2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Bir önceki gece yeniay mı ne varmış valla açıp gökyüzü olaylarına baktım bütün bebeklerde huzursuzluk okuyunca, bizimki de huzursuz iki gündür başıma ağrılar girdi umarım geçicidir

İlk olarak sütüm yok gelmiyo gibi düşünme.stres yapma. Başlarda zaten aZ oluyo bi kaç gün sonra süte döner. En iyi pompa bile bebek jkadar çekemez. Olsa da olmasa da emzirmeye devam et o alır. Bol su, yeşillik, şu çemen otlu still tea ler var onlardan iç

Eds yontemiyle besle canim yada enjektörle uzunca emzirdikten sonra takviye yap. Göğsünü önce uyarsın sonra takviye yap birde ilk günler öyle oluyor yavaş yavaş artacak hemde senin ilk bebek oluk oluk gelecek merak etme bolca emzir nekadar memede durursa okadar sütün çabuk gelir ve bol olur

Süt gelmiyorki dün yine gelmişti sıvazlıyorum, şırıngayla çekiyorum nokta geliyor bazen o kadar göğüs pompasıyla bile gelmedi hayret ediyorum

Süt gelmiyorki dün yine gelmişti sıvazlıyorum, şırıngayla çekiyorum nokta geliyor bazen o kadar göğüs pompasıyla bile gelmedi hayret ediyorum
Endişelenme nokta kadar gelmesi devamının geleceği anlamına geliyor bebeğini emzirmeye devam et sıcak havluyla kompress yada ılık bir duş da iyi gelir. Benim 3. Gün o ilk damla geldi emzirmeye devam ettikçe arttı şimdi hem sağıyorum stok yapıyorum hem bebeğimi emziriyorum yine de tam boşalmıyor göğüslerim.

Canım ben eğer kundak yapmassam hemen uyanıyor kundak yaparsam saatekrce uyur ben iki saate bir kaldırıyorum emzirmek için yarım kundak yapıyorum

Belki 4 saat uyur ama içim rahat etmiyor 2.5 saatte uyandırıyorum bazen öyle bir bayılıyorum ki gece alarm bile duymuyorum çok fena vicdan azabı çekiyorum
Sen uyandırmaya çalış ve sık sık emzir. Kendini suçlu hissetme zor bir süreç sonucta alışacağız. Eğer mümkünse eşin seni uyandırmaya çalışsın geceleri ya da yanında seninle olan birisi varsa o yapabilir, adapte olma sürecinde yardımcı olsalar iyi olur. Hem sen kendini kötü hissetmemiş hem de dinlenmiş olursun

Canım ben eğer kundak yapmassam hemen uyanıyor kundak yaparsam saatekrce uyur ben iki saate bir kaldırıyorum emzirmek için yarım kundak yapıyorum
Maşallah
Biraz önce yarım kundak yaptım 5 dakika sonra yine bir kolunu çıkardı ve ağladı. Bizde olmayacak galiba. bugun hic uyumuyor.. 24 saatin en fazla 2 - 3 saati uyuyabiliyorumdur.

İnşallah benimde öyle olur hastanedeyim Şuan pompa falan yapıyorum ama faydasız üzülüyorum da bebişe, bestlak alıp kullansam iyi gelir mi bilemedim

İnşallah benimde öyle olur hastanedeyim Şuan pompa falan yapıyorum ama faydasız üzülüyorum da bebişe, bestlak alıp kullansam iyi gelir mi bilemedim
Canım her yolu dene. Ama bazen olmayınca olmuyor. Kendini strese sokma, üzülme en başta. İnan bir şekilde hepsi sağlıkla büyüyor

Maşallah
Biraz önce yarım kundak yaptım 5 dakika sonra yine bir kolunu çıkardı ve ağladı. Bizde olmayacak galiba. bugun hic uyumuyor.. 24 saatin en fazla 2 - 3 saati uyuyabiliyorumdur.
Sıcak olduğu için uyuyamıyor olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam pendik civarında oturuyorsun ve hava cidden sıcak ben yarım kol bi atlet altına pijama giydiriyorum üstüne ince penye bir battaniye kesintisiz 3 saat uyuyor 1.5 saat kadar uyanık oluyor sonra yine uykuya geçiyor evin sıcaklığını 24 derece de tutuyorum bir dene istersen

Şu ân ben de aynı sorunu yaşıyorum çok kilolu değilim almadım da. İki ayağım da aynı şekilde sanki saatlerce yürümüşüm dinlenmemişim gibi çözüm bulabildiniz mi ?

Olur tabii ki sütün hiç stres yapma ben bestlak + malt içeceği kullanmıştım 15 gün özellikle malt içeceğini içince sütün göğsümde kaynadığını hissediyordum akmaya başlıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…