2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
K
Peki nerden aldın piyasada cok sayıda var fakat orijinal mi değil mi nasıl anlayacagız bakarsan hepsinin sertifikası var
Kızım 8 yaşında 8 yıl önce almıştım bı adam vardı arada satıyordu bana çakmakla yakıp cam kokusunu koklatti bide yakınca bembeyaz bi duman çıkar demişti böyle olanlar gerçekmiş benimkinin boncuklarin içinde böcekte vardı hatta

Kızlar bizde 3 gün sonra 4. Ayı bitirmiş olacağız bugün çok yordu oğlum beni sürekli mızmız uykuda uyumadı doğru dürüst sürekli ayakta durdurun istiyor oturmaya çalışıyor ama ben oturmuyorum uykusunda hala dönüyor yani uyuyor dönerken bile gözleri kapali sonra aglmaya başlıyor atak haftalarındayiz bı iki gün iyi giderken bı hafta pertim çıkıyor

Simdi bi yorum okudum tuzlu suyun içine atınca suyun yuzeyine cıkıyorsa gerçekmis

Bize de halası hediye etti güvenlik anlamında korkuyorum oğlum 4,5 aylık boynuna mı taktınız ? Önceden kullanan annelere sorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…