2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Oy maşallah küçük kıskançlıklar zaten bekliyorsunuz onlar olacak sağlıkla büyüsünler inşallah
Bir ara bebeğim tavana çok bakıyor demiştiniz bıraktı mı
Onu bıraktı şimdi bizimle ilgileniyor aynen Bi bakıyorum oynatıyor Bi bakıyorum dövecek yer arıyor ben yemek yaparken çıngırağı çalıyordu küçük olanın gülmekten aklı gitti şimdi uyutmaya çalışıyorum uyutma dedi dinlemedim diye silahı sıkıp korkuttu çocuğu ne yapacağı belli olmuyor

Sence el kadar çocuğa oyuncakta olsa silah vermek ne kadar mantıklı ? Şiddete meyilli çocuklar böyle yetişiyor biliyor musun bunu ?

4 aylık bebek poposuyla ev gezmesinde diyorsun ? E iyi hadi bi iki aya yürür gözün aydın :)
Yürüsün İnş canım lafın gelişi tüm evi dedim ama babağı dönüp gidiyor video atılsa atardım niye inanmıyorsunuz ki

Yürüsün İnş canım lafın gelişi tüm evi dedim ama babağı dönüp gidiyor video atılsa atardım niye inanmıyorsunuz ki
Popoyla kendini ittiriyor olabilir ama 4 aylık bebeğin bahsettiğin gibi hareketi gelişim basamağına aykırı Madescim. O sebepten söylüyorum

Belki de senin koyma şeklinden öyle olmuştur inanılmaz yani gerçekten öyle şeyler söylüyorsun ki tıp dünyası şaşkın.
Niye ben düşecek şekilde koyayım canım burdan da arkadaşın bebeği koltuktan düşmüştü ya bazı bebişler hareketli kuvezde bile hemşireler uyarıyor kapıyı kapatmadan yanından ayrılmayın diye

Ayrılma işte yanından düşmez kaşla göz arası çocuğun başına gelmeyen kalmadı

ben senin rahatlığına inanamıyorum bu kadar eziyetle zahmetle gebelik geçirdin doğduğu günden beri o bebek travma üstüne travma yaşadı çok normal gibi anlatıyorsun

ben senin rahatlığına inanamıyorum bu kadar eziyetle zahmetle gebelik geçirdin doğduğu günden beri o bebek travma üstüne travma yaşadı çok normal gibi anlatıyorsun
Kendime mi yapıştırayım çocuğu canım ne yapacağım siz nasıl büyütüyorsanız bende öyle büyütüyorum çok şükür sağlığında da hiç bir sıkıntı yok gelişiminde de rahatım evet herşeyden pimpiriklenmiyorum

Popoyla kendini ittiriyor olabilir ama 4 aylık bebeğin bahsettiğin gibi hareketi gelişim basamağına aykırı Madescim. O sebepten söylüyorum
Bende sürünüyor demedim zaten sırt üstü poposunu kaldırıp gidiyor dedim ittiriyor evet döne döne gidiyor yani bişey yazdım yine kaos çıktı grupta dalga geçilecek de bişey yok sizin bebişler normal bizimkiler anormal

Bence biraz pimpiriklen mesela düşürme o kadarını yap

Troll olduğuna inanıyorum artık.İronik söylemlerle hareket ediyorsun

Yani işte bahsettiğim troll’lük bu. Silah neden dahil oldu mesela konuya kaos çıkacak malzeme vermeyi çok iyi biliyorsunuz. Bu nedenle troll olduğunuzu düşünüyorum

Küçük cocuğun uyuma dedi ve sen onu dinlemedin diye silah sıkıp çocuğu korkuttu. Şiddetin ayak sesleri yarın bi gün de bir kız onla konuşmak istemediği için buna meyledecek ya bi suça karışacak yada birilerine zarar verecek farklı bi şekilde yani bu kadar basit olamaz ya bunu normal sıradan hayatın bi parçası gibi anlatamazsın acilen ailecek tedavi olmalısınız.

Ve bu olacak olan şeylerin hepsi senin pimpiriklenmediğin şeyler yüzünden. Çocukların da suçu yok kendini aklamaya çalışma ya valla sinir bozucusun. Ya da gerçek bi troll sün. Umarım öylesindir diğer türlüsü facia.

anlattığınıza göre bizimkiler geriden geliyor

Troll olduğuna inanıyorum artık.İronik söylemlerle hareket ediyorsun

Yani işte bahsettiğim troll’lük bu. Silah neden dahil oldu mesela konuya kaos çıkacak malzeme vermeyi çok iyi biliyorsunuz. Bu nedenle troll olduğunuzu düşünüyorum
Sizin sınıyorum canım sizin bebişler gelişmemiş ya tövbe yani diğer arkadaş benim bebeğimde öyle diye yazdı ya onu niye göz ardı ediyorsunuz hepsi ayına uygun hareket etmek zorunda değil siz benim bebeğimi merak etmeyin mümkünse

Bi oyuncakla nasıl oynattığına bağlı söylediğin canım vur öldür diyorsan dediğin gibi olur biz polis oluyoruz suçluları yakalıyoruz ihtimaller var kardeşine de korktuğunu bildiği için yaptı öldürmek için değil evet kendimi aklıyorum paklıyorum önünüze sunuyorum

Bebek olduğu için merak ediyoruz senin olduğu için değil madescim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…