- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #7.841
Ilac al canimMigrenim geçmiyor benim, ağrıdan gözüm çıkmak üzere
Kac lt su ictin bugun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilac al canimMigrenim geçmiyor benim, ağrıdan gözüm çıkmak üzere
Parol aldım da bugün değil bir kaç gündür var, atak yapto simdiIlac al canim
Kac lt su ictin bugun
Bende de olmustu bikac gun surduParol aldım da bugün değil bir kaç gündür var, atak yapto simdi
Su çok içtim maden suyu da içtim magnezyım da aldım
Evet gerçekten eskisi gibi uyuyamıyorsun. Hele derin uykuyu bir süre unutucan ama uyduğunda da yanında mis kokulu bebeğinin olması kadar harika bir şey yok bu hayatta. Ben de alışmakta çok zorlandım. İlk 3 ay baya zorluyor ama alışılıuor. Şimdi ikinciye hamileyim mesela. O kadar kötü olsa iki üç niye yapılsın. Şükür sebebi onlar ya. Allah'ım bebislerimize sağlık sıhhat versinKızlar sizin de çevrenizde ''uyu uyu bunlar iyi günlerin, bol bol uyuyun sonra uyayamayacaksınız,siz bi de doğunca görün''cüler konuşmaya başladı mı ???
Çocuğun babaci olması çok güzel bir şey ya. Babası işten gelince hep ona gidiyor. Yemeğinino yediriyor o uyutuyor o oynuyor. Ben de uzanıp yatıyorum oh misssKizlar biz bu kadar Ağrı sızı çekip de çocuklarımız babacı olursa çok sinirlerim gibi geliyor![]()
Mesela bunu bana annem de söyledi kötü olsa sana niye kardeş yaptım ki derEvet gerçekten eskisi gibi uyuyamıyorsun. Hele derin uykuyu bir süre unutucan ama uyduğunda da yanında mis kokulu bebeğinin olması kadar harika bir şey yok bu hayatta. Ben de alışmakta çok zorlandım. İlk 3 ay baya zorluyor ama alışılıuor. Şimdi ikinciye hamileyim mesela. O kadar kötü olsa iki üç niye yapılsın. Şükür sebebi onlar ya. Allah'ım bebislerimize sağlık sıhhat versin
Bilmiyorum ama geçmiyorBende de olmustu bikac gun surdu
Galiba haftalarda oluo
Benim sol göğsüm sağ göğsümden hep büyüktü. Şimdi de öyleSol gögüs daha koyuysa kız, sağ koyu ise erkek. Sol sağdan büyükse kız, sağ büyükse erkekmiş![]()
Siz de 2. Bebekte daha mı çabuk hissettiniz? İlkinde biraz geç hissedilebilir diye okudum daTartışma kapanmış sadece küçük bir not geçmek istiyorum gebelikte idrar yolu enfeksiyonu, susuzluk, bayılacak gibi olmak, hiperglisemi, astım, hipertansiyon, ateş içeren her enfeksiyon tehlikelidir ve hastalığın kontrol altına alınmaması ilaç kullanımından daha zararlıdır, bebeğin sakatlığı veya kaybına yol açabilir. Lütfen doktorun kullan dediği ilaca kullanma demeyin, yanlışlıkla katil olabilirsiniz. Tıpta hastalık yoktur hasta vardır. Şu an bir hekimi arayıp fikir isteseniz gel bi bakayım der ve tüm faktörler ile değerlendirir. Hekimin bile onca tecrübesine rağmen hastayı görmeden müdahale etmediği yerde iyi niyetle de olsa verdiğimiz önerileri iki kez gözden geçirelim. Konuya cevap istemiyorum lütfen beni alıntılamayın.
Bebeğin harketini hissetmek isteyen 16+ haftalık gebeler, öncelikle gaz ile o kadar karışır ki ben gebe değilken bazı barsak hareketleri aynı kızımın tekmelerine benzerdi o tatlı anılarımı hatırlardım o yüzden erken haftalarda muhtemelen gazı bebek hareketi sanıyorsunuz. Elinizi göbeğin alt kısmına gün içinde ara ara koyun, çok hafif itme hareketi gibi hissedebilirsiniz ama ben ilk hissettikten sonra 1.5 gün tekrar hissedemedm bu haftalarda düzenli alamamanız normal. Bazen de mesaneye bastırır minik minik ama onu heralde ilk kızımın gebeliği olmasa ayırt edemezdim. O kadar tatlı ki o minik tekmeler tam işe güce dalıyorsunuz hop kendini hatırlatıyor![]()
Benim bebisi erkek olarak ekledin miBenim sol göğsüm sağ göğsümden hep büyüktü. Şimdi de öyle
![]()
İki gebeliğimde de zayıf olmama rağmen ilkinde 21 falandı galiba bu gebeliğimde 16+3.Siz de 2. Bebekte daha mı çabuk hissettiniz? İlkinde biraz geç hissedilebilir diye okudum da
Sizde de oyle olmus yaniİki gebeliğimde de zayıf olmama rağmen ilkinde 21 falandı galiba bu gebeliğimde 16+3.
O kadar güzel bi his ki gün değil saat sayılırSizde de oyle olmus yaniBen de 45 civarı kilodayim yumurtlamami dahi bilir hissederim şaşmaz. Vücudundaki her değişikliği çabuk farkeden biriyim. Zayıfım diye belki bilmiyorum. Bunda ne olacak meraktayim bakalım
tecrübeli anne görünce soruyorum bu ara favori sorum bu
![]()
Evet çok iyi geliyor gerçektenKimyonlu yoğurt iyi geldi mi?eğer öyleyse çok sevinirim.bagirsaklar için de ben kefir içiyorum düzenli bir şekilde bence faydası oluyorMrs Dalloway
Benim de öyleBenim sol göğsüm sağ göğsümden hep büyüktü. Şimdi de öyle
![]()
Ben watsonstan şu buzluğa konulan göz bantlarından aldım içinde küçük toplar var. Migren tutacak gibi olunca karanlık bir odaya geçip onu gözlerime şakaklarıma başıma koyuyorum. Başlamadan kesiyor çoğu zaman belki size de faydası olurMigrenim geçmiyor benim, ağrıdan gözüm çıkmak üzere
Yok faydası olmuyor ki göz bandı yok ama jel torbalar vardı bende de bana mısın demiyorBen watsonstan şu buzluğa konulan göz bantlarından aldım içinde küçük toplar var. Migren tutacak gibi olunca karanlık bir odaya geçip onu gözlerime şakaklarıma başıma koyuyorum. Başlamadan kesiyor çoğu zaman belki size de faydası olur![]()
Hap aldınız mı parol falan? Çok geçmiş olsunMigrenim geçmiyor benim, ağrıdan gözüm çıkmak üzere
Aldım aldım şimdi daha iyiyim kafa yarmalı masaj yaptırdımHap aldınız mı parol falan? Çok geçmiş olsun