2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Bebeğine emzik veren var mı ben meme reddi yapar diye vermeye korkuyorum bir türlü emin olamadım
Ben veriyorum hıçkırık tutunca geçiriyor, kangurudayken ağzının kapanmasını engelliyor, gerginken rahatlıyor bayağı faydası var bence tabii dişleri çıkmaya başlayınca bıraktıracağım. İlk oğlum 6 ay civarı kendisi bırakmıştı. Diş gelişimini olumsuz etkilediğine dair makaleler var aynı zamanda ilk aylarda allah korusun ani bebek ölümü riskini azalttığı da kanıtlanmış. Meme reddi yapmadı ama anne memesine benzer emzik kullanmak gerekiyormuş. Biz philips aventin emziğini kullanıyoruz.

Ben direkt süt diye anlamışım canım. Ahh ahhh. Onların yenilebilir güvenli hangi markayı alıyorsunuz?

Emzik tutturmak için bir önerin varmı
Avent aldım meşhur her bebek tutuyor diye duydum ama iki bebeğim de tutmadı bunada her gece deniyorum beni oynatıyor sanki bir alıyor bir öğürüyor

Hindistan cevizi yağı demiş arkadaş sütü değil canım

Bebeğine emzik veren var mı ben meme reddi yapar diye vermeye korkuyorum bir türlü emin olamadım
Ben 2.haftada 1 kez vermiştim dışarı çıkacaktım hazırlanırken asla susmuyordu 5 dakikalığına verdim. Geçenlerde yine vereyim dedim fotoğrafını çekecektim öğürüp ağzından attı sanırım bu saatten sonra emziği kabul etmez. Bende çok vermek istemediğim için umursamadım

Evet ben de çene yapısını bozuyor diye okumuştum o yüzden biraz kararsızdım. Sürekli olmasa bile en azından gece uykuya geçerken tutsa yeterdi ama almayacak sanırım denedim ilk biraz tuttu sonra bıraktı biraz zaman geçince tekrar denedim öğürdü çıkardı belki doğru emzik değildir bize hediye gelmişti onu kullandım dediğinizi alsam tutar belki bir ihtimal

Ben de çok vermek istemiyorum ama en azından gece uykuya geçerken alsa iyi olurdu denedim dediğiniz gibi öğürdü çıkardı

Hep bebekten bunlar hep bebekten
Ay az önce uyandı ipek agliyodu acıkmış herhalde emzirdim omzuma aldim uyukluyodu sarhos gibi o ara senin bildirime girecegime instaya geçiş yaptim yanlışlıkla ve telefonun sesi sondaymış... Korktu zaten anladim tepkisinden peşine ağlamaya başladı

Ayy benim yüzüme uyandırdık bebiyi desene

Bugün KK ya çok girdik bzi uyarmak istedi belkide

Emzik tutturmak için bir önerin varmı
Avent aldım meşhur her bebek tutuyor diye duydum ama iki bebeğim de tutmadı bunada her gece deniyorum beni oynatıyor sanki bir alıyor bir öğürüyor
Benim de acent tutuyor… başta çıkarıyorlar elimle tuttum biraz destekledim tuttu. Bibs iyi diyorlar ama çoğu kişi diyor ki o kadar uğraştım tutmadılar ucuz bakkal emziği tuttu diyorlar.

Emzik uzun süreli kullanımda diş yapısını bozuyor ama o kadar uzun değil de ek gıdaya geçince azaltır ya da bırakırım diye düşündüm şu an uykuya geçişte vs çok işe yarıyor denemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…