• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Neyseki tekrar NST'ye gönderdi doktor Allah'a şükür ki bu sefer iyi çıktı, bebek uyuyuncada kötü çıkabiliyormuş, şekerli bir şeyler yiyip içtim iyi çıktı şükür ama bir ara sancı 40'a kadar yükseldi ben dedim herhalde haftaya doğururum 🫣 çünkü sık olmasada arada hissediyorum ağrım oluyor
Benim de dün 70lere kadar çıktı bebek de baya aşağıda ama yalancı sancı bence arada gelip gidiyo

Benim de dün 70lere kadar çıktı bebek de baya aşağıda ama yalancı sancı bence arada gelip gidiyo
Bende bu 3-4 gündür bayağı aşağıda hissediyorum bazen çok canımı yakıyor idrar torbamda hep baskı hissediyordum ama artık daha değişik bir acı her hareketinde idrar torbasını sızlatıyor dışarda bir yerde olduğumuzda idrar kaçırmaktan korkuyorum 😬 🫣 sen kaçıncı haftadasın tam olarak

Hemşireler de ilgilenir de eve gidince ne yapacaksın 😭😭 ay inşallah çabuk toparlarsın kendini 🥺
😔Eşim 1hafta izin alır inşallah 1haftada toparlarim ayın 10una gün verdi Çarşamba gününe. Ama buda bana ders oldu etrafımda bir tane ise yarar insan yok daha kimsenin hiç birseyine karışmıycam bende

Kızlar ya bi sorum var bu zamana kadar farketmemişim perine masajı yaparken farkettim vajinanın içinde üst tarafta kemik gibi birşey var mı sizin de

Bende bu 3-4 gündür bayağı aşağıda hissediyorum bazen çok canımı yakıyor idrar torbamda hep baskı hissediyordum ama artık daha değişik bir acı her hareketinde idrar torbasını sızlatıyor dışarda bir yerde olduğumuzda idrar kaçırmaktan korkuyorum 😬 🫣 sen kaçıncı haftadasın tam olarak
37+4 benim haftaya çarşamba da sezaryen tarihim 🙂

İyiyim doğumum iyi geçti, epüdiral aldım rahat geçti. Ama sonrasında alışmak biraz zaman aldı, gaz sancısı var ve ağlıyor sık sık. Kucağımda sallıyorum, bu seferde kucağa alıştı🥹 Yemek yapacak halim vaktim olmuyo.. Başım ağrıyor sürekli uykusuzluktan, tam bir lohusayım anlayacağın.. Senin nasıl geçiyor, minik prenses Venüs kilo aldımı 😍❤️
Keşke bana da verselerdi 🥺 Kucağa alışması kötü bir şey değil bence çok dert etme. Ben de uykusuzum Venüs’te gazlı baya.. idare ediyorum öyle.. Kilosu 18 eylülde randevum var anca öyle öğrenirim bakalım sanki daha iyi gibi

😔Eşim 1hafta izin alır inşallah 1haftada toparlarim ayın 10una gün verdi Çarşamba gününe. Ama buda bana ders oldu etrafımda bir tane ise yarar insan yok daha kimsenin hiç birseyine karışmıycam bende
Çok üzüldüm ya ne bileyim gelebilirdi annen ablan :/ eşin bakar sana çabukta toparlanırsın inşallah 🙏🏻 ilk doğumun muydu

Canım kayınvaliden görümcen kız kardeşin teyzen hiç kimse yokmu yanında kalacak
Yoksa da boşver takılma nasılsa geçiyor bebeğinin canisagolsun hem eşler bu günler için var daha da birbirinize kenetlenirsiniz

Hayrlısı olsun hakkımızda, bende 38'i doldurup 39+'larda doğururum İnşallah 🤲🏻 benim bebeğim çok küçük çünkü 2 kilo sadece 🥹
Sağlıklı olsun da bence doğunca da alır kiloyu
Her gün muz ceviz kaşar yoğurt yiyebilirsiniz doğuma kadar
Amin inşallah hepimiz sağ salim alalım kucağımıza 🤲

😂 39+1 den bildiriyorum. Çocuk doğmak için can atıyor da ben çıkarmıyomuşum gibi davranıyo henüz üni okuyan görümce kişisi ve kv. Hayır sen daha 20 yaşında kızsın üç çocuk büyütmüş gibi... 😅 Ayyyyy kızlar help me ya. Görümcem yanımda kalıyo kv sürekli arayıp durum raporu istiyo sanki. Yürüyüşe çıktınız mı filan soruyo sanki eğitimli köpeğim ben 😂

Kızlar bugün ilk göz ağrım kızım fen lisesine otobüsle on saatlik mesafeye gidiyor içimden sürekli ağlamak geliyor tansiyonum 9/5 düşmüş
Kendisine Belli etmemeye çalışıyorum ama ben bu yükü kaldıramayacak gibi hissediyorum. Babası gelecek götürecek eminim oda benim gibi hissediyordur
Hani gitme desem diyemem geleceği söz konusu bir kaç hafta geçse belkide alışacam sürekli bebekligi gözümün önünde
Ne yapsam bilemedim

Canım kayınvaliden görümcen kız kardeşin teyzen hiç kimse yokmu yanında kalacak
Yoksa da boşver takılma nasılsa geçiyor bebeğinin canisagolsun hem eşler bu günler için var daha da birbirinize kenetlenirsiniz
Kayınvalidem yatalak balım o beni kimseye muhtaç etmezdi iyi olsaydı teyzelerim annem ablam görümcem başka şehirde ablam gelirdi ama 2cocugu var kaynanası köyden gelemedi cocuklari bırakıp gelecekti oda olmadı. Eşim bakar 1hafta anca izin alabilir ama hastaneye de olmazsa komşularım var onlara söyleyecegim onlar gelir olmazsa kimsesiz gibi insanlara söylemeye bile utanıyorum acaba 1haftada toparlanır miyim ki aksi gibi okullarda açılıyor

Kızlar bugün ilk göz ağrım kızım fen lisesine otobüsle on saatlik mesafeye gidiyor içimden sürekli ağlamak geliyor tansiyonum 9/5 düşmüş
Kendisine Belli etmemeye çalışıyorum ama ben bu yükü kaldıramayacak gibi hissediyorum. Babası gelecek götürecek eminim oda benim gibi hissediyordur
Hani gitme desem diyemem geleceği söz konusu bir kaç hafta geçse belkide alışacam sürekli bebekligi gözümün önünde
Ne yapsam bilemedim
İyiki tek gitmiyor babasıyla gidiyor yoksa çok korkardım ben yani daha üzücü olurdu:( ben de dayanamam öyle hissediyorum ne yapılır bilmiyorum çok sabır diliyorum ve biliyorum ki her şeye alışabiliyoruz biraz zaman geçsin daha az canın yanar

İnşallah balım yok bu 2.ci çocuğum olacak keşke normal doğum yapabilseydim kimseye de muhtaç olmazdım
Muhtaç olmazdın ama insan yine birilerini istiyor o yüzden farketmiyor aslında :( annene tekrar bir söyle yani sen sezaryen olacaksın mutlaka ihtiyacın olacak onlara tek bırakmamaları gerekiyor

Back
X