- 4 Ocak 2020
- 2.679
- 7.080
- 158
Evet canım bakalım ne yapacak yaramaz bebişlerimiz. Nasıl oldun daha iyisindir inşallahHadi iyi gelir inşallahvalla ben de ayakta duramıyorum artık. Doğdu doğacak sanki çok baskı var. Yarın 33. Haftaya giriyorum inşallah beklerler vakitlice doğarlar. Geçmiş olsun tekrar
Bende aynı annelik delilik birazEvet canımm banada öle olmuştu şuan anakucağı pozisyonunda duruyor demiştii hareket ediyor ama ben hissetmiyordum sağlıklı sıhhatli olsunlardaa en önemlisi oama ister istemez evham yapıyoruzzz ben çok hareket etsedee yapıyorum nie bukadar hareketli rahatsızmı birşeyden acaba diye
Bende aynı her sağa sola dönüşte uyanıyorumBen de yatakta soldan sağa dönerken uyanıyorum, kalça ağrısı ile uyanıyorum.
Elime telefon alsam ekran da iyice kaçırıyor uykuyu.
Gece zombiliği loading....
Bazı geceler doğurduğumu zannediyorum ağrılar yüzündenBen de yatakta soldan sağa dönerken uyanıyorum, kalça ağrısı ile uyanıyorum.
Elime telefon alsam ekran da iyice kaçırıyor uykuyu.
Gece zombiliği loading....
Ay o sol iç bacak ağrısı bende de var çatı ağrısı başka bu başka diye düşünüyordum. Sizin de böyle vajinaya doğru mu sol bacağı hareket ettirince artan bir ağrı gibi yaniPilates topunun da rahatlattığı söyleniyor. Son haftalarda düzenli yapmakta fayda var bence. Benim de sol iç bacağımda tuhaf bir ağrı oluyor dönem dönem, yürürken zorlanıyorum.
Bu arada piyanolu oyun halısı alan var mı? Orijinali ile muadilleri arasında fark var mı sizce, ona göre alacağım. Sanırım bir yaşına kadar kullanılır değil mi?
Ya da başka oyun halısı da olabilir. Önerileriniz olursa çok sevinirim.
Bebekler hiçbirşeyde uzun süre durmuyor bir yaşına kadar kullanabilir mi bilemiyorum alan arkadaşlarım sanki üç dört ay ancak kullanabildiPilates topunun da rahatlattığı söyleniyor. Son haftalarda düzenli yapmakta fayda var bence. Benim de sol iç bacağımda tuhaf bir ağrı oluyor dönem dönem, yürürken zorlanıyorum.
Bu arada piyanolu oyun halısı alan var mı? Orijinali ile muadilleri arasında fark var mı sizce, ona göre alacağım. Sanırım bir yaşına kadar kullanılır değil mi?
Yavuz ismi bana biraz yavan geliyor ama genede yeni nesil isimlerden güzel bir isim sende beğeniyorsan koyabilirsin yavuz selim de bazen düşünmüyor değilizYavuz Alp ismi nasıl kızlar?
Muadillerinin minderi ince oluyor bide o üstündeki oyuncaklı köprüyü tek takma yeri var .Pilates topunun da rahatlattığı söyleniyor. Son haftalarda düzenli yapmakta fayda var bence. Benim de sol iç bacağımda tuhaf bir ağrı oluyor dönem dönem, yürürken zorlanıyorum.
Evet aynen o şekilde. Bir ay kadar önce ilk olduğunda doktora söylemiştim "izne ayrıldığın magnezyum aldığın halde rağmen ağrı mı oluyor" dedi, çok ilgilenmedi. Sonra kendiliğinden geçti. Birkaç gündür yine başladı. Yatarken, hareket ederken, yürürken zorlanıyorum. Bence de çatı ağrısından başka bir şey ama zorluyor insanı. Özellikle solda olmasının bir sebebi var diye düşünmeye başlamıştım ben de.Ay o sol iç bacak ağrısı bende de var çatı ağrısı başka bu başka diye düşünüyordum. Sizin de böyle vajinaya doğru mu sol bacağı hareket ettirince artan bir ağrı gibi yani
Kızlar merhaba. Bugün kontrolüm vardı. 36+5’teyim ama ultrason kağıdımda 38+0 ve 37+3 yazıyor hangisi doğru bilmiyorum. Doktorum dedi ki bebek baş aşağı duruyor ama doğum kanalına inmemiş şimdiye daha aşağıda durması gerekiyodu. Her gün 3 saat yürüyeceksin dediaşırı aceleci ve hızlı konuşan bi kadın lafları ağzıma tıktı zaten. He bir de dedi ki senin rahim kasların aşırı sert? İlk defa böyle bişey duydum o ne demekse. Siz öyle bişey duydunuz mu hiç? Dedi ki haftaya çarşambaya kadar bebeği doğum kanalına sokman lazım. Pilates topu önermiyorum dedi bi de. Kolumu kaldıracak halim yok 3 saat yürümem lazımmış günde of anam of napıcam moralim bozuldu
İlk doğumumda bir gün içinde 6-7 saat yürüdüm, sabahına suyum geldi ama oğlum kanala girmedi, 8 cm açıklıkla sezaryene döndük.Kızlar merhaba. Bugün kontrolüm vardı. 36+5’teyim ama ultrason kağıdımda 38+0 ve 37+3 yazıyor hangisi doğru bilmiyorum. Doktorum dedi ki bebek baş aşağı duruyor ama doğum kanalına inmemiş şimdiye daha aşağıda durması gerekiyodu. Her gün 3 saat yürüyeceksin dediaşırı aceleci ve hızlı konuşan bi kadın lafları ağzıma tıktı zaten. He bir de dedi ki senin rahim kasların aşırı sert? İlk defa böyle bişey duydum o ne demekse. Siz öyle bişey duydunuz mu hiç? Dedi ki haftaya çarşambaya kadar bebeği doğum kanalına sokman lazım. Pilates topu önermiyorum dedi bi de. Kolumu kaldıracak halim yok 3 saat yürümem lazımmış günde of anam of napıcam moralim bozuldu
Evet bunları da görüyorum, hatta dün alayım dursun dedim ama hepsini alıp deneyip evi oyun salonuna çevirmeyeyim diye düşünüyorumMuadillerinin minderi ince oluyor bide o üstündeki oyuncaklı köprüyü tek takma yeri var .
Orjınalınde minderi kalın altına ekstra Bısey gerekmiyor Bıde ortadan çıkarıp ayak ucuna da takılabilir. Bunları biliyorum ben sadece .
Bende kararsızım . Fiyat farkı da var baya bilemedim . Kız kardeşim şöyle bısey almış .
Bizim ailenin ilk torunu alınca herseyı almak istiyorlar herkes çok hevesli ben durduruyorum zor
Yavuz selim daha guzel geliyor banaYavuz Alp ismi nasıl kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?