- 4 Ocak 2020
- 2.677
- 7.079
- 158
Ben jilet kullanıyorum epilasyon aletine cesaret edemiyorum ama o hissettigin aci icerden geliyo dikislerin iyilesmistir artik bnm hala karnim.dikis yerim icerden aciyo dokundukcaKızlar sezaryen olanlara bir sorum var benim dikişim çok aşağıda bikini çizgisi altında diye tarif edeyim buranın temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Ben normalde tüy dökücü ya da jilet kullanıyorum ama 27 gün oldu korkudan oraya elimi bile zor sürüyorum o da kantoron yağı sürmek için iz kalmasın diye
Benimde aynıAnneler merhaba,
Devlet katkısı için başvuran arkadaşlar: bende hala talep durumu devam ediyor yazıyor, sizde durum nasıl?
Bende 2 çocuğu da yazdım 2017li kızımu da yazdım çok bilgi kirlilği var aile ve sosyal pol bakanlığını arayanların kimine 2025li çocuk yazılacak kaçıncı çocuk olduğu seçilecek kimisine tüm çocuklar yazılacak demişler sadece 2025li çocuk yazılacak olsa doğum tarihi takviminde 2025 dışı seçime izin verilmez diye düşündüm iki çocuğumu da yazdımMerhaba duyduğuma göre taleplerin bazıları olumsuz sonuçlanmış başvuruda r eksiklik varmış bende baştan başvuru yaptım iki çocuğumuda ekledim dğn öyle bekliyorum 2025 te doğan çocuğu ilk olmasada ilk sayıp sadece 5 bin verecekler diye de duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum olumlu sonuçlanan olursa bizede yasa güzel olur
İyi yapmışsın bende sonradan değiştirip öyle yaptım, ama şuan sonuç görüntüle diyince sistemde hata var diyor sendede böylemiBende 2 çocuğu da yazdım 2017li kızımu da yazdım çok bilgi kirlilği var aile ve sosyal pol bakanlığını arayanların kimine 2025li çocuk yazılacak kaçıncı çocuk olduğu seçilecek kimisine tüm çocuklar yazılacak demişler sadece 2025li çocuk yazılacak olsa doğum tarihi takviminde 2025 dışı seçime izin verilmez diye düşündüm iki çocuğumu da yazdım
Taleplerim kısmında talep durumu devam ediyor yazıyor sonuçlarım kısmında veri yok yazıyor şimdi kontrol ettim 17 nisanda başvurmuşum hala devam ediyorİyi yapmışsın bende sonradan değiştirip öyle yaptım, ama şuan sonuç görüntüle diyince sistemde hata var diyor sendede böylemi
Evet içerden acıyo hala özellikle bebeği beşiğe koyup alırken falan hissediyorum. Üstüne jilet sürsem bişey olur mu ki ? Bi de dokunmaya korkuyorum karnıma çok garip ama öyleBen jilet kullanıyorum epilasyon aletine cesaret edemiyorum ama o hissettigin aci icerden geliyo dikislerin iyilesmistir artik bnm hala karnim.dikis yerim icerden aciyo dokundukca
Bizde de aynıTaleplerim kısmında talep durumu devam ediyor yazıyor sonuçlarım kısmında veri yok yazıyor şimdi kontrol ettim 17 nisanda başvurmuşum hala devam ediyor
Sorun olmaz diye düşünüyorum. Bende de aynı şekilde tuhaf bi acı vardı böyle karnım mı acıyo dikiş mi anlamıyodum ama dikişlere baktığımda normal göründüğü için kullandım jilet. 1 ayı birkaç gün geçmişti kullandığımdaEvet içerden acıyo hala özellikle bebeği beşiğe koyup alırken falan hissediyorum. Üstüne jilet sürsem bişey olur mu ki ? Bi de dokunmaya korkuyorum karnıma çok garip ama öyle
Benim şu an 28 günlük bir hafta sonra bende başlarım o zaman kalsın biraz dahaSorun olmaz diye düşünüyorum. Bende de aynı şekilde tuhaf bi acı vardı böyle karnım mı acıyo dikiş mi anlamıyodum ama dikişlere baktığımda normal göründüğü için kullandım jilet. 1 ayı birkaç gün geçmişti kullandığımda
Yo hayir bisey olmaz kapanmis yara sonucta artk zamanla grcer inşallah o aci daEvet içerden acıyo hala özellikle bebeği beşiğe koyup alırken falan hissediyorum. Üstüne jilet sürsem bişey olur mu ki ? Bi de dokunmaya korkuyorum karnıma çok garip ama öyle
Aynen başlayabilirsin benim de dikişler aşağıda bu arada baya ondan tedirgin olup bekledim ben deBenim şu an 28 günlük bir hafta sonra bende başlarım o zaman kalsın biraz daha
Evet canım benim kızımda var dra göstermedim ben ama ıkınmalar 3.4. Aylarda biter 6-7aylıkken de max 1 yaşa kadar geçer diyorlar inşallah öyle olur göbeği düştüğünde normaldi o kadar ıkınıyor o kadar ağlıyor ki göbeğinde fıtık oldu kuzumun gaz damlası sordum doktora geçen hiç uyutamıyorum vallahi ıkınarak uyanıyor sürekli memede sakinleştirmek için duş aldırıp yatırıyorum daha rahat uyusun diye damlayı da alıcam bakalım umarım iyi gelir en az 14 saat uyuması gereken cocuk 8-9saat anca uyuyor uyuyorsaBizim göbeğimizde kuru parçalar yok ama çıkıntılık var sizde de böyle olan var mı göbek fıtığı
Benim oğlanda olmuştu zamanla geçiyorBizim göbeğimizde kuru parçalar yok ama çıkıntılık var sizde de böyle olan var mı göbek fıtığı
O uyku saatine takıldıkça stres olursunuz, zamanla düzene girer. Daha çok düzelip bozulacak düzenler.Evet canım benim kızımda var dra göstermedim ben ama ıkınmalar 3.4. Aylarda biter 6-7aylıkken de max 1 yaşa kadar geçer diyorlar inşallah öyle olur göbeği düştüğünde normaldi o kadar ıkınıyor o kadar ağlıyor ki göbeğinde fıtık oldu kuzumun gaz damlası sordum doktora geçen hiç uyutamıyorum vallahi ıkınarak uyanıyor sürekli memede sakinleştirmek için duş aldırıp yatırıyorum daha rahat uyusun diye damlayı da alıcam bakalım umarım iyi gelir en az 14 saat uyuması gereken cocuk 8-9saat anca uyuyor uyuyorsa
Göbeği ilk düştüğünde küçük bir fıtık gibiydi doktora dedim normal dedi ama gittikçe büyüdü bu sefer gittiğimde yine göstereceğim muayenede uyuyor oluyor uyurken şiş durmuyor fotoğraf çekip onu göstereceğim aynen ıkınmaktan ve ağlamaktan büyüyormuş ilacı tedavisi yokmuş 2-3 yaşa kadar karın kasları orayı kapatırsa kapatacak yoksa 4-5 yaşında ameliyat olacakmış beline gazlı bez bağladım az gazlı bez koyup yara bandıyla yapıştırdım olmuyor prematüre yada zayıf doğan çocuklarda çok oluyormuş kızımda da olmuştu ama 1 ayda kapanmıştı kızım 3 kiloydu oğlan 2,5 kg doğdu ondan geç kapanıyor diyorum kendi kendime sizinde fıtığın içinde karın içi yapısı var mı ıkınıp şişirdiğinde bir ses çıkıyorEvet canım benim kızımda var dra göstermedim ben ama ıkınmalar 3.4. Aylarda biter 6-7aylıkken de max 1 yaşa kadar geçer diyorlar inşallah öyle olur göbeği düştüğünde normaldi o kadar ıkınıyor o kadar ağlıyor ki göbeğinde fıtık oldu kuzumun gaz damlası sordum doktora geçen hiç uyutamıyorum vallahi ıkınarak uyanıyor sürekli memede sakinleştirmek için duş aldırıp yatırıyorum daha rahat uyusun diye damlayı da alıcam bakalım umarım iyi gelir en az 14 saat uyuması gereken cocuk 8-9saat anca uyuyor uyuyorsa
Teşekkürler ilk kızım da bağlamıştım 1 aylık olmadan kapanmıştı oğlanda da denedim bu kapanmıyor malesef doğum kilosuyla ıkınmasıyla alakası varmış kızımın göbeği düzdü kuşak gibi sarınca gazlı bez kaymıyordu oğlan biraz göbekli kayıyor yara bandıyla bile yapıştırdım yararı olmuyor kapanacaksa kendi kapanacak artık araştırdığım kadarıyla doktorlar sarmayı önermiyor çünkü fıtık boğulursa daha tehlikeliymişBenim oğlanda olmuştu zamanla geçiyor
Eski kadınlar bozuk para vs bağlıyor ama ben denemedim
Ben bir şey bağlamadım ama para bağlayanı duydum ıkınıp ağladıkça daha çok çıkıyor evet benim kızda çok ıkınıyor umarım sorun plmaz dokununca ses çıkıyor o normalmiş bağırsaktaki suyun sesi diye okumuştumGöbeği ilk düştüğünde küçük bir fıtık gibiydi doktora dedim normal dedi ama gittikçe büyüdü bu sefer gittiğimde yine göstereceğim muayenede uyuyor oluyor uyurken şiş durmuyor fotoğraf çekip onu göstereceğim aynen ıkınmaktan ve ağlamaktan büyüyormuş ilacı tedavisi yokmuş 2-3 yaşa kadar karın kasları orayı kapatırsa kapatacak yoksa 4-5 yaşında ameliyat olacakmış beline gazlı bez bağladım az gazlı bez koyup yara bandıyla yapıştırdım olmuyor prematüre yada zayıf doğan çocuklarda çok oluyormuş kızımda da olmuştu ama 1 ayda kapanmıştı kızım 3 kiloydu oğlan 2,5 kg doğdu ondan geç kapanıyor diyorum kendi kendime sizinde fıtığın içinde karın içi yapısı var mı ıkınıp şişirdiğinde bir ses çıkıyor
Teşekkürler ilk kızım da bağlamıştım 1 aylık olmadan kapanmıştı oğlanda da denedim bu kapanmıyor malesef doğum kilosuyla ıkınmasıyla alakası varmış kızımın göbeği düzdü kuşak gibi sarınca gazlı bez kaymıyordu oğlan biraz göbekli kayıyor yara bandıyla bile yapıştırdım yararı olmuyor kapanacaksa kendi kapanacak artık araştırdığım kadarıyla doktorlar sarmayı önermiyor çünkü fıtık boğulursa daha tehlikeliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?