2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Geçmiş olsun, bende kapandı, acı vs bişey yok.

Gece uyku tulumu kullanıyoruz onun üstünden bile örtüyorum gündğzde hep örtülü biraz hava soğuk burda bide ben üstümü örtmeden uzanınca bi ürperme oluyor ozaman bebekte üşür diyorum çünkü örtülmesi tavsiye edilmiyor APA tarafındandı sanırım

Ben kundak yapmadım hiç orterken de kolunu kaldırır atar diye kol altına doğru sıkıştırıp yatırıyorum yaza giriyoruz diye uyku tulumu almadim kışa doğru bakıcam çok dönüp hareketli yatar olursa uyku tulumu almayi düşünüyorum

Ben yarım kundaklardan almıştım çok ağladı içinde durmadı o yüzden kundak yapmadım zaten çocuk çok kısıtlanmış görünüyordu içinde üzülmüştüm yapınca bende öyle sıkıştırıyorum da yanlış mı yapıyorum bilemedim ilk çocuk tecrübesizliği skdkfkd

Ben ilk gunlerde hastaneye sut sagip goturdugum icin chicco nun sterilizatorunu almistim ona koyuyorum her kullanimda.
Bebeğine emzik veren var mı ben meme reddi yapar diye vermeye korkuyorum bir türlü emin olamadım
Ben 2 haftalikken verdim avent ve bibs almistim. Aventi tuttu direkt bibs i denemedim. agladiginda ve gece veriyorum cok iyi oluyor meme reddi yapmadi
Ben de koltukaltindan örtüyorum valla her seferinde tribe giriyorum tehlikeli diye ama napiyim ortmesem de donacak gibi geliyo

Hayırlısı olsun bakalim nasıl olacak ilerde ndnxjdndjd benim de ilk ama kundagi ben beceremedim zaten kundaksiz da uyuyo gibiydi ellemedim ben de. Üstü açık kaliyor kollari o yüzden uzun kol giydiriyorum kendinyoegani var ince küçük onu örtuyorum zaten şuan, altındaki yenidoğan patikler ayağına olmuyodu artık kestim ayaklarini pijama gibi uyurken giydiriyorum corapsiz

Benimki patikli pijama üstüne çorap giyiyor afsfaf ve çift battaniye örtüyoruz odasının 25 derece olması dışında sorun yok

Benimki patikli pijama üstüne çorap giyiyor afsfaf ve çift battaniye örtüyoruz odasının 25 derece olması dışında sorun yok
Kız naptınız ngjbgjj terlemesinden korkuyorum ben bizim oda max 23 ü görmüştür ona rağmen aşırı giydirmiyorum işte öyle böyle öğreniyoruz

Ben yarım kundak yapıyorum sıçrıyor elleriyle kendini uyandırıyor kundaklanmaya alıştı hemen mayışıyor uyku vakitlerinde owli uyku tulumu hediye geldi ama sevmedi. Uyku tulumu alırken tog değerlerine dikkat etmek lazım yaz için de uygun tulumlar var

Nasıl alıştırdınız kundağa

İzmir burası şimdiden böyle sıcak yazı düşünemiyorum afsgfj
He odanın kendi derecesi mi 25 şimdiden yuh jdndjdnd valla yaz biraz ağır geçecek sizin belli ki bizim ev dışarısı kavrulurken bile soğuk oluyor üşüyorum bazen yaz ortasında o yüzden sicakla sorunumuz olmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…