Dogumda ben beynimin yarısını bıraktım geldim vallaAa ben de nisan sanıyorum hala niye öyle oldu ki
Geçmiş olsun, bende kapandı, acı vs bişey yok.Sezaryen olanlar dikişleriniz ne durumda? Bir ay geçti ağrım yoktu ama geçen oğlum zıplarken ayağı çarptı o günden beridir hareket ederken sızlıyor. Dikiş üzerinde bir sorun yok, akıntı kanama vs de yok ama içerden şişlik var gibi duruyor. Doktora gitmeye korkuyorum ultrason cihazını çok bastırıyorlar diye.
Teşekkür ederim <3 benim dikişim de kapalı görünürde bir şey yok ama içeriden ağrıyor sadece. Çarpmanın etkisidir büyük ihtimalleGeçmiş olsun, bende kapandı, acı vs bişey yok.
Ben de hiç vermedim ama kolaylılk emzik.Bebeğine emzik veren var mıben meme reddi yapar diye vermeye korkuyorum bir türlü emin olamadım
Özellikle gece alsa çok iyi olurdu ama denedim almadı belki bu emziği sevmemiştir bilemiyorumBen de hiç vermedim ama kolaylılk emzik.
Gece uyku tulumu kullanıyoruz onun üstünden bile örtüyorum gündğzde hep örtülü biraz hava soğuk burda bide ben üstümü örtmeden uzanınca bi ürperme oluyor ozaman bebekte üşür diyorum çünkü örtülmesi tavsiye edilmiyor APA tarafındandı sanırımKızlar bebişleri uyurken üstünü örtüyor musunuz? Ben kollarını dışarda bırakarak kolaltından ayağına doğru örtüyorum hava sıcak diye uyku tulumu almadım pijamayla da üşür diye korkuyorum siz nasıl yatırıyosunuz
Ben kundak yapmadım hiç orterken de kolunu kaldırır atar diye kol altına doğru sıkıştırıp yatırıyorumKızlar bebişleri uyurken üstünü örtüyor musunuz? Ben kollarını dışarda bırakarak kolaltından ayağına doğru örtüyorum hava sıcak diye uyku tulumu almadım pijamayla da üşür diye korkuyorum siz nasıl yatırıyosunuz
Ben yarım kundaklardan almıştım çok ağladı içinde durmadı o yüzden kundak yapmadım zaten çocuk çok kısıtlanmış görünüyordu içinde üzülmüştüm yapıncaBen kundak yapmadım hiç orterken de kolunu kaldırır atar diye kol altına doğru sıkıştırıp yatırıyorumyaza giriyoruz diye uyku tulumu almadim kışa doğru bakıcam çok dönüp hareketli yatar olursa uyku tulumu almayi düşünüyorum
Ben ilk gunlerde hastaneye sut sagip goturdugum icin chicco nun sterilizatorunu almistim ona koyuyorum her kullanimda.Süt sananlar için sorum olacak her seferinde sterilizasyon yapıyor musunuz? Ben normalde sağmıyordum ama işe başlarsam alışkanlık olsun diye sağmaya başladım her seferinde steril etmek çok zor günde 1 kez steril etsem kalanlarinda yıkasam olmaz mı? bunun olması gerekeni ne?
Ben 2 haftalikken verdim avent ve bibs almistim. Aventi tuttu direkt bibs i denemedim. agladiginda ve gece veriyorum cok iyi oluyor meme reddi yapmadiBebeğine emzik veren var mıben meme reddi yapar diye vermeye korkuyorum bir türlü emin olamadım
Ben de koltukaltindan örtüyorum valla her seferinde tribe giriyorum tehlikeli diye ama napiyim ortmesem de donacak gibi geliyoKızlar bebişleri uyurken üstünü örtüyor musunuz? Ben kollarını dışarda bırakarak kolaltından ayağına doğru örtüyorum hava sıcak diye uyku tulumu almadım pijamayla da üşür diye korkuyorum siz nasıl yatırıyosunuz
Hayırlısı olsun bakalim nasıl olacak ilerde ndnxjdndjd benim de ilk ama kundagi ben beceremedim zaten kundaksiz da uyuyo gibiydi ellemedim ben de. Üstü açık kaliyor kollari o yüzden uzun kol giydiriyorum kendinyoegani var ince küçük onu örtuyorum zaten şuan, altındaki yenidoğan patikler ayağına olmuyodu artık kestim ayaklarini pijama gibi uyurken giydiriyorum corapsizBen yarım kundaklardan almıştım çok ağladı içinde durmadı o yüzden kundak yapmadım zaten çocuk çok kısıtlanmış görünüyordu içinde üzülmüştüm yapıncabende öyle sıkıştırıyorum da yanlış mı yapıyorum bilemedim ilk çocuk tecrübesizliği skdkfkd
Benimki patikli pijama üstüne çorap giyiyor afsfaf ve çift battaniye örtüyoruzHayırlısı olsun bakalim nasıl olacak ilerde ndnxjdndjd benim de ilk ama kundagi ben beceremedim zaten kundaksiz da uyuyo gibiydi ellemedim ben de. Üstü açık kaliyor kollari o yüzden uzun kol giydiriyorum kendinyoegani var ince küçük onu örtuyorum zaten şuan, altındaki yenidoğan patikler ayağına olmuyodu artık kestim ayaklarini pijama gibi uyurken giydiriyorum corapsiz
Kız naptınız ngjbgjj terlemesinden korkuyorum ben bizim oda max 23 ü görmüştür ona rağmen aşırı giydirmiyorum işte öyle böyle öğreniyoruzBenimki patikli pijama üstüne çorap giyiyor afsfaf ve çift battaniye örtüyoruzodasının 25 derece olması dışında sorun yok
Ben yarım kundak yapıyorum sıçrıyor elleriyle kendini uyandırıyor kundaklanmaya alıştı hemen mayışıyor uyku vakitlerindeKızlar bebişleri uyurken üstünü örtüyor musunuz? Ben kollarını dışarda bırakarak kolaltından ayağına doğru örtüyorum hava sıcak diye uyku tulumu almadım pijamayla da üşür diye korkuyorum siz nasıl yatırıyosunuz
İzmir burası şimdiden böyle sıcak yazı düşünemiyorum afsgfjKız naptınız ngjbgjj terlemesinden korkuyorum ben bizim oda max 23 ü görmüştür ona rağmen aşırı giydirmiyorum işte öyle böyle öğreniyoruz
Nasıl alıştırdınız kundağaBen yarım kundak yapıyorum sıçrıyor elleriyle kendini uyandırıyor kundaklanmaya alıştı hemen mayışıyor uyku vakitlerindeowli uyku tulumu hediye geldi ama sevmedi. Uyku tulumu alırken tog değerlerine dikkat etmek lazım yaz için de uygun tulumlar var
Doğduğu andan itibaren kundakladım bir ara şu büyüme atağı döneminde isyanlarda kundaklatmadı o zaman da uyuduktan sonra kundaklayıp yatırdım alıştı tekrarNasıl alıştırdınız kundağa
He odanın kendi derecesi mi 25 şimdiden yuh jdndjdnd valla yaz biraz ağır geçecek sizin belli kiİzmir burası şimdiden böyle sıcak yazı düşünemiyorum afsgfj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?