2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
O uyku saatine takıldıkça stres olursunuz, zamanla düzene girer. Daha çok düzelip bozulacak düzenler.
Öyle oldu inanın ilk bebeğim tecrübesizim bebekle beraber tecrübe kazanıyorum ama beklenen olmayınca hemen düzeltmeye çalışıyorum e haliyle çok yoruyor bütün günüm kızı uyutmaya çalışmakla geçiyor koşa koşa gidiyorum lavaboya bile

Mamalardan kabız oluyor olabilir onun için dr normal karşılamıştır ama demir takviyesi alıyor mu bebis o da kabız yapar

Ben de öyleydim, yine bile öyle oluyor ama rahat olmak en iyisi. Bebekler stresi de her şeyi de anlıyor.

Beni en çok o ses korkutuyor ilk çocuğumda şişlik vardı ama ses yoktu sizde de varsa normal demek ki Allah ım çocuklarımıza şifa versin hepimizin

Merhaba Nisan anneleri cok çaresizim ilk çocuğum gurbetteyim tekim bebeğim 27 günlük ishal ne yapacağımı bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var cuma günü doktora götürdüm doktor kakasını görünce bu ishal ve yenidoğan dönemde can sıkıcı dedi korktum beslenmeye devam edin dedi pazartesi bir daha getirin dedi bugün 3 oldu sulu kakası başına böyle bir durum gelen var mı fışkırir şekilde çıkıyor biraz koyu sarı pütürlü yarın götürecem doktora ama başına böyle bir durum gelen var mı çok merak ediyorum

Yenidoğan için bu kaka normal değil mi ki bizimki de fışkırır şekilde ses çıkararak yapıyo kakasını baya da sıvı oluyo katı bi şey yemiyolar ki zaten. Normalden fazla sayıda mı kaka yapıyo peki ishal olduğu için

Günde kaç kere yapıyor anlayamadım ben
Ben hiç kaka göstermedim doktora ama benim oğlumda cıvık fışkırarak ve günde ortalama 5 defanyapıyor çevremdeki bebekler ishal olunca bu kadar yapıyormuş ama iki oğlumunda düzeni böyle büyük olan şuan ishal ve 20 dk bir kaka yapıyor
Senin bebek kaç defa yapuyordu kaça çıktı bide ne ile besliyorsun acaba yediklerini yada mamayımı değiştirsen doktoruna sordunmu

Yenidoğan bebekte ishal nasıl anlaşılıyor ki zaten sıvı ve gazlı yapıyorlar büyük tuvaletlerini altın hardal sarısı içinde kesiklerde oluyor

Sizinki nasil bilmiyorum da anne sütü alan yenidogan kakasi civik, puturlu ve koyu sari oluyor zaten

Teşekkür ederim cevabınız için sadece cuma günü 6 kez oldu dün bir kez oldu bugün 3 kez oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…