- 20 Ocak 2020
- 5.218
- 2.544
- 173
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #35.721
Merak etmeyin dua edin kimseye zarar vermeden büyüsünler Bi köşede diye biz cani büyütüyoruz yaBebek olduğu için merak ediyoruz senin olduğu için değil madescim
Çok komik bence kendinizle dalga geçin böyle çocuk gibi hareket ettiğiniz içinKızlar benim bebeğimde amuda kalkmaya başladı sizinkiler ne alemde en hareketli bebek bende
Benimki de günde 30 şınav çekiyor canımKızlar benim bebeğimde amuda kalkmaya başladı sizinkiler ne alemde en hareketli bebek bende
Ne desem de anlamıcaksın kelimeler kifayetsizMerak etmeyin dua edin kimseye zarar vermeden büyüsünler Bi köşede diye biz cani büyütüyoruz ya
Benimki akrostiş şiir sazıyor şükür rabbimeKızlar benim bebeğimde amuda kalkmaya başladı sizinkiler ne alemde en hareketli bebek bende
Ben 1 şınav çekemiyorum bebişlerimizin maşallahı var yarın da mekik çekmeye başlarlarBenimki de günde 30 şınav çekiyor canım
Eli kalem tutmaya 2 aylıkken başlamıştır maşallahBenimki akrostiş şiir sazıyor şükür rabbime
Hay Allah benimkine yetişememiş daha yogaya başladıkBenimki de günde 30 şınav çekiyor canım
Put gibi yatmıyorlar Madescim anlatıyoruz ya yaptıklarını, sen bize niye inanmıyorsun ki?!1!!11!Hepiniz aynı ayardasınız belli ki bir şey yazdım anormal gibi hepiniz dalga geçmeye başladınız arkadaş da yazdı yerinde durmuyor diye onun bebeği de anormal zaten demek ki sizinkiler put gibi yattıkları yerden kımıldamıyor evet ne deseniz de kendi bildiğimi okuyacağım en iyisi benim yazdığıma yorum yapmayın içinizde kalsın bu benim bebeğim çocuğum nasıl istersem öyle yetiştiririm kimse 4 *4 lük olmak zorunda değil ben bana göre doğru olan şekilde büyütüyorum sizde bilime göre büyütün kimin ne olacağı belli olmaz en iyi şekilde çok dikkat ederek büyüttüğün çocuk bile yeri geliyor canileşebliliyor birilerini öldürebiliyor ben yatıp kalkıp dua ediyorum evlatlarımı dinine imanına bağlı hayırlı evlat etmesi için Rabbime o yönde de eğitmeye çalışıyorum rahatım diye dağa taşa bırakmıyorum oturup kendinize gülün biraz da
Saçma bir polemik yaratmak için siz bilime göre büyütün ben rabbime dua ediyorum dinli imanlı yetişsin falan diyorsun. Yapma mades. İnsanları kışkırtacak şeyler yazıp sonra da kendinize gülün falan diyorsun. Ses kaydı falan olsa da sesli mesaj atsan çok merak ediyorum bu mesajları yazarken nasıl bi ruh halindesin. Üzgünüm ben de troll olduğunu düşünüyorum ya da düşünmek istiyorum.Hepiniz aynı ayardasınız belli ki bir şey yazdım anormal gibi hepiniz dalga geçmeye başladınız arkadaş da yazdı yerinde durmuyor diye onun bebeği de anormal zaten demek ki sizinkiler put gibi yattıkları yerden kımıldamıyor evet ne deseniz de kendi bildiğimi okuyacağım en iyisi benim yazdığıma yorum yapmayın içinizde kalsın bu benim bebeğim çocuğum nasıl istersem öyle yetiştiririm kimse 4 *4 lük olmak zorunda değil ben bana göre doğru olan şekilde büyütüyorum sizde bilime göre büyütün kimin ne olacağı belli olmaz en iyi şekilde çok dikkat ederek büyüttüğün çocuk bile yeri geliyor canileşebliliyor birilerini öldürebiliyor ben yatıp kalkıp dua ediyorum evlatlarımı dinine imanına bağlı hayırlı evlat etmesi için Rabbime o yönde de eğitmeye çalışıyorum rahatım diye dağa taşa bırakmıyorum oturup kendinize gülün biraz da
Gelişimi kime göre önde anlamadım? Hepimizin bebekleri aynı şeyleri yapıyor aşağı yukarı, yeni nesil bebekler zaten eski bebeklere oranla çok daha hızlı gelişiyorlar. Ama 4.ayda poposuyla evi gezecek bebekKaos çıkmış noluyor
Kızlar bence kalp kırmaya gerek yok. Silah yere düşme olayına bısey demem de , bebeğinin gelişim durumunu buraya yazan bir anneyi niye el ele verip linçliyorsunuz anlamadım.
Yani kadının Bebegımın gelişimi önde diye niye hep birlikte hücum ettiniz onu anlamadım
Dediği şeyler Benım bebeğimde de var. İlk aydan beri önde gidiyordu her seyı hareketi, tepkileri.
İnanmayan varsa bende vıdeo atabilirim İnstadanburanın amacı bu değil miydi iyi kötü tüm süreci yazıyoruz burda bu olay neden limçlendi anlamadım
Çok komıksınız ya klavye başında kalp kırmak çok kolay ev gezıuor derken popo üstü gidiyor dedi kadın. Onu anlatmaya çalıştı ve açıkladı. Su içiyorum ve bebeğim kucağımda uzanıp ağzına goturuyor bardağı bende ona doktorun dediği miktarda bardağa koyup verıyorum . Yakında ek gıdaya geçeceğiz Buda ona. Yardımcı olacak şeyler .Gelişimi kime göre önde anlamadım? Hepimizin bebekleri aynı şeyleri yapıyor aşağı yukarı, yeni nesil bebekler zaten eski bebeklere oranla çok daha hızlı gelişiyorlar. Ama 4.ayda poposuyla evi gezecek bebekkomik. Kendini itebilir falan filan. Sizin yazdıklarınızda biraz komik, bardaktan su istemesine hayran oldum mesela, maşallah
Önde olduğuna artık eminim çünkü sen inanmıyorsun demek ki normal standartlarda değil ki böyle celallenip cevap veriyorsunuzGelişimi kime göre önde anlamadım? Hepimizin bebekleri aynı şeyleri yapıyor aşağı yukarı, yeni nesil bebekler zaten eski bebeklere oranla çok daha hızlı gelişiyorlar. Ama 4.ayda poposuyla evi gezecek bebekkomik. Kendini itebilir falan filan. Sizin yazdıklarınızda biraz komik, bardaktan su istemesine hayran oldum mesela, maşallah
Kimsenin içine oturmadı tüm bebeklere maşallahta ne alaka şimdi . Trol trol hareket edip sonra da duygu sömürüsü yapıldığı için tepki veriyor insanlar . Her bebek farklıdır ama yetiştirmenin de standardı var örneğin bebek iyi bakılmayan bir ailedeyse devlet elinden alıyor dmi? İnsanlar uydurmuyor okuyoruz şaşırıyoruz doğruyu göstermeye çalışıyoruz ilim bilim din iman neden karıştırılıyor insanların yumuşak karnına dokunuluyor ?Çok komıksınız ya klavye başında kalp kırmak çok kolay ev gezıuor derken popo üstü gidiyor dedi kadın. Onu anlatmaya çalıştı ve açıkladı. Su içiyorum ve bebeğim kucağımda uzanıp ağzına goturuyor bardağı bende ona doktorun dediği miktarda bardağa koyup verıyorum . Yakında ek gıdaya geçeceğiz Buda ona. Yardımcı olacak şeyler .
Basit düşünün biraz .
Genel gelişim standartlarına göre önde. Bunu doktoru da söylüyor bende gözlemliyorum bebeğimi.
Bu niye bu kadar içinize oturdu maşallah de geç kabullenmemek neden anlamadım :)
İçimize mi oturdu?Çok komıksınız ya klavye başında kalp kırmak çok kolay ev gezıuor derken popo üstü gidiyor dedi kadın. Onu anlatmaya çalıştı ve açıkladı. Su içiyorum ve bebeğim kucağımda uzanıp ağzına goturuyor bardağı bende ona doktorun dediği miktarda bardağa koyup verıyorum . Yakında ek gıdaya geçeceğiz Buda ona. Yardımcı olacak şeyler .
Basit düşünün biraz .
Genel gelişim standartlarına göre önde. Bunu doktoru da söylüyor bende gözlemliyorum bebeğimi.
Bu niye bu kadar içinize oturdu maşallah de geç kabullenmemek neden anlamadım :)
Ayyy mükemmel leman ana konuştu, hadi köşene lemancım.Önde olduğuna artık eminim çünkü sen inanmıyorsun demek ki normal standartlarda değil ki böyle celallenip cevap veriyorsunuznormalse niye dalga konusu yapmaya çalışıyorsun
O konuda haklılar da bebeğinin hareketlerini söylemesi linçleniyor ona lafım .Kimsenin içine oturmadı tüm bebeklere maşallahta ne alaka şimdi . Trol trol hareket edip sonra da duygu sömrüsü yapıldığı için tepki veriyor insanlar . Her bebek farklıdır ama yetiştirmenin de standardı var örneğin bebek iyi bakılmayan bir ailedeyse devlet elinden alıyor dmi? İnsanlar uydurmuyor okuyoruz şaşırıyoruz doğruyu göstermeye çalışıyoruz ilim bilim din iman neden karıştırılıyor insanların yumuşak karnına dokunuluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?