Biz travel aldık. Puset vs artısı, ayrıca tekerler daha büyük olduğu için surus kolaylığı da var. Bir de oturak kismi daha konforlu. Bebisler daha rahat. Eksisi ağır olması, kapandığında yer kaplaması.Merhabalar. Biz de ufaktan alışverişe başladık ama bebek arabasında hangisini alacağımızı bilemedik. Travel sistem pusetli olması sebebiyle mantıklı geliyor ama diğerinin artısı ne tam olarak bilemedik. Açıklayacak ve öneride bulunacak olan varsa çok sevinirim
Aynı şekilde park yatak önerisi de beklerim.
Evet benim de 37 mm ölçtü bugün doktorum. 3 hafta önce 33 ölcmüstü biraz tedirgin olmustum ama 40 üstü duymamıştım ben de. En azından benim hiç oralara çıkamadı.53 çok degil mi hic boyle bi sayi duymadim. 30-40 arasi olmali diye biliyorum. Bence doktor olcerken cizgiyi biraz fazla cekmis
Biraz daha netleşti kafamda. Ne alacağımı hiç bilmiyorum. Maliyetli de sonrasında pişman olmak istemiyorum.Biz travel aldık. Puset vs artısı, ayrıca tekerler daha büyük olduğu için surus kolaylığı da var. Bir de oturak kismi daha konforlu. Bebisler daha rahat. Eksisi ağır olması, kapandığında yer kaplaması.
Park yatak elele aldık. Trendyoldan aldık, gayet güzel sorunsuz teslim edildi. Bi
Kurduk, eksik gedik var mı vs baktık. Hersey ok idi geri kaldırdık.
Ben 9, 10 sene önce joie baston araba almıştım, travel sistem olanlar dedikleri gibi daha rahat oluyor sanırım ve tekerlekleri büyük, sürüşü rahat. Baston olanlar nispeten biraz daha küçük oluyor ama puset de yerleştirilebiliyor üstüne, bebek büyüyünce de puseti alıp bebeği içine yatırıyorsun ama içi diğerlerine göre daha rahatsız olabilir, o da battaniye ile vs desteklenebilir. Tek artısı arabayla bir yere giderken daha az yer kaplaması olabilir bastonun, bir de o zamanlar fiyatı daha uygundu, şimdi ne oldu bilmiyorum.Biraz daha netleşti kafamda. Ne alacağımı hiç bilmiyorum. Maliyetli de sonrasında pişman olmak istemiyorum.
O arada rapor alırsanız doğrudan doğum iznini başatıyorlar en azından memuriyette böyle oradan düşmesin diyemiyorsunuz maalesefPeki bu süreçte 32 den 37 ye kadar olan sürede rapor alırsak nasıl oluyor doğum izninden düşüyor ama sonra çalışmaya devam edebiliyor muyumbiraz karışık oldu ama
Karbonhidrattan uzak dur geçiyor.Şu hamilelikte en cok ne zorladi deseler kesinlikle gaz derim bu nedir yaaaksama dogru sistikce sisiyorum ne oturabiliyorum ne yapabiliyorum yemek yemeye korkar oldum
Bende alırken çok bilgisizdim öğrendiğim kadarıyla şöyle anlatayım travel sistem bebek arabaları kullanışlı pusetli üç parça halinde oluyor genelde çoğunlukla kaba ve yer kaplıyor birazda ağır oluyor belki yeni çıkanlar daha hafiftir bilemiyorum amaMerhabalar. Biz de ufaktan alışverişe başladık ama bebek arabasında hangisini alacağımızı bilemedik. Travel sistem pusetli olması sebebiyle mantıklı geliyor ama diğerinin artısı ne tam olarak bilemedik. Açıklayacak ve öneride bulunacak olan varsa çok sevinirim
Elele yi duyduğuma çok sevindim.Biz travel aldık. Puset vs artısı, ayrıca tekerler daha büyük olduğu için surus kolaylığı da var. Bir de oturak kismi daha konforlu. Bebisler daha rahat. Eksisi ağır olması, kapandığında yer kaplaması.
Park yatak elele aldık. Trendyoldan aldık, gayet güzel sorunsuz teslim edildi. Bi
Kurduk, eksik gedik var mı vs baktık. Hersey ok idi geri kaldırdık.
Eleleyi bir yıldır kullanıyoruz memnunuz bizdeElele yi duyduğuma çok sevindim.
Ben de elele veya yoyko anne yanı park yatak düşünüyordum.
Güle güle huzurla sağlıkla yatsın bebişiniz
Biz travel sistem aldık çevremdeki herkes uzak durmamız gerektiğini, kabin boy almamız gerektiğini söylemesine rağmen ben travel istedim. Sebep olarak ağır olması, bir yere sığmaması, uçağa alınmaması, otobüse ya da toplu taşımaya binince çok yer kaplaması bunları söylediler. Ben biraz güçlü biriyim ağırlığı çok sorun değil zaten nerde taşıyacağım ki diye düşünüyorumMerhabalar. Biz de ufaktan alışverişe başladık ama bebek arabasında hangisini alacağımızı bilemedik. Travel sistem pusetli olması sebebiyle mantıklı geliyor ama diğerinin artısı ne tam olarak bilemedik. Açıklayacak ve öneride bulunacak olan varsa çok sevinirim
Patlayacak gibi olmak insanı öldürüyor sanki akşama kadar birşey yok akşam 8Den sonra başlıyor bende bütün gece rahat uyuyamıyorumŞu hamilelikte en cok ne zorladi deseler kesinlikle gaz derim bu nedir yaaaksama dogru sistikce sisiyorum ne oturabiliyorum ne yapabiliyorum yemek yemeye korkar oldum
Aslinda cok ekmek hamur isi yemiyorum hatta bi ara tam bugdaya gecmistim bisey farketmediKarbonhidrattan uzak dur geçiyor.
bbek arabası olarak prego solo aldık hem travel hem kabin boy olarak geçiyor kullanımı daha kolay geldi bize,ilk 6 ay pusetli sonra pusetsiz kullanırız diye düşündük. park yatak ise kanz aldıkMerhabalar. Biz de ufaktan alışverişe başladık ama bebek arabasında hangisini alacağımızı bilemedik. Travel sistem pusetli olması sebebiyle mantıklı geliyor ama diğerinin artısı ne tam olarak bilemedik. Açıklayacak ve öneride bulunacak olan varsa çok sevinirim
Evet otururken dohru pozisyonu bulana kadar yoruluyorumPatlayacak gibi olmak insanı öldürüyor sanki akşama kadar birşey yok akşam 8Den sonra başlıyor bende bütün gece rahat uyuyamıyorum
Bizde de prego var masallahi var 3 cocuk daha buyuturdum cesaretim olsaydibbek arabası olarak prego solo aldık hem travel hem kabin boy olarak geçiyor kullanımı daha kolay geldi bize,ilk 6 ay pusetli sonra pusetsiz kullanırız diye düşündük. park yatak ise kanz aldık
offf gerçekten az da yesem akşam patlayacak gibi oluyorum, cildim geriliyor. akşam yemeğinden sonra da bir şey yemiyorum halbuki ama pek faydası yokPatlayacak gibi olmak insanı öldürüyor sanki akşama kadar birşey yok akşam 8Den sonra başlıyor bende bütün gece rahat uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?