Seker testim temizEvet biraz daha iri olmuş oluyor ama ultrason ölçümleri kesin sonuçta vermiyor 2 hafta önden geriden gitmesi sorun değil fazlası problem oluyor çok önde gidince de şeker den kaynaklanabiliyor
Ya ben de öyleyim nasıl baskı oluyor sanki çok aşağı tekmeler atıyorNormaldir yerleri daraliyo rahat edebilmek icin dönüp duruyolarbenm hala ayaklar asagida her vurusta bi tuvalet garanti
MerhabaMerhana Nisan anneleri,
Acaba doktor kontrolünde bebeğinin karın çevresi genişliği geriden geldiğini duyan oldu mu?
30. haftadayken karın genişliği 28. hafta görünüyormuş.
Su azlığına iyi geliyor çok tüketilirse suyu çoğaltıp erken doğumu tetikliyor ben araştırdım çokMerhaba
Emin değilim ama, sanki burada havuç suyu içmenin bebeği geliştirdiğinden bahsetmişti birkaç kişi, eğer doğru hatırlıyorsam. Sanki gelişim geriliği nden bahsediyorlardı.
Benim suyumla alakalı bir sorunum yok ama çok fazla havuç yiyorum doktor suyun normal dedi banaSu azlığına iyi geliyor çok tüketilirse suyu çoğaltıp erken doğumu tetikliyor ben araştırdım çok
Doğrudur, emin değilim ben de, zaten.Su azlığına iyi geliyor çok tüketilirse suyu çoğaltıp erken doğumu tetikliyor ben araştırdım çok
Bende aynı ,Pompa lansinoh elektrikli, ateş ölçer nexus, telsiz yerine kamera ama radio frekanslı ablam amerikadan gönderdiPompa lansinoh elektrikli, ateş ölçer nexus, telsiz yerine kamera tercih ettik xiaomi c400.
Evet sağolsun düşünceli gercekten.Patronun iyiymiş
Merhaba benim bir buçuk ay önceki kontrolümde doktor karın çevresi 1 hafta geride ama boy olarak da bir hafta ileride uzun boylu ama çok da kilolu olmayan bir bebek olacak gibi dedi. Ben de öyleyim bu arada. Ama bu haftaki kontrolünde yine uzunluk olarak önde ama karın cevresi olarak tam haftasıyla uyumlu çıktı. Bence gelişim hızları değişebiliyor. İçinizi ferah tutun.Merhana Nisan anneleri,
Acaba doktor kontrolünde bebeğinin karın çevresi genişliği geriden geldiğini duyan oldu mu?
30. haftadayken karın genişliği 28. hafta görünüyormuş.
Yaşadığım yerde sezaryen 28 sanırım normal ebeli 16 ydı normal doktor hepsinden pahalıKızlar sezaryen ücretleri ne kadar biliyor musunuz? Şehirden şehre hastaneden hastaneye değişir de yaklaşık ne kadar acaba? Benim ilk doğum sezaryendi üzerinden 6yıl geçmiş olacak ama yine sezaryen der büyük ihtimalle doktorum. Ne kadar oldu merak ediyorum
35 dediler banaKızlar sezaryen ücretleri ne kadar biliyor musunuz? Şehirden şehre hastaneden hastaneye değişir de yaklaşık ne kadar acaba? Benim ilk doğum sezaryendi üzerinden 6yıl geçmiş olacak ama yine sezaryen der büyük ihtimalle doktorum. Ne kadar oldu merak ediyorum
Maşallah59 normal 61 sezeryan ama oda fiyati dahil yani tek doğum ucreti herhalde digerleri
Eskisehir acıbadem hastanesiMaşallahsiz hangi şehirde siniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?