2025 mayis transfer olacaklar var mi

Selam kızlar , yaşım 31 ben de 3. Transfer için hazırlıklara başladım , tahmini mayıs ortasında transferim olacak .
İlk 2 transferim tek embriyoydu, negatif sonuç aldım . Kalan 4 embriyoma genetik test önerildi , dondurulmuş oldukları için yaptırmak istemedim maliyet olarak çok fazla tutuyordu.
Bu transferimde çift embriyo transfer olacak

Tedaviniz hayırlı olsun umarım bu kez pozitif sonuç alırsınız :) regl mi bekliyorsunuz ve diğer transferlerinizde embriyo glue hamilelik aşısı kasılma iğnesi gibi ekstra şeyler yaptırdınız mı

T
Tedaviniz hayırlı olsun umarım bu kez pozitif sonuç alırsınız :) regl mi bekliyorsunuz ve diğer transferlerinizde embriyo glue hamilelik aşısı kasılma iğnesi gibi ekstra şeyler yaptırdınız mı
Teşekkür ederim inşallah
Regl başladı rahim kalınlaştırmak için estrofem başladı .
İntralipid serum ve tractocile serum takılmıştı , bağışıklık için prograf kullanmıştım .
Bu kez embriyo glue de yapılacak , diğerlerinde önermemişti doktorum

Anladım benimde ilk transferim negatif ikinci transfer için önerdi doktor da yaptıracağım sanırım bir tek glue düşünmüyorum ,reglimi bekliyorum bakalım hayırlısı

Anladım benimde ilk transferim negatif ikinci transfer için önerdi doktor da yaptıracağım sanırım bir tek glue düşünmüyorum ,reglimi bekliyorum bakalım hayırlısı
İnşallah siz de bu kez pozitifi görürsünüz
Yani tutunma şansını arttırıyormuş o nedenle bu kez aklımda kalmasın istedim

Merhabalar, Bende mayısın sonunda ya da haziran başı gibi transfer olacağım inşallah. Şimdi regl günündeyim bir sonrakinde gideceğim doktora. İki tane dondurulmuş embriyom var. İki ayrı Opu da birer tane çıktı 5. Güne ulaşan embriyo. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız

Hamilelik aşısı nedir acaba

Hamilelik aşısı nedir acaba
Gebelik aşısı kadının kendi özel kan hücrelerinin kullanılması ile rahim içinde embriyonun gömülmesini sağlayacak maddelerin elde edilmesiymiş ,transfer günü rahim içine veriliyormuş ve embriyoların rahme tutunmasına yardımcı oluyormuş

Her yer yapıyo mu ki? Ben embriyo glue yaptırıcam

Bilmiyorum ki canım bi sor doktoruna , glue da önerdi ama etkisi var mı bilmiyorum
Merhaba bende sizin gibi ilk transferimde negatif sonuç aldım ve dün rahime çizik işlemi yapıldı sanırım sizde yaptırmışsınız acaba side cyclo progynova ilacı kullandınız mı yani doktorunuz yazdımı bu ilacı merak ettim

Hayır bana yazmadı bu ilacı çizik işleminden sonra mı verdi bunu size ve ne içinmiş söyledi mi doktorunuz

. Merhaba kızlar benim de yumurtalarım toplandı. Bugün 3.gunleri 8 tane toplandı. İlk gün 8 i dollendi. Bugün 3.gun aradılar birtanesi i dondurmuslar. 7 taneyle devam ediyoruz. Yarın dördüncu gün aramiyorlarmis. Beşinci gün Arıcak lar. Kaliteleri de söylemedi. 3.gun kaliteleri belli olmuyor mu? Mubtelen transferim mayıs sonuna doğru olacak. Reglim beklicez cunku

Hayır bana yazmadı bu ilacı çizik işleminden sonra mı verdi bunu size ve ne içinmiş söyledi mi doktorunuz
Evet çizik işleminden sonra sanırım rahim yapışmasın diye verdi doktor, bide pcosum var belki adetim gecikmesin diyede verdi

regl olmayı bekliyorum ,transferim mayıs ayı içerisinde olacak büyük ihtimal sizin ne zaman olacak ?
Bende dün histeroskopi oldum, bu ilacı içiyorum 21 adet içinde o bitince sanırım 3-7 gün içerisinde adet olmam gerekiyor internette okudum. Ondan sonra regl 2.günü kontrole gideceğim inşallah her şey yolunda olursa transfer hazırlığına geçeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…