2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Evet canım, ev 25 derece, icine atlet üzerine kısa tulum giydirdim. Sürekli uyanıyor, 10 dakika sonra ağlamaya başlıyor. Kucağıma alıyorum zor bela uyuyor. Biraz önce yine uyandı da hemen geri uyudu bu kez cok şükür ama ne kadar uyur bilmiyorum. Üzerini örtmeme müsaade ediyor sadece. korkuyorum şimdi kundak yapsam uyanır diye

Olur tabii ki sütün hiç stres yapma ben bestlak + malt içeceği kullanmıştım 15 gün özellikle malt içeceğini içince sütün göğsümde kaynadığını hissediyordum akmaya başlıyordu
Bestlakı nasıl kullandın ? Bende alayım Malt ikisini de kullanırım inşallah işe yarar

Sıcak duş al canım tekrardan hayırlı olsun bebişin bol su iç benim ilk günler çok su içtim tahin helvası falan yemiştim çok iyiydi sütüm bu ara bosladim birazda yorgunluk stres derken azaldı sanki bende suyu kesmeden içmem gerekiyo

Keşke yarım kundakta dursa birazda oyuzden durmuyo elleriyle kendini uyandırıyor ama çok kuduruk durmuyo

Evet özellikle geceleri başliyo bayramda 40 çıkıyor eşim memleketine gitmek istiyo ben gitmek istemiyorum her zamanki tartışmamız başladı istemediğimi biliyo ısrar ediyo zaten durmuyo surekli memede oda da artık gün sayicam

Suyu arttırdım bende eve de geçeyim daha rahat olurum diye düşünüyorum, bestekar falanda alıcam bakalım inşallah çoğalır

Bir şey huzursuz ediyordur sık uyanıyorsa. Banyo yaptırmakta iyi geliyor ben öyle huzursuz olduğunda her şeyi aynı anda yapıyorum sakinleşsin diye ne iyi geliyor tam şudur diyemiyorum o yüzden

Şu ân ben de aynı sorunu yaşıyorum çok kilolu değilim almadım da. İki ayağım da aynı şekilde sanki saatlerce yürümüşüm dinlenmemişim gibi çözüm bulabildiniz mi ?
Canim çok geçmiş olsun sağ salim bebeğini kucağına al inşallah. Doğurunca geçti

Keşke yarım kundakta dursa birazda oyuzden durmuyo elleriyle kendini uyandırıyor ama çok kuduruk durmuyo
Keşke, biraz uyusalar hem bize hem onlara iyi gelecek. Eldivenleri de bıraktık bayağı önce temas olsun, dokunsun diye artık eli hep yüzünde. Bir de bugün saçlarına dokunmaya başladı çeker diye korkuyorum şimdi uyuyor mutfağı temizledim evi supurmeme de müsaade eder inşallah

Bir şey huzursuz ediyordur sık uyanıyorsa. Banyo yaptırmakta iyi geliyor ben öyle huzursuz olduğunda her şeyi aynı anda yapıyorum sakinleşsin diye ne iyi geliyor tam şudur diyemiyorum o yüzden
Muhtemelen ama neden hic anlamıyorum, karnı tok, altı temiz, gazını çıkarmasına da yardımcı oluyorum. Belki yeterli gelmiyorudur gaz çıkarması aklıma baska bir sey gelmiyor Bugun esim geldiginde yaptıracağım hava da sıcak belki rahat uyur. Dün güzeldi ama bugün yine aşırı huysuzdu. Şimdi uyuyor neyse ki. Evde yalnız olmasam yaptıracağım ama yalnızken zor oluyor bir kere kaka yaptığında mecbur kalıp yalnız yıkadım ama arkasını falan çevirirken zorlanıyorum rahat da durmuyor su dökünce sakin kalıyor sadece
Şimdi de özlüyorum uyuyor diye, ne tuhaf şey anne olmak

Kızlar spinal ile doğum yapıp bel sırt ağrısı çeken varmı bnm ağrım hiç geçmiyor
Benim ara ara çok tutuyor ağrı ama birkaç sebebi varmış canım direk spinalden demek pek doğru olmaz sürekli emzirme pozisyonundayız duruş bozukluğu etkiliyor, iyi uyuyamamak bir de rahimin toparlanma süreci bel ve kasık ağrısı olurmuş

Bizde hepsi mevcut cnm ağrımaması imkansız desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…