2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Evet canım aslında bebek anne karnında ne kadar kalsa o kadar iyi. İlk bebeğimde bir güne bile önem vermişti doktor. Ama bazen duruma bakılıyor bebek ve anne için hangisi daha sağlıklıysa o yapılıyor. Bakalım kısmet. Biz doğumla ilgili hiç konuşmadık daha. Ama ilki sezaryen olunca bu da öyle olur

Lütfenn Kızlar şuan 31+ 4haftalık ikizlere hamileyim 6 gün önce vajinada 3 - 4santimlik açıklık suyun az az gelmesi sonucu erken doğum için hastaneye yatırdılar herşey aynı gittiği sürece doğumu geciktiriyorlar doğum kendiliğinden başlamadığı sürece yada bebekler riske girmediği sürece doğumu bekletiyorlar baba her anda olabilir bi kaç gün sonrada olur diyorlar bunu yaşayan varmı böyle olup bebeği yaşayan küveyze gitmeyen varmı

Canım tıp çok gelişti korkma geçmiş olsun. Ben 34 haftalıkken doğurdum oğlumu. Arkadaşım 32haftasında doğurmuştu. İkizler genelde erken doğuyor ama hastanedesin önlemi alınır. Ciğer geliştirici iğne yapıyorlar bebekleri hazırlıyorlar. İnşallah vaktinde doğarlar

İçini ferah tut artık 27-28. haftada bile doğan bebekler için yaşam şansı veriliyor siz neredeyse 32 olmuşsunuz bile Bebeklerinizin sizinle kalacağını düşünüyorum düşünüp stres yapmayın zaten hastane ortamındasınız ters durumda hemen müdahale ederler doktorunuz ne dedi

Amin çok teşekkür ederim

İğneyi yaptılar amin inşallah grlmek için beklerler

Merhaba hanımlar bebek için çamaşır deterjanı hangi marka aldınız birde Şampuan falan

Mustela da güzel diyorlar ama sebamed eski marka diye tercih ettim
Evet bende mustela markasını çok kullanan gördüm ama çevremdekiler dalin falan al dedi sizlere sorayım dedim
Bugün bakayım deterjanlarını falan aradan çıkarayım sağ olun

Kızlar eurofinste test yaptıranlar sonuçlarınız kaç günde çıktı ? 21. Hafta detaylıda ense kalınlığı 6.1 çıkmıştı ondan dolayı DNA testi verdim durumu anlattım çok güzel ilgilendiler 10 gün içinde mutlaka çıkar dediler bugün 10. Gün hala ses yok, üstelik mesaj atıyorum cevap yok. Zaten stresli bir süreçteyim her an aklımda hasta mı acaba düşüncesiyle yaşıyorum 2-3 haftadır birde böyle uzadıkça acaba kötü mü o yüzden mi uzadı diye düşünüyorum

Merhaba hanımlar bebek için çamaşır deterjanı hangi marka aldınız birde Şampuan falan
Krijenin katı şampuan ı nı aldım sabun gibi hassas ciltler için deterjan ben soda kullanıyorum ilk ay sonrada bizimkinden karıştırıyorum yavaş yavaş

Lc nin kuplu atletleride emzirme için kullanışlı ve sonrasunda dada kullanılabiliyor almayan varsa

İyiyim ya bebişle günleri sayıyoruz işte sen nasılsın? İlk baştaki zorluklar bitmiştir artık
Çok az kaldı belirtiler oldukça azaldı tabi bu haftaların da başka sıkıntıları var ağrılarım çok fazla idare ediyoruz şimdilik

Deterjan dalan veya Roxy de güzel, sabun tozu, marketlerde de bulunuyor. Dalın de iyi şampuan olarak. Belki ilk aylarda mustela sebaned vs daha iyi olur

Sizin Crp 17 iken antibiyotik mi verdiler? Bende CRP 40 çıktı çok hastalandım. 40 ken bile verilmedi. Atlattım çok şükür ama 17 ken vermesine şaşırdım banada verseler daha mı iyiydi bilemedim

Sizin Crp 17 iken antibiyotik mi verdiler? Bende CRP 40 çıktı çok hastalandım. 40 ken bile verilmedi. Atlattım çok şükür ama 17 ken vermesine şaşırdım banada verseler daha mı iyiydi bilemedim
Evet doktorum verdi antibıyotikten korkma dedi enfeksiyon daha kötü dedi. Günde iki tane kullanıyorum şimdi. Serklaj oldum belki ondandır diye düşündüm. Riske atmamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…