok teşekkür ederim arkadaşlar tek tek alıntılayamadım. Güzel bir doğum oldu. İki gün kanamam olunca ikinci gün sancı da eklenince geldim 4 cm açıklığım varmış 3,5 saatte doğum oldu güzel bir doğum geçirdim çok şükür miniğimle birbirimize alışmaya çalışıyoruz gecemiz biraz uykusuz geçti darısı tüm arkadaşlarımızın başına insallah herkes sağlıkla kavuşsun evladına

O kadar ben ki bu bide üstüne mana verdikçe yetersiz hissediyorum

bize hastanede her emzirmeden önce altını açın, hem uyanmasını sağlar diye öğrettiler. Uyanmıyorsa, ıslak bezi bacaklarına vs. Dokundurabilirsiniz. Bizde bunlar işe yarıyor.
Bende açınca uyanıyor gece uğraşmadım acıksa uyanır diye 4:40 gibi ger mızladı baktım yine aynı uyudu burnunu falan sıktım zorla emzirdim yatırdım sonra altına yaptı değiştim kendiliğinden uyudu

Bende küçük oğlandan değil büyük oğlandan çekiyorum şuan gece geç yatıyor gündüz erkenden uyanıyor dinlenmeye fırsat vermiyor tam dalayım diyorum yaramazlık yapıyor küçüğü kıskanıyor herhalde

O da çok küçük daha. Mutlaka kiskanacaktir. Dengeyi kurmak hem çok önemli hem de çok zor

O da çok küçük daha. Mutlaka kiskanacaktir. Dengeyi kurmak hem çok önemli hem de çok zor
3 yaşında dün doğum günüydü kardeşi indir beni al diyor çocuğu Bi yere sığdıramıyor beşik var diye almadık beşiği vermedi kendi yatıyor küçük oğlan beşiksiz kaldı yerde yok nasıl edeceğim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…