2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Yemin ederim aynı vaziyetteyim doğduğundan beri Gündüz uyku çok nadir bir saat ya da 40 dakika o da çok nadir ve sabahları. Gün boyu meme ben kabullendim ailemin yanına geldim eşim evde yumurta bile kırmıyor du simdi tek basina çamaşır bulaşık yemek halletsin. Çayını bile benim doldurmami bekliyordu.
Bende burda rahatıma bakıyorum

4,5 sağım canım epey gidiyor her sağım 30 dk
Off o kadar iyi anlıyorum ki seni ❤️ ben şimdi gidicem desem 50 tane laf hiç onu dinleyemem akşamları bulaşık yemek işini kendi hallediyor birkaç gündür işten gelince. Şuan sadece bebek bakımını yapıyorum yoksa delircem

Bizim aşı huzursuzluğumuz başladı. Biraz ateşi çıktı önce ılık bezle bacaklarını falan sildim, calpol verdim şimdi. Gözünü açamıyor kuzum çok halsiz. Eşimle saat başı alarm kuracağız kontrol için bugün gece uzun bize 😔
Geçmiş olsun inşallah sorunsuz çabucak atlatır ❤️‍🩹 bizim de az kaldı

Yemin ederim aynı vaziyetteyim doğduğundan beri Gündüz uyku çok nadir bir saat ya da 40 dakika o da çok nadir ve sabahları. Gün boyu meme ben kabullendim ailemin yanına geldim eşim evde yumurta bile kırmıyor du simdi tek basina çamaşır bulaşık yemek halletsin. Çayını bile benim doldurmami bekliyordu.
Bende burda rahatıma bakıyorum

4,5 sağım canım epey gidiyor her sağım 30 dk
Herkesin bebişler uyumaya başladı bizimkiler ne zaman uyuyacak acaba 😂 bugün yine kısa uykuları da yapmadı zar zor uyuttum saat kaç olmuş ya

Dün güzel uyuduk bugün 1 saat bile olmadan hemen uyandı oyun istiyor gibi İnş uyur ya gece uyumaması kötü olur

Off o kadar iyi anlıyorum ki seni ❤️ ben şimdi gidicem desem 50 tane laf hiç onu dinleyemem akşamları bulaşık yemek işini kendi hallediyor birkaç gündür işten gelince. Şuan sadece bebek bakımını yapıyorum yoksa delircem
Yaz günü vıcık vıcık sürekli meme vermekte zor ben 1 saatte bire de raziyim yok dediğin gibi asla kalkıp birşey yapamıyorum ama kabullendim Eni sonu değişecek böyle devam etmeyecek azıcık daha sabır 😭

Yaz günü vıcık vıcık sürekli meme vermekte zor ben 1 saatte bire de raziyim yok dediğin gibi asla kalkıp birşey yapamıyorum ama kabullendim Eni sonu değişecek böyle devam etmeyecek azıcık daha sabır 😭
Kucağımdayken kahvaltı yapıyorum, bazen annesine acıyıp biraz ana kucağında duruyor 10 dk filan onu değerlendirip bir kahve çay filan içiyorum 😂 hayatımın hiç bir döneminde bu kadar sabır göstermedim sanırım. 2 ay doğru düzgün uyku uyumayıp hala sakin kalabiliyorum kendime şaşırıyorum bazen

Kızlar kızımla 3-4 gündür karşılıklı muhabbet ediyoruz bildiğiniz. Gözümün içine bakıp konuşmalarıma karşılık veriyor ağzıma bakıp o da ağzını açıp kapatıp beni taklit ediyor😍 eriyorum bu hallerine🫠 süpriz bebekti kızım, gebeliği çok zor kabullenmiştim ama o kadar şükrediyorum ki şuan varlığına. Allah isteyip layığıyla bakabilecek herkese tattırsın bu duyguyu💕
Ne kadarlık bebeğin canım

Benim bebek de akşam 8-12 arası asla uyumuyor dün akşamüstü 6da uyandı banyo yaptırdım emzirdim vs asla uyumuyor ya 12yi görecek illa. Artık kolik bebek olduğunu düşünüyorum gerçekten

Bız 47 günlük olduk daha babaanne denen varlık görmeye gelecek😄
Sorunlu aklını meşgul edip seni rahatsız edecekse hiç gelmesin daha güzel. Benim kayınvalidemi 2 hafta önce yazlığa götürdüm her gün oğluşu görmek istiyor gösteriyorum 5 dk dayanamıyorum ben geri geleceğim galiba dedi yok sen gelme ben 10 dk ya çıkarırım görüşmelerinizi dedim 😂😂😂 o anladı ne demek istediğimi son bahara kadar buradayım şaka yapmıştım diyor 🤣🤣🤣

Sorunlu aklını meşgul edip seni rahatsız edecekse hiç gelmesin daha güzel. Benim kayınvalidemi 2 hafta önce yazlığa götürdüm her gün oğluşu görmek istiyor gösteriyorum 5 dk dayanamıyorum ben geri geleceğim galiba dedi yok sen gelme ben 10 dk ya çıkarırım görüşmelerinizi dedim 😂😂😂 o anladı ne demek istediğimi son bahara kadar buradayım şaka yapmıştım diyor 🤣🤣🤣
Ahahah 😃aynen öyle sorunlu bırı. Bende sevınıyorum gelmıyor dıye. Ama ona sorsan o gelmıyor dıye karalar bagladık sanıyordur😄

Benim kayınvalidem de aynı torunum beni çok özledi diyor 52 günlük bebek için 😂 Hiç mi değişik sürümü yok bu kayınvalidelerin hep mi arıza 😂😂
Bizimki bizde, toplamda 2 hafta kalıcak, haftasonu dönüyor artık 🤞 Nankörlük etmeyeyim kadıncağız yemek yapıyor, biraz da temizlik. Ama geçen gün şey diyordu, süpürgeyi erken çalıştırmamış çünkü oğlu uyuyormuş uyandırmamak için. İçimden dedim, çünkü biz uyumuyoruz, uyku sadece oğlunun hakkı 😂

Back
X