2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Canım çok geçmiş olsun hemen iyileş inşallah

Teşekkür ederim güzel dileklerin için.
Amiin, inşallah en kısa zamanda, en güzel şekilde sağlıkla tekrar nasip olsun. Mutluluğunu paylaşmayı bekliyorum

Cok zor günlerden geçtim gercekten çok yiprandim 1 günde bambaska biri oldum sanki.. kalbimin içinde hic dinmeyen bir sancı var aklıma geldikce o gunler içim daraliyor..
Ama simdi kendimi yeniden anne olmaya hazırlıyorum. Allahim insallah sesimi dualarimi duyar da bana da bir an evvel saglikla upuzun ömürlü bebegime hamile kalmayi nasip eder inşallah
Dedigini yapicam canim. Insallah benim icin de bir vesile olur
Çok sağol canim çok teşekkür ederim dualarin için...
Sende sag salim kavus bebegine insallahhh. Hepiniz kavusun saglikla

Canım benim içindeki hüznü anlayabiliyorum, Rabbim birdaha hiç yaşatmasın öyle bir duygu, tez zamanda hamile kal ve aramıza geri dön inanıyorum ki tekrar hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın, bizim şer bildiğimiz de hayr vardır bunda da vardır Bi hayr diyip yoluna daha güçlü devam et, nezaman istersen de yazabilirsin burda konuşmak daha çok iyi gelir belki sana

Canım benimm cok duygulandim yazdıklarına.. insallah canim inşallah Allahım en kisa zamanda içimin yangınını dindirecek bir mucize bebegime hamile kalmayi nasip etsin. Saglikla da dogurup buyuteyim.
Amiiin bolca aminnn diyorum söylediğin seylere.. inşallah enn kisa zamanda bebisim geliyor teyzeleriii diye yazmayi nasip eder Allahım.
Cok sagol canim yine yazarim haklısın sizi özlemişim

Amin canım benim, bunları okurken bile gözlerim doldu geçekten güzel haberi bize vereceksin Allahın izniyle bebişin sana gelmek için zamanını bekliyor annesi buna inan hep, Rabbimin kapısında herşey bol sizede en kısa zamanında sağlıklı hayırlısından nasip etsin canım yine aklına bişey takılırsa vs. Kesin yaz banada

Cok sagol canim destegin için gerçekten insanin kalbine ruhuna şifa bazi sözler bazi dualar...
İnşallah Allahım bebisimin gelecegi mujdesini almayi nasip eder bir an evvel
Cok sagol canim insallah hamile oldugumu ogreneyim yazcam bu grup benim ilk göz ağrım.. bu grupta birseyler paylasabiliyor olmanin kiymetini hic unutmayin kuzum. Ben burdan ayrildigimda daha iyi anladim... minik mucizelerinizle ayni bedende gecirdiginiz her gün cok kiymetli...

Ya ben çok kararsızım, eşim çalışma yorulma diyor ama 37 ye kadar dayanmaya çalışırsam da sonrasında 4 hafta kazanacağım bilemiyorum durumuma göre bakicam

Evet bana da 10. Haftada yapıldı bende hep devlette yaptırıyorum da arkadaş özele gidiyor ya ona öyle bilgi verdim ücret ödemesin diye
bende 11-12
idrar yolu enfeksiyonun var canım bol su iç benim o değer 1 çıkmıştı ona rağmen beni korkuttular ellerde vücutta kaşınma falan yaparmış

Kızlar merhabalar bir şey danışmak istiyorum sizlere . Ben detaylı ultrasonumu fakülteden iyi denilecek bir hocaya yaptırdım birçok kişi yaptırıyordu zaten ona . Fetal DNA da yaptırmıştım üstelik bir sıkıntı çıkmamıştı . Onun sonucuna dayanarak mı emin olamıyorum benim detaylı ultrasonumu taş çatlasın 15-20 dk yaptı bir sıkıntı yok dedi. O zaman plesentam aşağıdaydı onu söyledi . Dün bir arkadaşımla konuşurken onun detaylısını perinatolog yapmış riskliydi zaten ve 2 saat boyunca baktı diyor. Başka bir arkadaşımıza aynı doktor 3 saat bakmış çocuk dönmediği için . Benimde aklımda soru işareti kaldı . Acaba çok mu kısa baktı tekrar baktırayım mı diye ? Bugün o perinatoloğun kliniğini aradım ve yapabileceğini 28 . Haftaya bakıldığını söyledi . Fiyatı da7000 tl ben aşırı kararsız kaldım. Birde detaylıdan sonra benim 2 kere yoğun kanamam oldu şu an yok gayet iyiyim ama siz olsanız ne yapardınız?

Evet canım bu grup gerçekten benim de ilkim burda bişeyleri paylaşıyor olmak çok güzel en kısa zamanda seni de görürüz inşallah evet onlar bizim mucizelerimiz seni de mucizen tez zamanda bulsun canım benim

bende 11-12

idrar yolu enfeksiyonun var canım bol su iç benim o değer 1 çıkmıştı ona rağmen beni korkuttular ellerde vücutta kaşınma falan yaparmış
Bugün tahlil sonucu almaya gideceğim bakalım doktor ne diyecek

2-3 saat hiç bir zaman sürmez canım en fazla 30-40 dk kanamalarının sebebini öğrendin mi bir sıkıntı yoksa tekrar detaylıya niye gideceksin ki şöyle peritonologa muayeneye gidebilirsin orası ayrı bişey

2-3 saat hiç bir zaman sürmez canım en fazla 30-40 dk kanamalarının sebebini öğrendin mi bir sıkıntı yoksa tekrar detaylıya niye gideceksin ki şöyle peritonologa muayeneye gidebilirsin orası ayrı bişey
Kanamaların sebebi bulunmadı o zaman plesentam aşağıdaydı sonraki gittiğimde yukarı çıkmıştı . 1 ay boyunca yatak istirahati verdi ve şu an bir sıkıntım yok çok şükür . Bilmem öyle bir anlattı ki 3 saat 2 saat diyince acaba dedim bende . Kendimi evhamlandırmak istemiyorum aslında ama bilemedim .

Yok canım ya doktorun işi gücü yok 1 gün içinde sadece kendilerle mi uğraşacak dediğim gibi abartmışlar ben hiç o kadar uzun süren duymadım bende şehir hastanesinde yaptırdım taş çatlasın 20 dk sürdü tabii özeller biraz daha ayrıntılı inceliyor

Bebek dönmeyince öyle bakmıştır dedim ama . Benimki de aşırı hareketli değildi uyuyordu ama doktorum baktı öyle . Fetal DNA normal geldi diyince biraz daha kısa baktığını düşünüyorum. Bu doktor da aslında fakültede çalışıyor ama kendi muayenehanesi de var ve 7000 lira baya yüksek geldi bana

Bence doktorunuza güveniyorsanız tekrar yaptırmanıza gerek yok. Fetal dna ile detaylı ultrasonda farklı şeylere bakıyorlar zaten. Sizin bebeğin pozisyonu iyidir, bazen bebekler dönmüyor ya da fazla kıpırdıyor. O yüzden çok vakit geçiyor.
Kanamalarınız için zaten konuşmuşsunuz doktorla ve şimdi geçmiş diye anlıyorum. Tekrar kanamanız olursa rutin doktorunuza gidin ama kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…