2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Mama veriyorum ben çok huysuzluk yaparsa 60 ml içerken uyuklamaya başlıyor o sırada bazen ben de uyuyorum bazen ev işi yapıyorum aralıksız 2-3 saat uyuyor. Mamayı aç kaldığı için vermiyorum ki 1750 kilo aldı 1 ayda kendi psikolojim için veriyorum akıl sağlığımdan olamam.
Bende aynı şekilde hem memelerimi dinlendirmek hem de huysuzluğunu almak için günde 2 kere veriyorum memelerim zonkluyor

Bende aynı şekilde hem memelerimi dinlendirmek hem de huysuzluğunu almak için günde 2 kere veriyorum memelerim zonkluyor
Ben öyle olmasa dayanamam zaten temizlik yemek ayriyeten 2 çocuk 🥴 gece uykusuna geçince 3 saat kadar uyuyor sonra 1.5 saat arayla uyanıyor o süreyi uzatmak için gece ilk uyandığında yine mama veriyorum 😅 Hiç emmeyen bebekler var annesinin psikolojisi bozulduğu için emzirilmeyen bebekler var anne sütü az geldiği için mamayla desteklenen bebekler var. Mutlu anne mutlu bebek 😊

Ben öyle olmasa dayanamam zaten temizlik yemek ayriyeten 2 çocuk 🥴 gece uykusuna geçince 3 saat kadar uyuyor sonra 1.5 saat arayla uyanıyor o süreyi uzatmak için gece ilk uyandığında yine mama veriyorum 😅 Hiç emmeyen bebekler var annesinin psikolojisi bozulduğu için emzirilmeyen bebekler var anne sütü az geldiği için mamayla desteklenen bebekler var. Mutlu anne mutlu bebek 😊
Bende akşam banyodan sonra mama veriyorum ama benim doyumsuz oğlum illa memede uyuyacak yine meme emip uyuyor. :D kesinlikle katılıyorum bizim psikolojimiz her şeyden daha önemli. Stres yaptığımızda sütümüzün kalitesi de etkileniyor ☹️

Bende akşam banyodan sonra mama veriyorum ama benim doyumsuz oğlum illa memede uyuyacak yine meme emip uyuyor. :D kesinlikle katılıyorum bizim psikolojimiz her şeyden daha önemli. Stres yaptığımızda sütümüzün kalitesi de etkileniyor ☹️
Benim oğluş asla memede uyumuyor. Gazını çıkarıyorum kafayı omzuma koyuyor orada uykuya dalıyor 🥰

Benim oğluş asla memede uyumuyor. Gazını çıkarıyorum kafayı omzuma koyuyor orada uykuya dalıyor 🥰
Ayy en çok istediğim şey memede uyuması daha zor eşime emzirip şöyle yatıracaksın kendi kendine uyuyacak diyorum ne güzel valla

Kızlar hic bakamıyorum buraya annem gitti. Oğlum da tam bi yaka biti😂 süt sağım cihazım philips avent ama prize bağlı yaşıyorum çok sıktı. Eller serbest olarak mochi mi lansinoh mu önerirsiniz. Kullanan arkadaslarım öneride bulunabilir mi?
Mochi kullandim canım lansinoh elektirikli var ondan bir tık fazla çıkarıyor. Sağım modları güzel gayet rahat ilk çalışınca acıyor 2 sn sonra sıfır ağrı acı. Emzirdikten hemen sonra takiyorum diğer göğsümü emerken sonra öbürüne de takıyorum 30 cc kadar çıkarıyor o yağlı sütü de tekrar bebeğe veriyorum.

Kızlar bebeğim 27 günlük normalde uyumaz bugün uyanmıyor emmiyor 5 dk emip uyuyakalıyor diye mecbur mama verdim uyurken ama uyanmıyor ısrarla korkmaya başladım, sarılık falanda yok

Mochi kullandim canım lansinoh elektirikli var ondan bir tık fazla çıkarıyor. Sağım modları güzel gayet rahat ilk çalışınca acıyor 2 sn sonra sıfır ağrı acı. Emzirdikten hemen sonra takiyorum diğer göğsümü emerken sonra öbürüne de takıyorum 30 cc kadar çıkarıyor o yağlı sütü de tekrar bebeğe veriyorum.
Tesekkür ederim canım. Peki pil ne kadar gidiyor?

Kızlar bebeğim 27 günlük normalde uyumaz bugün uyanmıyor emmiyor 5 dk emip uyuyakalıyor diye mecbur mama verdim uyurken ama uyanmıyor ısrarla korkmaya başladım, sarılık falanda yok
tam emin olmamakla birlikte yeterince beslenmemiş kan şekeri düşmüş o yüzden uyanmıyor olabilir tabi sadece tahmin . 3 saat veya 2 saatte bir sağım yapıp ya da mama verip besleyin bence uyanmıyorsa hiç.

Ben hem Mochi hem lansinoh giyilebilir kullanıyorum bence lansinoh daha güçlü gibi geldi bana . ikisininde şarjı hemen hemen 30 dk sağımda hangi güçte kullandığına bağlı olarak 1,5-2 saat gidiyor . Lansinohta fark olarak ise göğüs ucun küçükse 21 mm flanş ucu koymuşlar normalde 24 mm pompanınki, güzel bir özellik bence ✨

Arkadaşlar gündüz bu çocuk uyumuyor uyumuyor, artık bana geldiler. Napıyorsunuz nasıl uyutuyorsunuz bu çocukları gündüz ? Odayı loş yapıyorum olmuyor, aydınlık yapıyorum olmuyor. Banyo yaptırdım masaj yaptım ninni söyledim şarkı müzik vs her şeyi yaptım salladım ayağımda bile sallamayı denedim kartlarla vakit geçirdik tummy time yaptık . Vallahi 👌 şu kadar kaldı aklımı kaybetmeye.
Yemin ederim aynı vaziyetteyim doğduğundan beri Gündüz uyku çok nadir bir saat ya da 40 dakika o da çok nadir ve sabahları. Gün boyu meme ben kabullendim ailemin yanına geldim eşim evde yumurta bile kırmıyor du simdi tek basina çamaşır bulaşık yemek halletsin. Çayını bile benim doldurmami bekliyordu.
Bende burda rahatıma bakıyorum
4,5 sağım canım epey gidiyor her sağım 30 dk

tam emin olmamakla birlikte yeterince beslenmemiş kan şekeri düşmüş o yüzden uyanmıyor olabilir tabi sadece tahmin . 3 saat veya 2 saatte bir sağım yapıp ya da mama verip besleyin bence uyanmıyorsa hiç.
Şimdi uyandı canım. Bugün baya uyudu ama şaşırdım benimde aklıma kan şekeri geldi o yüzden uykulu da olsa mama yapıp ağzına verdim zorla

Kızlar bugün benim bebeğimde çok uyudu aç kaldığı için mi acaba sadece anne sütü veriom on gündür sütüm de az gibi

Kızlar kızımla 3-4 gündür karşılıklı muhabbet ediyoruz bildiğiniz. Gözümün içine bakıp konuşmalarıma karşılık veriyor ağzıma bakıp o da ağzını açıp kapatıp beni taklit ediyor😍 eriyorum bu hallerine🫠 süpriz bebekti kızım, gebeliği çok zor kabullenmiştim ama o kadar şükrediyorum ki şuan varlığına. Allah isteyip layığıyla bakabilecek herkese tattırsın bu duyguyu💕

Bizim aşı huzursuzluğumuz başladı. Biraz ateşi çıktı önce ılık bezle bacaklarını falan sildim, calpol verdim şimdi. Gözünü açamıyor kuzum çok halsiz. Eşimle saat başı alarm kuracağız kontrol için bugün gece uzun bize 😔
Allahımmm kıyamam hemen iyi olsun inşallah bebekler hep iyi olsun hiç kötülükler uğramasın onlara 💔

Back
X