- 15 Aralık 2011
- 941
- 1.424
- 313
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #31.081
Ben yalnız yıkıyorum. Güvenli olan bağı koparmadan sakin kalmasını sağlayarak bağdaş kurup kucağıma alıyorum suyu kontrol ederek döküyorum saçlarını en son yıkıyorum çok rahat oluyor kuzumun hiç sesi çıkmıyor boncuk boncuk bakıyor sadeceMuhtemelen ama neden hic anlamıyorum, karnı tok, altı temiz, gazını çıkarmasına da yardımcı oluyorum. Belki yeterli gelmiyorudur gaz çıkarması aklıma baska bir sey gelmiyorBugun esim geldiginde yaptıracağım hava da sıcak belki rahat uyur. Dün güzeldi ama bugün yine aşırı huysuzdu. Şimdi uyuyor neyse ki. Evde yalnız olmasam yaptıracağım ama yalnızken zor oluyor bir kere kaka yaptığında mecbur kalıp yalnız yıkadım ama arkasını falan çevirirken zorlanıyorum rahat da durmuyor su dökünce sakin kalıyor sadece
Şimdi de özlüyorum uyuyor diye, ne tuhaf şey anne olmak
Evet evet 1 bardak suya koyuyordum ve bol bol su tüketiyorum halaSuya kattın değil mi ? Bu gece kullanayım diyorum bende
Biz ilk hafta yaptık ama yok olmuyor bıraktım. Kundağı açmak için zorlayıp kendini uyanıyor ıkına ıkına. Şimdi elleri başının yanlarında baygın baygın uyuyor.Kızlar kundak yapıyor musunuz ya da hazır kundak kullanıyor musunuz? Benim kız durmuyor icerisinde zorlamak istemiyorum ama sürekli ıkınma halinden kendini şekilden şekle sokup uyanıyorne yapacağımı şaşırdım.
Ben bestlak damlayı direkt ağzıma damlatıyorumEvet evet 1 bardak suya koyuyordum ve bol bol su tüketiyorum hala
En güzeli o sekilde olur eminim ki, daha önce küçük kardeşimde deneyimlemiştim tabi o yenidoğan değildi 4 aylık falan ben de daha 17Ben yalnız yıkıyorum. Güvenli olan bağı koparmadan sakin kalmasını sağlayarak bağdaş kurup kucağıma alıyorum suyu kontrol ederek döküyorum saçlarını en son yıkıyorum çok rahat oluyor kuzumun hiç sesi çıkmıyor boncuk boncuk bakıyor sadece
Üstünde ne kadar içileceği yazıyor nasıl içileceği değil işe yaradıysa tamamdırBen bestlak damlayı direkt ağzıma damlatıyorumöyle değil miydi ya haha
Biz ilk haftalarda yaptik hep, ancak oyle uyuyordu. Artik yapmiyoruz, havalar da cok sicak oldu zaten. Terliyor.Kızlar kundak yapıyor musunuz ya da hazır kundak kullanıyor musunuz? Benim kız durmuyor icerisinde zorlamak istemiyorum ama sürekli ıkınma halinden kendini şekilden şekle sokup uyanıyorne yapacağımı şaşırdım.
Daha yeni dogurdunuz. Kolestrum geliyordur, bence pompayla ziyan etmeyin onu. Cok az ve yogun bir sut. Emzirmeye devam edin. Sutunuz gelsin diye burada verilen tavsiyler ise yariyor, damla, cay, komposto, cemen otu vs..Süt gelmiyorki dün yine gelmişti sıvazlıyorum, şırıngayla çekiyorum nokta geliyor bazen o kadar göğüs pompasıyla bile gelmedi hayret ediyorum
Maalesef muhtemelen gazı vardir kolik veya gaz sancıları başlamıştır. 6-8. Haftada pik yapar, 3. Aya kadar devam eder en iyi ihtimalle ve genelde öyle oluyor. 1 seneye uzayabilir deniyor. Allah yardımcımız olsun. 2 bebeğim de maalesef aynı. Umarim gece yarisi partileriniz cok uzun sürmüyordur.Kızlar kundak yapıyor musunuz ya da hazır kundak kullanıyor musunuz? Benim kız durmuyor icerisinde zorlamak istemiyorum ama sürekli ıkınma halinden kendini şekilden şekle sokup uyanıyorne yapacağımı şaşırdım.
Canları sağ olsun az evvel yine ağlıyordum Allah'ım çektiğim acılara değecek değil mi diyeAhahahahh doğana kadar çekeceğim demek olsun ne yapalım katlanırız sağolun
Neden bıraktınız bir süresi falan mı var?20 şer damla ilk günler günde 4 defa 4-5 gün sonra 3 defa 15 gün sonrada bıraktım şimdi kullanmıyorum canım
Evet anlattığınız gibi yoğun birşey geliyor sarımsı nokta nokta, dün daha çoktu bugün yok gibi o yüzden panikledim memeyi biraz tutmaya başladı ama sütte geliyordur umarımDaha yeni dogurdunuz. Kolestrum geliyordur, bence pompayla ziyan etmeyin onu. Cok az ve yogun bir sut. Emzirmeye devam edin. Sutunuz gelsin diye burada verilen tavsiyler ise yariyor, damla, cay, komposto, cemen otu vs..
Yağlı bir süt bebek emdikçe az az gelir. Benimde ilk bebekte öyle hiç çıkmıyordu sonra doldu taştı merak etme gelecek inş. Bol bol gelecek sen emzirmeye devam et. Stres oksitasini baskılar kaygılanma.Süt gelmiyorki dün yine gelmişti sıvazlıyorum, şırıngayla çekiyorum nokta geliyor bazen o kadar göğüs pompasıyla bile gelmedi hayret ediyorum
Bizimde öyle eli yanağında doğdu hala öyle kundak sevmiyorBiz ilk hafta yaptık ama yok olmuyor bıraktım. Kundağı açmak için zorlayıp kendini uyanıyor ıkına ıkına. Şimdi elleri başının yanlarında baygın baygın uyuyor.
Çok teşekkür ediyorumYağlı bir süt bebek emdikçe az az gelir. Benimde ilk bebekte öyle hiç çıkmıyordu sonra doldu taştı merak etme gelecek inş. Bol bol gelecek sen emzirmeye devam et. Stres oksitasini baskılar kaygılanma.
Usg de bizimkinin elleri hep yüzündeydi hala aynıBizimde öyle eli yanağında doğdu hala öyle kundak sevmiyor
İnşallah kısa sürede kolayca alırsın bebişi kucağına.Kızlar ben hala doğum yapamadım yavaştan Haziran annelerine transfer oluyorum. Sona kalıcam erken doğurayım diyip her yolu denedikçe olmadı ne yaptıysam.Artık pazartesi yatış yapacağım. Bu arada doğuma 3 gün kala ailemin aklına geldik 20 gün sonra gelelim dediler ben de gerek yok dedim. Son günlerimi bile huzur içinde geçiremiyorum sayelerinde dün gece 3 saat uyuyabildim sıkıntıdan.
Çok zor oluyor böyleMaalesef muhtemelen gazı vardir kolik veya gaz sancıları başlamıştır. 6-8. Haftada pik yapar, 3. Aya kadar devam eder en iyi ihtimalle ve genelde öyle oluyor. 1 seneye uzayabilir deniyor. Allah yardımcımız olsun. 2 bebeğim de maalesef aynı. Umarim gece yarisi partileriniz cok uzun sürmüyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?