2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Çok geçmiş olsun, inşallah en kolay şekilde geçer ameliyatı. Allahım bir daha yaşatmasın hiçbir zorluğu.

Ne dediler canım kontrolde
Kalp atışları normaldi, kilo alımı gayet iyiydi. Doktorum kanala girmiş hem de 3500 kilo artık yeri daraldı o sebepten bu aralar hareketlerini az hissetmen normal dedi. Suyu da iyi dedi. Çikolata ye biraz salla ondan sonra hissedersen sorun yok onlara rağmen bir süre hissetmezsen hareket hastaneye gel dedi canım

Keşke şu gün bugün gelecek deseler son günler geçmiyor

Benim bugün baya sancım var ama çok ağrılı değil yarın kontrol var diye hastaneye gitmiyorum bu yalancı sancılar insanın canını sıkıyor
Aynı canım yarın gidicem bende, tam sancı başlıyor 10 dk da bir tamam diyorum gelecek galiba sonra tık yok. 40ı geçerse 4 kilo üstüne çıkar dedi doktor ondan hiç istemiyorum umarım gelir 1-2 güne

Bebekler sıcaktan hasta olur derler canım. Ben tek tulum ve müslin örtü örtüyorum. Annem de benim ilk gün 2 tulum üstüne gitti bide kalın battaniye örttü vücudu kıpkırmızı oldu soluğu hastanede aldık korkup artık çok kalın örtemiyor

Aynı canım yarın gidicem bende, tam sancı başlıyor 10 dk da bir tamam diyorum gelecek galiba sonra tık yok. 40ı geçerse 4 kilo üstüne çıkar dedi doktor ondan hiç istemiyorum umarım gelir 1-2 güne
Benimki en son 2600 civarıydı şu an da 3 kilo civarıdır diye tahmin ediyorum biraz geride çıkıyor ultrasonda 40ı geçerse ben de hastanede personel olmaz ve kimlik pasaport işleri aksar diye istemiyorum doktorumla konuşacağım bakalım umarım arifeden önce gelir

Ama ne yaparsanız yapın bebek gelmek isterse gelir diyorlar ya çok doğruymuş

Annem gider gitmez bende üstünü incelttim bende koku kısa giydim sabahtan beri uyuyor normalde 2 gündür ikindinden 8 e 9 a kadar uyumuyordu İnş gece uykusu şaşmaz bu seferde biraz önce annem görüntülü aradı hemen açıldın açıldın mı diyor uzaktan da kontrol ediyor

Geçmiş olsun canım nasıl şişlik vardı erken farketmissin

Biraz depresyonda gibiyim kızlar hiç bir şeyden keyif almıyorum. Sürekli 2 saat sonrası emzirme alt değiştirme düşündüğüm için aynaya bile bakmıyorum çoğu zaman kendimi unuttum resmen. Bugün dışarı çıktık sevdiğim kahveciden kahve aldık alışveriş yaptık asla keyif almadım. Zihnen ve bedenen çok yorgunum. Tecrübeli annelerimiz tavsiyelere ihtiyacım var bu duygular geçer mi

Yanlız degilsin.bende sevdiğim şeylerden zevk almaz oldum.bqyrqm yaklaştı ne giyeceğini bile hiç düşünmemiştim ablam.hatirlatti bana ama asla alışveriş modunda değilim oysaki kızımla ilk bayramımiz hepimiz şıkır şıkır olsak ne güzel olur

Geçiyor merak etmeyin 3 4 aylık olunca size gülümsemeye başlıyor, tepki vermeye başlıyor, kısaca iletişim kurmaya başlıyor. Ondan sonra giderek daha keyifli hale geliyor. Yorucu mu evet, bazen her sey düzeldi derken yeni şeyler geliyor bir bakmışsın yine her şey arap saçı ama varlıkları yetiyor. Rabbim eksikliklerini göstermesin, isteyen herkese de hayırlısı ise nasip etsin, hiç kimseyi de evladiyla sınamasın.

Valla alemler bizimki biraz önce gitti yarın geri gelmezse daha ben artık sinirden çatlayacaktım gitmese
Ya bir yandan ben anneme çok da muhtacım ama böyle yapınca da anne bak lohusayim kendimi keserim diyorum ahbdbd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…