- 8 Ekim 2020
- 2.470
- 3.769
- 133
- 30
Bulantı böyle gemide gidersin de karnının içi bomboş sallanır gibi tuhaf bir hissiyat, ne kusarsın ne rahat oturursun miden boşmuş gibi hem aç hem iştahsız gibidaha once bulanti yasamis tecrubeli arkadaslarim, bulantilar nasil oluyor? az once bana bi boyle icim bi hos oluyomus gibi bi his geldi ve hala devam ediyor. su cok iciyorum ondan mi dedim de ne alaka emin olamadim, daha once hic bulanti da yasamadim boyle mi basliyor acaba yoksa bu da baska bir sey mi?
 bilmem anlatabildim mi ama arkadaşlar belki teyit edebilir :)
 bilmem anlatabildim mi ama arkadaşlar belki teyit edebilir :) 

benimki bi mayhosmusum gibi oldu da ve boyle sanki yemek yemedigim halde midem agzimda gibi ama bi dinlemiyim kendimi bakiyim devam edicek mi
 benimki bi mayhosmusum gibi oldu da ve boyle sanki yemek yemedigim halde midem agzimda gibi ama bi dinlemiyim kendimi bakiyim devam edicek mi  kanamaniz mı var şu anda lekelenme tarzı mı geliyor
 kanamaniz mı var şu anda lekelenme tarzı mı geliyor

doktora gideceğiz yine
 doktora gideceğiz yine 

benim yengemin de  sürekli kanaması geliyordu ama bir şey olmadı yeğenime şükür. Biliyorum zor ama sen moralini yüksek tutmaya çalış
 benim yengemin de  sürekli kanaması geliyordu ama bir şey olmadı yeğenime şükür. Biliyorum zor ama sen moralini yüksek tutmaya çalış