- 17 Ekim 2023
- 913
- 1.462
- 33
- 32
Gece zor oluyo be uyusun diye gözüne bakmakMerhabalar herkesenasilsiniz hanimlar basil gidiyo bebeklerle gunleriniz uyanik kalma suresi arttikca isler zorlasiyo gibi
Valla ben tm uyuyamicam rn az 3 ay dedm kendime bunu kabul edince zorlamiyo inanGece zor oluyo be uyusun diye gözüne bakmak
Bende de devam ediyor yaziyorAnneler merhaba,
Devlet katkısı için başvuran arkadaşlar: bende hala talep durumu devam ediyor yazıyor, sizde durum nasıl?
Başvuru sonucumu sorguladığımda “Sistemde yaşanan teknik aksaklık nedeniyle işleminiz tamamlanamadı” yazıyor bende de dünden beri.Anneler merhaba,
Devlet katkısı için başvuran arkadaşlar: bende hala talep durumu devam ediyor yazıyor, sizde durum nasıl?
Ben aldım parayı yattı hesabıma 5 bin aldım bir de emzirme parası mı ne 1200 küsür birşey daha yattıMerhaba duyduğuma göre taleplerin bazıları olumsuz sonuçlanmış başvuruda r eksiklik varmış bende baştan başvuru yaptım iki çocuğumuda ekledim dğn öyle bekliyorum 2025 te doğan çocuğu ilk olmasada ilk sayıp sadece 5 bin verecekler diye de duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum olumlu sonuçlanan olursa bizede yasa güzel olur
İlk bebeğin mi ydiBen aldım parayı yattı hesabıma 5 bin aldım bir de emzirme parası mı ne 1200 küsür birşey daha yattı
Ay bende öyle düşünüyorumValla ben tm uyuyamicam rn az 3 ay dedm kendime bunu kabul edince zorlamiyo inanşükür sesine uyandigimiz bebelerimiz var buyudukce gecicek hepsi
Yok ikinciİlk bebeğin mi ydi
Çok şükür çok şükürValla ben tm uyuyamicam rn az 3 ay dedm kendime bunu kabul edince zorlamiyo inanşükür sesine uyandigimiz bebelerimiz var buyudukce gecicek hepsi
Bizim de oyleydi sonra o parca da düşüyor kuru ise sıkıntı olmaz düşerKızlar dün 10. Günümüzde göbek kordonunun bir kısmı düştü ama içerde hala bir parça kaldı. Başına gelen var mı?
Aynen uyudum uyucam diye bekleyince kendini harap ediyosun sinir basiyoAy bende öyle düşünüyorumilk kızımda hep 40 ı çıkınca düzelir aman on gün sonra düzelir diye diye hep harab ettim kendimi bunda ama kabullendim 3 ay e azından böyle olacak sonda yavaş yavaş uykular da ağlamalar da düzene girecek gerçekten kabullenince çok daha kolay geçiyor
zor olanin kiymeti cok olurÇok şükür çok şükürdüşükler ve dış gebelik sonrası iğnelerle ilaçlarla kavuştuğumu düşününce ben de dayan uykusuzluğa diyorum kendime. Ama üç ayı gözden çıkarmak da mantıklıymış beklentiye girmemiş olurum
Sonra yavas yavas gidiyo onlarda bizim hala cok zorlayinca minik kurums parcalar cikiyoKızlar dün 10. Günümüzde göbek kordonunun bir kısmı düştü ama içerde hala bir parça kaldı. Başına gelen var mı?
Göbekte yatmayı seviyolar ya kemikler batınca hoşlarına gitmiyoAy bugün komsuma gittim kendisi kilolu aldi tugkani gobegine yatırdı yarim saat masaj yapti ne gaz kaldi ne bisi 3 saattir uyuyoaz daha mi kilo alsam acaba yumusak seviyo demek ki
Değerlerim 60 a kadar düştü ama hala yüksek o yüzden tedavi devam ama bebekle hastanede kalmamıza acıdı eve yolladı serumdan iğneye geçtik biraz daha düşerse hapa gecicszCOk geçmiş olsun şimdi nasılsın? İnsallah degerlerin duzelmistir ve sorunsuz geçiyordur.
Dün yaşadıklarımı anlatmışsın resmensabah 5 den gece 2 ye kadar toplam 21 saat boyunca 15-20 dk kucakta uyku kalaninda ikinma ve feryat figan ağlaması ile geçti. İkindikca ağlıyor agladikca meme istiyor..meme veriyorum memeyle savaşıyor galiba süt yok diyorum mama veriyorum vs vs… gece 12 de artık sinir krizi geçirdim resmen. 2 de uyumasa idi acile göçtürecektim.
Bebeklerde kediler gibi duracağı yerleri iyi biliyorlarAy bugün komsuma gittim kendisi kilolu aldi tugkani gobegine yatırdı yarim saat masaj yapti ne gaz kaldi ne bisi 3 saattir uyuyoaz daha mi kilo alsam acaba yumusak seviyo demek ki
Eve geçmeniz harika, Allah şifa verdin hızlıca atlatırsın insallahDeğerlerim 60 a kadar düştü ama hala yüksek o yüzden tedavi devam ama bebekle hastanede kalmamıza acıdı eve yolladı serumdan iğneye geçtik biraz daha düşerse hapa gecicsz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?