2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar emzik olarak hangi markayı kullanıyorsunuz minnoşlara? Ben bibs almıştım ilk doğduğunda güzel alıyordu şimdi asla almıyor sadece uykuya geçeceği zaman alıyor onun dışında almıyor
Zaten sadece uykuya geçerken emzik verilmesi öneriliyor. Başka zamanlar almaması iyi bişey. Sonra bıraktırırken zorlanırsınız ve diş sağlığı için de iyi değil zaten..

Kızlar çıngırakli çorap alipta memnun kalan varmı
Ben büyük oğlanda almıştım güzel ayaklarını oynattıkça ses çıkıyor ama çok aşırı değil tam giyeceği aylarda deprem oldu ya pek kullanamadım Bi oraya Bi buraya alıyorsan bir iki tane alabilirsin

Ben canım büyük oğlanda da bu oğlumda da inat edip emzik mama vermedim süt var ne olsa diye Bi yandan içim rahat Bi yandan kendime eziyet sallamaya da alıştırmadım uğraşamam diye ses varsa çok direniyor emmek istemiyor bağırıyor ayağa kalkarsam emiyor baktım gözünü kapatırsa oturabiliyorum Allah yardımcın olsun büyükde çok çektim bunda daha çok çekecek gibiyim

Biz sadece mama ile besleniyoruz 1 aydan beri aptamil hip denedim gözlemleyerek en son sma dan fayda gördüm bebegim icin barsak sistemini cok rahatlattı sindirimi diğerlerine göre cok daha iyi geldi bebeğime
Oy yavrum maşallah şifa olsun
Bende değiştirirsem bebeğim red eder mi bilmiyorum sonra anne sütü yetmiyor o yüzden korkuyorum de biraz

Geçmese bizim geçmezdi öyle böyle bi gaz değildi 40 gün hiç bişe anlamadık hayattan zevk almıyorduk artık ama 40 günden azalarak geçti

Azalıyor doğru, doktorunuza danışarak probiyotik kullanın. Gerçekten çok iyi geliyor.

Kızlar kehribar kolyesi konusunda ne düşünüyorsunuz alacak mısınız bebişlere? ben işlevine cok inanmadam da görsel olarak çok beğeniyorum ama güvenlik acısından da korkuyorum bilemedim ..

İlk çocuğumda kullandım gerçekten kehribar etkisimi bilmem asla diş ağrısı çekmedi oglumada aldım şimdi

Kızlar kehribar kolyesi konusunda ne düşünüyorsunuz alacak mısınız bebişlere? ben işlevine cok inanmadam da görsel olarak çok beğeniyorum ama güvenlik acısından da korkuyorum bilemedim ..
Onu bende araştırıyorum ama batıl deniliyo karar veremedim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…