2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Ayyy mükemmel leman ana konuştu, hadi köşene lemancım.
Ne alaka ergen ergen yazmayın şuraya ya valla gülüyorum . Klavye yarıştırma olayınız aşırı komik duruyor . Bence buraya böyle saçma yazışmalarla kirletmeyin Facebook tweetra girin orda böyle tartışma klavye savaşları epey var enerjınızı orda boşaltın

Bebeğin hareketlerinden konuştuk iyi anne kötü anneden değil, önce okudugunuzu anlayın sonra cevap verin
Kimse sana sen kötü annesin demedi. Benim bebeğimin erken yürümesi senin benegını kötü yapmaz . Senin bebeğinin erken konuşması Benım bebegımin geç konuşmasını kötü yapmaz .
Anlayın öyle cevap verin . En iyi anne sensin tamam

Lemancım sen bu troll kadın evini süpürürken bebeğini ağlamaktan çatlatırken neredeydin? Bebeğini sandığın üzerinde uyuturken neredeydin? Bebeğinin üzerine büyük oğlu basarken neredeydin? Bebeğine garip garip otlar içirirken neredeydin? Bebeğine hamile kalmadan önce tedavi görmesine rağmen başkasının bebeği evlatlık diye dalga geçerken neredeydin? Büyük oğlu balkondan aşağıya sarkarken neredeydin?

Var lemancım yaptırdım ben. Yardımcı olayım?
3. Ayda yaptık ilk dozu ikinci doz 4,5 aylık demişti doktor. Bakıyorum bazı doktorlar ikinci dozu 5-5,5 aylıkken yaptırıyor .
Sizin doktorunuz ikinci doz için ne dedi ben aldım eczaneden yarın vereceğim 2.dozu

Var lemancım yaptırdım ben. Yardımcı olayım?
3. Ayda yaptık ilk dozu ikinci doz 4,5 aylık demişti doktor. Bakıyorum bazı doktorlar ikinci dozu 5-5,5 aylıkken yaptırıyor .
Sizin doktorunuz ikinci doz için ne dedi ben aldım eczaneden yarın vereceğim 2.dozu Bunları görmedim gerçek mi bunlar Allah’ın korusun çocukları

Sizin doktorunuz ikinci doz için ne dedi ben aldım eczaneden yarın vereceğim 2.dozu
3.ayda yaptırdık, bir sonraki doz ya 4.ay ya da 5.ay olabilir dedi doktorumuz. 4.aydayız bu ay yaptırırız diye düşünüyorum.

Maalesef gerçek ya da biz troll olmasını umuyoruz cidden. Çünkü biz bebeklerimizin kılına zarar gelmesinden korkarken bu forumda neler neler okuduk. Saatlerdir savunduğun kişi böyle biri yani. Arkadaşlarımın ve benim tepkimiz de senin yazdıklarının zaten 4 aylık bir bebeğin yaptığı şeyler olması ve senin çok farklıymış gibi abartarak yazmış olmandı.

Çocuğumu nerde yatıracağıma ben karar veririm yatırdım güvenliğini de sağladım bu sizi ilgilendirmez çadırda yine yaşatırım süpürge çalışırken sesini duymadım bu gayette normal bişey odadan odaya geçiyoruz sonuçta siz her odaya bebeğinizi götürüyorsunuz sanırım komşumla dalga geçmedim sana mı güvenip doğurmuş dediği için söyledim ki sürekli de dua ederim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah çocuklar göz açıp kapayana kadar herşeyi yapabilir gittiğini gördüğüm dakika zaten peşine düşüyorum ben çocuğumun ne yaparsa yapsın demiyorum bir gelişim konusunu sorduk konular nerelere geldi en iyi anneler sizsiniz anladık sizinkiler düşmeyecek kalkmayacak onu da anladık hastalanmayacaklar misal bizim buralarda geri kafalılar var bunlardan biri de benim anladığınız halde ısrarla aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz herkes aynı şartlarda aynı imkanlarda aynı eğitimle büyümek zorunda değil bir evladını da kaybetmiş bir anne olarak bugüne kadar da bu konuda kimsenin kalbini kırmadım dua ediyorum diye de tepki aldım bunu da gördüm şükür benim gönlüm rahat çocuklarım konusunda sizde rahat olun yanlış bişey olursa merak etmeyin bana emanet edilenler benden alınır size bugün eğlence çıktı ezanla bile dalga geçildi çocuğum uyuyacağı zaman ses çıkarıyor ninni gibi dedik diye neler neler yazdınız çok sağolun kendinize bilinçli anneler grubu kurun burdan ayrı takılın örnek grup olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…