Gaz sancısı zamanında ben ufoya havlu tutup ısıtıp belden bacaklara ayaklara havlu sogudukca yapıyodum bir kaç defa. uyku öncesi zaten kendi mayisip uyuyodu hem gazına da iyi geliyordu. Bu ara çok yok ama olursa devamGaz sancısı korkusuyla martta giydirmediğim patikleri şimdi giydiriyorum ben de
İsilik olmuyor muBenimki patikli pijama üstüne çorap giyiyor afsfaf ve çift battaniye örtüyoruzodasının 25 derece olması dışında sorun yok
Ay geçiyor mu geçiyor diyin çok yorucu bezdik vallahiGaz sancısı zamanında ben ufoya havlu tutup ısıtıp belden bacaklara ayaklara havlu sogudukca yapıyodum bir kaç defa. uyku öncesi zaten kendi mayisip uyuyodu hem gazına da iyi geliyordu. Bu ara çok yok ama olursa devam
Bebekten bebeğe değişiyorAy geçiyor mu geçiyor diyin çok yorucu bezdik vallahi6.hafta tavan yapar sonra azalır dedi doktor ama henüz azalmaya başlamadı
Örtmüyorum ama izmirde yaşıyorum havalar güzel. İlk doğduğu zamanlar soğuktu yine örtmedimKızlar bebişleri uyurken üstünü örtüyor musunuz? Ben kollarını dışarda bırakarak kolaltından ayağına doğru örtüyorum hava sıcak diye uyku tulumu almadım pijamayla da üşür diye korkuyorum siz nasıl yatırıyosunuz
Biz bugün tekrar denedik o öğürdugu emzigi tuttu ama tüm gün ağlamıştı yarım saat kadar emdi. Birde baya baktım 2 yaş sonrası ağız ve diş yapısını bozuyor diyorlar tabi daha ayrıntılı araştırmak lazım. O yarım saat kriz anında çok kurtarıcı oldu tüm gün vermeyi düşünmüyorum ama kriz anlarında kurtarıcı olduğuna karar verdimBen de çok vermek istemiyorum ama en azından gece uykuya geçerken alsa iyi olurdudenedim dediğiniz gibi öğürdü çıkardı
3. denememde kustuğu için ben bir daha denemem herhaldeBiz bugün tekrar denedik o öğürdugu emzigi tuttu ama tüm gün ağlamıştı yarım saat kadar emdi. Birde baya baktım 2 yaş sonrası ağız ve diş yapısını bozuyor diyorlar tabi daha ayrıntılı araştırmak lazım. O yarım saat kriz anında çok kurtarıcı oldu tüm gün vermeyi düşünmüyorum ama kriz anlarında kurtarıcı olduğuna karar verdim
Ben emziğin markasını bilmiyorum çok önceden kız kardeşim eşime o zaman sevgiliydik hediye etmişti paketi açarken bi 0-6 ay yazdığını hatırlıyorum3. denememde kustuğu için ben bir daha denemem herhaldebelki emzik ona uygun değildir gerçi bilemedim hangi emziği kullanıyorsunuz uzun süreli kullanımlarda çene yapısını bozuyor diye biliyorum ama kriz anlarında kullansak sıkıntı olmaz gibi
Bize hediye gelmişti mamajoo markası ama beğenmediBen emziğin markasını bilmiyorum çok önceden kız kardeşim eşime o zaman sevgiliydik hediye etmişti paketi açarken bi 0-6 ay yazdığını hatırlıyorumkullanmam diye başka da almamıştım yine kullanılmaz diye iyi bir emzik mi bakıp incelemedim üstünde marka yazıyordu sanırım yarın emzigi iyi bir inceleyim
İzmir hep böyle alıştık artık sjdjd sen hangi lehirdesin ki öyle soğukkHe odanın kendi derecesi mi 25 şimdiden yuh jdndjdnd valla yaz biraz ağır geçecek sizin belli kibizim ev dışarısı kavrulurken bile soğuk oluyor üşüyorum bazen yaz ortasında o yüzden sicakla sorunumuz olmaz sanırım
Bizimki de sarılık oldu hastanede sağıp biberonla veriyorduk biberon yüzünden meme reddide yaşadık sonradan uğraşınca düzeldi şükür. Aynı şeyi bende yaşıyorum boğulsrak emiyor geceleri korkuyorum özellikle içim geçer de memede boğulur diye. Doktora sordum önce birkaç dk sağ sonra emzir dedi dün öyle denedim daha rahat emdi sankiTazyikli süt sorunu yaşayan var mı? Sarılık olduğu süreçte hastane süt istemişti sağıp vermiştik. Sonra bebeğim sarılıktan dolayı emerken hemen yoruluyor diye çok yorulduğunda sağım yaparak verdik. Doktor kontrollerinde de biberonla anne sütü taşımak kolaylık oluyordu. Ama agresif bir şekilde sağım yapmadığım halde bir memede süt tazyiğini durduramıyorum. Bebeğim boğulacak gibi oluyor boğazına kaçıyor öksürüyor. Bıraktığında da süt fışkırmaya başlıyor. Çok şükür şimdiye kadar sıkıntı yaşamadık ama korkmaya başladım artık. Üstelik savaş halinde olduğu için meme reddine sebep olabileceğini de düşünmeye başladım. Sağımı tamamen bırakıp baştaki süt tazyiğini alma konusunda kolaylık olduğu akan sütü biriktirmeye sağladığı için Mochi'nin manuel pompasına geçtim ama sanırım o da süt üretimini artırıyor. Benzer sorunlar yaşayan varsa siz neler yapıyorsunuz?
Bu arada ben de aventin emziğini kullanıyorum. Hatta öyle ki ilk günlerinde direkt emzik verdik biz. Kriz anlarında kolaylık oluyor dediğiniz gibi. Öyle bir bağımlılık durumu da olmadı şu ana kadar. Biberon olarak da avent kullanıyoruz yine. Tesadüfen almıştık ama ikisinden de çok memnun kaldık.
Yok valla benim gibi sıcak seviyor galiba o daİsilik olmuyor mu
Ay maşallah o zamanYok valla benim gibi sıcak seviyor galiba o da
Canım benim kız geceleri de sadece toplasan 3 saat uyuyor. Kolik teşhisi konuldu. Gaz sancıdı var mı? Bizde gaz yuzunden ennek istiyior, sonra emdigini kusuyor vs…Benim kız 23 günlük oldu ama uyutamıyorum gündüzleri hep aktif meme istiyor memede olmazsa ağlıyo geceleride 5-6 saat uyuyor hiç yeni doğan gbi değil ne yapıcam bilmiyorum hep yapışık ikiz gibiyiz su içmeye bile gidemiyorum
Canım denedin mi, sonuç ne oldu?Gaz için acı elma yağı kullanan var mı komşum önerdi ama alsam mı acaba
Doktora sorayım bize en son 1 aylık bebekte probiyotik işe yaramaz demişti, sizde hala etkili mi?Kızlar merhaba benim bebişte de ciddi gaz sorunu yaşıyorduk artık delirmek üzereydim çocuk sürekli kıvranıyordu ememiyordu bile gaz sancısından. Yeni bir doktora gitmeye başladık özelde ve yeni çıkan bir probiyotik varmış onu önerdi bize aldık kullanıyoruz ve gerçekten işe yarıyor bence. Gazı azaldı yine oluyor ama bebek kendisi çok rahat çıkarabiliyor gazını ve sancıyı azalttı. Gaz sorunu yaşayan varsa doktoruna sorup istiyorsa kullanabilir.. Mirabalance damla..
Avent ve mamajoo emzik denedik bizde de aynı ogurup atıyor. Kolik teşhisi ile Dr emzik ve kundak önerdi. Tutturmaya çabalıyorumEmzik tutturmak için bir önerin varmı
Avent aldım meşhur her bebek tutuyor diye duydum ama iki bebeğim de tutmadı bunada her gece deniyorum beni oynatıyor sanki bir alıyor bir öğürüyor
Nasıl tüketiyorsun yagini?Wegood sanırım adı trendyolda yazınca ilk çıkan
Bursa snxbjdd bir hafta kavuruyor bir hafta donduruyor ne yapacagimizi şaşırdık yazlıkları cikaramadim kisliklari kaldiramadim ev 56 dolaniyoruzİzmir hep böyle alıştık artık sjdjd sen hangi lehirdesin ki öyle soğukk
Aynı sorunu yaşıyoruz. Ben de öncesinde manuel pompayla biraz azaltıp emziriyorum ama bu sefer süt üretimini daha da tetikler diye korkmaya başladım. Süt olsun diye uğraşmalardan geldiğim noktaya şaşıyorum.Bizimki de sarılık oldu hastanede sağıp biberonla veriyorduk biberon yüzünden meme reddide yaşadık sonradan uğraşınca düzeldi şükür. Aynı şeyi bende yaşıyorum boğulsrak emiyor geceleri korkuyorum özellikle içim geçer de memede boğulur diye. Doktora sordum önce birkaç dk sağ sonra emzir dedi dün öyle denedim daha rahat emdi sanki
Denedim acı elma yağını ayaklarına karnına masaj yapıp çorap patik giydiriyorum bir de kiraz çekirdeğini ısıtıp koyuyorum iki gündür ağlamıyor ondan mı bilemiyorum ama devam edicem biraz yoğun kokuyor sadece yavrumun sütlü kokusu gittiCanım benim kız geceleri de sadece toplasan 3 saat uyuyor. Kolik teşhisi konuldu. Gaz sancıdı var mı? Bizde gaz yuzunden ennek istiyior, sonra emdigini kusuyor vs…
Canım denedin mi, sonuç ne oldu?
Doktora sorayım bize en son 1 aylık bebekte probiyotik işe yaramaz demişti, sizde hala etkili mi?
Avent ve mamajoo emzik denedik bizde de aynı ogurup atıyor. Kolik teşhisi ile Dr emzik ve kundak önerdi. Tutturmaya çabalıyorum
Nasıl tüketiyorsun yagini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?