Tedaviniz hayırlı olsun umarım bu kez pozitif sonuç alırsınız :) regl mi bekliyorsunuz ve diğer transferlerinizde embriyo glue hamilelik aşısı kasılma iğnesi gibi ekstra şeyler yaptırdınız mıSelam kızlar , yaşım 31 ben de 3. Transfer için hazırlıklara başladım , tahmini mayıs ortasında transferim olacak .
İlk 2 transferim tek embriyoydu, negatif sonuç aldım . Kalan 4 embriyoma genetik test önerildi , dondurulmuş oldukları için yaptırmak istemedim maliyet olarak çok fazla tutuyordu.
Bu transferimde çift embriyo transfer olacak
Teşekkür ederim inşallahTedaviniz hayırlı olsun umarım bu kez pozitif sonuç alırsınız :) regl mi bekliyorsunuz ve diğer transferlerinizde embriyo glue hamilelik aşısı kasılma iğnesi gibi ekstra şeyler yaptırdınız mı
Anladım benimde ilk transferim negatif ikinci transfer için önerdi doktor da yaptıracağım sanırım bir tek glue düşünmüyorum ,reglimi bekliyorum bakalım hayırlısıT
Teşekkür ederim inşallah
Regl başladı rahim kalınlaştırmak için estrofem başladı .
İntralipid serum ve tractocile serum takılmıştı , bağışıklık için prograf kullanmıştım .
Bu kez embriyo glue de yapılacak , diğerlerinde önermemişti doktorum
İnşallah siz de bu kez pozitifi görürsünüzAnladım benimde ilk transferim negatif ikinci transfer için önerdi doktor da yaptıracağım sanırım bir tek glue düşünmüyorum ,reglimi bekliyorum bakalım hayırlısı
Ben de mayista olucam transfer InsAllah. Hayirlisi olsun hepimizeekizlar Ben 8 negatiften sonra mayista 9. denememi yapacagim. Aranizda mayista transfer olacak var mi
Hamilelik aşısı nedir acabaTedaviniz hayırlı olsun umarım bu kez pozitif sonuç alırsınız :) regl mi bekliyorsunuz ve diğer transferlerinizde embriyo glue hamilelik aşısı kasılma iğnesi gibi ekstra şeyler yaptırdınız mı
Gebelik aşısı kadının kendi özel kan hücrelerinin kullanılması ile rahim içinde embriyonun gömülmesini sağlayacak maddelerin elde edilmesiymiş ,transfer günü rahim içine veriliyormuş ve embriyoların rahme tutunmasına yardımcı oluyormuşHamilelik aşısı nedir acaba
Her yer yapıyo mu ki? Ben embriyo glue yaptırıcamGebelik aşısı kadının kendi özel kan hücrelerinin kullanılması ile rahim içinde embriyonun gömülmesini sağlayacak maddelerin elde edilmesiymiş ,transfer günü rahim içine veriliyormuş ve embriyoların rahme tutunmasına yardımcı oluyormuş
Bilmiyorum ki canım bi sor doktoruna , glue da önerdi ama etkisi var mı bilmiyorumHer yer yapıyo mu ki? Ben embriyo glue yaptırıcam
Merhaba bende sizin gibi ilk transferimde negatif sonuç aldım ve dün rahime çizik işlemi yapıldı sanırım sizde yaptırmışsınız acaba side cyclo progynova ilacı kullandınız mı yani doktorunuz yazdımı bu ilacı merak ettimBilmiyorum ki canım bi sor doktoruna , glue da önerdi ama etkisi var mı bilmiyorum
Hayır bana yazmadı bu ilacı çizik işleminden sonra mı verdi bunu size ve ne içinmiş söyledi mi doktorunuzMerhaba bende sizin gibi ilk transferimde negatif sonuç aldım ve dün rahime çizik işlemi yapıldı sanırım sizde yaptırmışsınız acaba side cyclo progynova ilacı kullandınız mı yani doktorunuz yazdımı bu ilacı merak ettim
Evet çizik işleminden sonra sanırım rahim yapışmasın diye verdi doktor, bide pcosum var belki adetim gecikmesin diyede verdiHayır bana yazmadı bu ilacı çizik işleminden sonra mı verdi bunu size ve ne içinmiş söyledi mi doktorunuz
Siz transfer oldunuz mu yada daha belli değil mi zamanıHayır bana yazmadı bu ilacı çizik işleminden sonra mı verdi bunu size ve ne içinmiş söyledi mi doktorunuz
Bana azitro diye bir antibiyotik verdi sadece bende de pcos var yapışır mı yaEvet çizik işleminden sonra sanırım rahim yapışmasın diye verdi doktor, bide pcosum var belki adetim gecikmesin diyede verdi
regl olmayı bekliyorum ,transferim mayıs ayı içerisinde olacak büyük ihtimal sizin ne zaman olacak ?Siz transfer oldunuz mu yada daha belli değil mi zamanı
Banada azitro ağrı kesici ve bu ilacı yazdı, bende bilmiyorum öyle dediğini duydum doktorun inşallah yapılmaz öyle düşünmeyinBana azitro diye bir antibiyotik verdi sadece bende de pcos var yapışır mı ya
Bende dün histeroskopi oldum, bu ilacı içiyorum 21 adet içinde o bitince sanırım 3-7 gün içerisinde adet olmam gerekiyor internette okudum. Ondan sonra regl 2.günü kontrole gideceğim inşallah her şey yolunda olursa transfer hazırlığına geçerizregl olmayı bekliyorum ,transferim mayıs ayı içerisinde olacak büyük ihtimal sizin ne zaman olacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?