2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Kızlar dün 10. Günümüzde göbek kordonunun bir kısmı düştü ama içerde hala bir parça kaldı. Başına gelen var mı?

Ben aldım parayı yattı hesabıma 5 bin aldım bir de emzirme parası mı ne 1200 küsür birşey daha yattı

Valla ben tm uyuyamicam rn az 3 ay dedm kendime bunu kabul edince zorlamiyo inan şükür sesine uyandigimiz bebelerimiz var buyudukce gecicek hepsi
Ay bende öyle düşünüyorumilk kızımda hep 40 ı çıkınca düzelir aman on gün sonra düzelir diye diye hep harab ettim kendimi bunda ama kabullendim 3 ay e azından böyle olacak sonda yavaş yavaş uykular da ağlamalar da düzene girecek gerçekten kabullenince çok daha kolay geçiyor

Valla ben tm uyuyamicam rn az 3 ay dedm kendime bunu kabul edince zorlamiyo inan şükür sesine uyandigimiz bebelerimiz var buyudukce gecicek hepsi
Çok şükür çok şükür düşükler ve dış gebelik sonrası iğnelerle ilaçlarla kavuştuğumu düşününce ben de dayan uykusuzluğa diyorum kendime. Ama üç ayı gözden çıkarmak da mantıklıymış beklentiye girmemiş olurum

Aynen uyudum uyucam diye bekleyince kendini harap ediyosun sinir basiyo boluk borcuk uyumak cidden zor ama gecici sonucta

zor olanin kiymeti cok olur rabbim omurlerine ömür katsin saglikli olsunlarda

Ay bugün komsuma gittim kendisi kilolu aldi tugkani gobegine yatırdı yarim saat masaj yapti ne gaz kaldi ne bisi 3 saattir uyuyo az daha mi kilo alsam acaba yumusak seviyo demek ki

Kızlar sezaryen olanlara bir sorum var benim dikişim çok aşağıda bikini çizgisi altında diye tarif edeyim buranın temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Ben normalde tüy dökücü ya da jilet kullanıyorum ama 27 gün oldu korkudan oraya elimi bile zor sürüyorum o da kantoron yağı sürmek için iz kalmasın diye

Değerlerim 60 a kadar düştü ama hala yüksek o yüzden tedavi devam ama bebekle hastanede kalmamıza acıdı eve yolladı serumdan iğneye geçtik biraz daha düşerse hapa gecicsz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…