Allah kolaylık versin bende 1.72 89 kiloyum başta zayıfladım biraz şimdide yine aynı kilodayim bel ağrısı bendede var ayakta kalmak benide cok yoruyor cok oturunca da kötü oluyorumBenim bir de belim ağrıyor ya hep kilodan işte kilolu haöile kaldım zaten 1.58 boyum 70 kiloydum muhtemelen şimdi bi 73 felan oldu ayakta durunca belim ağrıyor şimdiden .ağırlaşınca ne olacak bilmiyorum vallahi
Normal tabiki bende 17 de hissetttim. Zaten 16 dan sonra hissediliyor ve farklı bir his olduğunu anlıyorsunuz. Önce seğirmeyle başlıyor sonra daha sert tekli tok vuruşlara dönüşüyor bazende dışarıdan dalgalı dalgalı gözükecek şekilde kayıyor çok tatlı bir hisBenim 17+1 de hareketlerini hissetmem normal migıdıklama gibi bir his oluşuyor 1 kere de kayma hissi oldu
Teşekkür ederimGüzel haberler alırsınız inşallah
3 boyutlu gösterdi Dr bana ama bolca tatlı yiyip gidinKızlar detaylı ultrasonda yüzünü 3D gösterirler değil mi?benim normal rutin kontrollerde bile rica ettiğimde 3 boyutlu gösteriyordu detaylıda hayli hayli gösterir diye düşünüyorum. Ancak detaylıyı yapan başka bir doktor olduğu için güvenemiyorumda göstermeyedebilir ters biriyse cshdjfjf
Gösteriyorlar 2-3 fotoğrafını çıktı alıp verdiler bana mail adresimi alıp mail de attılarKızlar detaylı ultrasonda yüzünü 3D gösterirler değil mi?benim normal rutin kontrollerde bile rica ettiğimde 3 boyutlu gösteriyordu detaylıda hayli hayli gösterir diye düşünüyorum. Ancak detaylıyı yapan başka bir doktor olduğu için güvenemiyorumda göstermeyedebilir ters biriyse cshdjfjf
Boyumuz kilomuz ayniymisBenim bir de belim ağrıyor ya hep kilodan işte kilolu haöile kaldım zaten 1.58 boyum 70 kiloydum muhtemelen şimdi bi 73 felan oldu ayakta durunca belim ağrıyor şimdiden .ağırlaşınca ne olacak bilmiyorum vallahi
Aynıymışız demek ay valla son samanlar ne olur bilemiyorum bu halde . Beni robot kurtarıyor ta bende bugün silip süpürürcektim süpürgeyi gözüm kesmedi robot yaptı bende sildimBoyumuz kilomuz ayniymisbnmde kasiklarim belim agriyo cok egilince is yapinca baya da gecmiyo bugün buyuk süpürgeyi acmaya cesaret edemedim mini supurgeyle cektirdim gördüğüm yerleri bugün dolap silcektm bide sözde
Ben ilk hamileligimde ilk 3 ay yatmistim agridan bulantidan ama sonrasi cok enerjiktim dogumdan 2 gun once sabah hali yikayip aksamina piknige gitmistimAynıymışız demek ay valla son samanlar ne olur bilemiyorum bu halde . Beni robot kurtarıyor ta bende bugün silip süpürürcektim süpürgeyi gözüm kesmedi robot yaptı bende sildim
İnşallah tamamen geçer ama sonrası aşırı bir iştah oluyor dikkat miden bulandığı zaman yiyemediğin her şeyi yiyesin geliyorBugün ilk defa midem az bulandı; iki gündür kusmuyorum maşallah diyelimNasıl müthiş bir duyguymuş bu unutmuşum
Bunu hissetmeyi heyecanla bekliyorumGünaydın bugün bebişi resmen hissettim
Aminnn çok güzel bir duygu biranlık bir şey ama çok büyülü ağlayasım geldiBunu hissetmeyi heyecanla bekliyorumdarısı başıma
Nasıl ya benim doktorum özellikle çalışıyorsan cuma gel 1 gün ben istirahat yazarım cmt pzr dinlenirsin tetanoz ağır bi aşı dedi sağlık ocağı doktorları kafasına göre çalışıyor galibaGünaydın bu sabah tetanoz aşısı olmaya gittim sonra da doktordan rapor aliyim belki ise gittigimde agrir diye düşündüm. Kadina direkt böyle dedim ve suratima karşı baya bi kahkaha atti. Bunun icin rapor yazilmaz vs ilk defa duymus gibi biseyler yapti. Ben de cok şaşırdım tepki de veremedimgerek yok bence yazmiyorum dese tamam ama ilk defa boyle bisey isteyen oldu da mi bu kadar yarıldı anlamadim
valla vermedi işe geldim tavrı da çok iticiydi -_-Nasıl ya benim doktorum özellikle çalışıyorsan cuma gel 1 gün ben istirahat yazarım cmt pzr dinlenirsin tetanoz ağır bi aşı dedi sağlık ocağı doktorları kafasına göre çalışıyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?