2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Gaz ilaçları ile ilgili ben de bir şey söyleyeyim. İlk çocuğumda nurse Harvey ve metsil vermişti özel doktor. Metsil o kadar iyi geldi ki bize göre çocuk mışıl mışıl uyumuştu. Kontrol için devlete götürdüğümğzde doktor çok kızdı, metsili küçücük bebeğe nasıl verirler, alerji ilacı bu dedi ve hemen kesti. 1.5 ysşında oğlumun kedi alerjisi başladı, bilimsel değil ama ben bu ikisini hep ilişkilendirdim, dediğiniz gibi sabretmek lazım.

Doğumda k vitamini yaptılar mı ilk kızımda kanama oldu diye acile gitmiştim orada k vitamini yapmışlardı küçük bebeklerde pıhtılaşma biraz zor oluyor
Evet yapıldı
Sağlık ocağına götürdüm Dr batikon sür nemli bırakma dedi geçmezse çocuk Dr dedi pazartesiye randevu aldım kendi Dr izinliymis bu hafta

Benim durumun sezaryen ile ilgisi yokmuş sezaryen sonrasın oluşabilecek
COk geçmiş olsun şimdi nasılsın? İnsallah degerlerin duzelmistir ve sorunsuz geçiyordur.
Ayni bizimki de memeyle kavga ediyor ikinirken, kaka yapiyor rahatladi diyorum ikinmaya devam ediyor doktor sabretceksiniz diyor sadece. Bu saat oldu 15 dk dan uzun uyumadi bütün gun. Bugun abartti biraz gözünden de uyku akıyor
Dün yaşadıklarımı anlatmışsın resmen sabah 5 den gece 2 ye kadar toplam 21 saat boyunca 15-20 dk kucakta uyku kalaninda ikinma ve feryat figan ağlaması ile geçti. İkindikca ağlıyor agladikca meme istiyor..meme veriyorum memeyle savaşıyor galiba süt yok diyorum mama veriyorum vs vs… gece 12 de artık sinir krizi geçirdim resmen. 2 de uyumasa idi acile göçtürecektim.

Ayni bizimki de memeyle kavga ediyor ikinirken, kaka yapiyor rahatladi diyorum ikinmaya devam ediyor doktor sabretceksiniz diyor sadece. Bu saat oldu 15 dk dan uzun uyumadi bütün gun. Bugun abartti biraz gözünden de uyku akıyor
Meme ağzında ağlaması çok komiğime gidiyor ama bugün o kadar kötüydü ki meme ucum ağrıyor emzirmezken bile sızlamaya başladı yine de çok sevimli olduğu için dayanıyorummm sadece bugün bir ara bırakacaktım ağlasın diye ağlayıp susar dedim ama sonra dayanamadim hemen koştum aldım bu ağlayarak uyku eğitimi verenler nasıl yapıyor hiç anlamadım

Kolik değil o yüzden çözüm bilmiyorum ama 3.ayda geçiyormuş inşallah sizin de geçer

Bende bugün az daha acile gidecektim ama duymaması ile ilgili olduğunu hiç düşünmedim en son galiba gaz da değil bu çocuğun başka sorunu var ben bilmiyorum diye düşünmeye başlamıştım sonra yorgunluktan uyuya kaldı şimdi yine uyandı sabaha kadar emip kavga edip ıkınacak. Tek temennim gündüz bari huzurla uyusun çünkü hastaneye gideceğiz bugün ki gibi olursa yandık demektir

Bize doktor her seferinde meme vermeyin dedi sindiremedimce üst üste besleniyor çocuk daha köyü oluyor 3 saat koymaya çalışın araya dedi kucakta felan bir şekilde idare edip oyalayın rahatlar dedi bende kaç gündür buna uymaya çalışıyorum daha iyi gibi

Bazen mecburen kosa kosa tuvalete gidip geliyorum agliyor dayanamiyorum , ben de yapamam sanirim oyle aglayarak egitim falan

Bazen mecburen kosa kosa tuvalete gidip geliyorum agliyor dayanamiyorum , ben de yapamam sanirim oyle aglayarak egitim falan
Ana kucağını banyonun kapısına koyup giriyorum tuvalete 30-40 cm gördüğü için göremiyor ağlıyor bence gözleri biraz daha açılsın tuvalete rahatça gidebiliriz

Biz de nurse harvey kullanıyoruz kabızlık yaşamadı iyi geldi uyurken bile kendi kendine çıkarıyor gazını şükür yoksa uyumuyordu hiç

Merhaba siz hangi damlayı kullanıyorsunuz acaba? 2 gündür kivranmaktan benim oğlum da uyumuyor.
Damla kişiden kişiye farklı etki ediyor sanırım kimisi memnun kalmamış ama nurse harvey kullanıyoruz oğluma iyi geldi bir de sıcak iyi geliyor karnına sıcak havlu koyuyorum akşamları küvetini sıcağa yakın suyla doldurup içinde tutuyorum rahatlıyor beslenmeme dikkat ediyorum her gün bir tatlı kaşığı kimyonu suyla karıştırıp içiyorum deneyin isterseniz umarım iyi gelir

Önceden işe yariyordu en azından uyutmak için ama son gunlerde bağırsak gazına ne yapsam etki edemiyorum gibi. Mide gazını çıkarıyor iki pıt pıt yapmaya hallediyoruz alttan gaz çıkarmayı çözse rahatlayacağız

Kızlar 40ı çıkarken özel bi uygulama vs yaptınız mı bebeğinize. Bizim bebişin bugün 40ı çıkıyor, banyo yaptırıcaz sadece ama sanki bi şeyler eksik kalıyomuş gibime geliyo nedense böyle de

Anneler merhaba,

Devlet katkısı için başvuran arkadaşlar: bende hala talep durumu devam ediyor yazıyor, sizde durum nasıl?

Merhabalar herkese nasilsiniz hanimlar basil gidiyo bebeklerle gunleriniz uyanik kalma suresi arttikca isler zorlasiyo gibi

Kızlar 40ı çıkarken özel bi uygulama vs yaptınız mı bebeğinize. Bizim bebişin bugün 40ı çıkıyor, banyo yaptırıcaz sadece ama sanki bi şeyler eksik kalıyomuş gibime geliyo nedense böyle de
Suyuna kaya tuzu attım azıcık dua okudum bukadar başka bişey yapmadım suyuna altın atarlar taş atarlar kaynanam tarak atarmış ama tarak yeni olmadığı için izin vermedim hegümn kullandığımız tarağı bebeğin banyo suyuna koyamazdım baya çekiştik hatta küsmüştüde

Anneler merhaba,

Devlet katkısı için başvuran arkadaşlar: bende hala talep durumu devam ediyor yazıyor, sizde durum nasıl?
Merhaba duyduğuma göre taleplerin bazıları olumsuz sonuçlanmış başvuruda r eksiklik varmış bende baştan başvuru yaptım iki çocuğumuda ekledim dğn öyle bekliyorum 2025 te doğan çocuğu ilk olmasada ilk sayıp sadece 5 bin verecekler diye de duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum olumlu sonuçlanan olursa bizede yasa güzel olur

Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Biz de dün probiyotik başladık. İnşallah işe yarar. Banyo sonrası rahatlıyor dediğiniz gibi. Diğer söylediklerinizi de deneyeyim. Sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…