Ben veriyorum hıçkırık tutunca geçiriyor, kangurudayken ağzının kapanmasını engelliyor, gerginken rahatlıyorBebeğine emzik veren var mıben meme reddi yapar diye vermeye korkuyorum bir türlü emin olamadım
Ben direkt süt diye anlamışım canım. Ahh ahhh. Onların yenilebilir güvenli hangi markayı alıyorsunuz?Emzirme danışmanı ile aslında bilinen şeyleri konuşuyoruz
Bebeklerin reflü olmasının en önemli sebebi uzun emmeleriymiş fazla emme yani 15-20 dk emzirme yeterli ama çenesi güçlü değilse ön sütü alıp yağlı sütü alamıyorsa kilo alamaz diye her emzirmesonrası sağıyorum başta 120 falandı 10-15 diye biriken sindi 200 e geldi
Hindistan cevizi yapı sütü yağlandırırmış bunu öğrendim
Her gece boyunca herhangi bir aaatte powerpompimg denen 20 dk sağ 10 bekle 10 sağ 10 bekle 10 sağ şeklinde sağım yapılıyor
Emzirikemeyen uzun aralarda 10 dk masaj modunda uyarı sağımı yada 4 saati geçiyorsa 20 dk tam sağım
Meme reddi olmadığı için o konuda görüşmedik mümkün oldukça emzirme ve sonrasında sağım ile süt arttırma denemesi yapıyoruz
hinfistan cevizi yağı canım. .
Hep memede tutmayın diyor doktor da danışman da kucakta tutun sıcaklık olsun ama memede ne kadar uzun durursa gazı ve reflüsü artar 15-20 dk sonra ayırıyorum ve tabi ki emzikle destekliyorum
Arkadaşlar bu gerçekmiGünaydın hanımlar. Buraya bir instagram videosu paylaşmaya çalıştım ama oldu mu bilemiyorum.
Emzik tutturmak için bir önerin varmıEmzirme danışmanı ile aslında bilinen şeyleri konuşuyoruz
Bebeklerin reflü olmasının en önemli sebebi uzun emmeleriymiş fazla emme yani 15-20 dk emzirme yeterli ama çenesi güçlü değilse ön sütü alıp yağlı sütü alamıyorsa kilo alamaz diye her emzirmesonrası sağıyorum başta 120 falandı 10-15 diye biriken sindi 200 e geldi
Hindistan cevizi yapı sütü yağlandırırmış bunu öğrendim
Her gece boyunca herhangi bir aaatte powerpompimg denen 20 dk sağ 10 bekle 10 sağ 10 bekle 10 sağ şeklinde sağım yapılıyor
Emzirikemeyen uzun aralarda 10 dk masaj modunda uyarı sağımı yada 4 saati geçiyorsa 20 dk tam sağım
Meme reddi olmadığı için o konuda görüşmedik mümkün oldukça emzirme ve sonrasında sağım ile süt arttırma denemesi yapıyoruz
hinfistan cevizi yağı canım. .
Hep memede tutmayın diyor doktor da danışman da kucakta tutun sıcaklık olsun ama memede ne kadar uzun durursa gazı ve reflüsü artar 15-20 dk sonra ayırıyorum ve tabi ki emzikle destekliyorum
Hindistan cevizi yağı demiş arkadaş sütü değil canımBebek hep meme de duruyorsa peki. Sağıma vakit bulmam çok zor oluyor. Devamlı memede duruyor. Yoksa ağlama modunda. Kilo alımı alt seviyede. Açlıktan mı ağlıyor, gaz mı, sancı mı anlayamıyorum. Alalım bugün Hindistan cevizi sütü.
Çok teşekkür ederim.
Sağım olayına daha dikkat etmem gerek. Maşallah size de bol bol sütlerimiz olsun
Ben 2.haftada 1 kez vermiştim dışarı çıkacaktım hazırlanırken asla susmuyordu 5 dakikalığına verdim. Geçenlerde yine vereyim dedim fotoğrafını çekecektim öğürüp ağzından attıBebeğine emzik veren var mıben meme reddi yapar diye vermeye korkuyorum bir türlü emin olamadım
Evet ben de çene yapısını bozuyor diye okumuştum o yüzden biraz kararsızdım. Sürekli olmasa bile en azından gece uykuya geçerken tutsa yeterdi ama almayacak sanırımBen veriyorum hıçkırık tutunca geçiriyor, kangurudayken ağzının kapanmasını engelliyor, gerginken rahatlıyorbayağı faydası var bence tabii dişleri çıkmaya başlayınca bıraktıracağım. İlk oğlum 6 ay civarı kendisi bırakmıştı. Diş gelişimini olumsuz etkilediğine dair makaleler var aynı zamanda ilk aylarda allah korusun ani bebek ölümü riskini azalttığı da kanıtlanmış. Meme reddi yapmadı ama anne memesine benzer emzik kullanmak gerekiyormuş. Biz philips aventin emziğini kullanıyoruz.
Sonradan arkadaş da yazmış Canım ben yanlış anlamışım Teşekkür ederim sağolasınHindistan cevizi yağı demiş arkadaş sütü değil canım
Ben de çok vermek istemiyorum ama en azından gece uykuya geçerken alsa iyi olurduBen 2.haftada 1 kez vermiştim dışarı çıkacaktım hazırlanırken asla susmuyordu 5 dakikalığına verdim. Geçenlerde yine vereyim dedim fotoğrafını çekecektim öğürüp ağzından attısanırım bu saatten sonra emziği kabul etmez. Bende çok vermek istemediğim için umursamadım
Bu şartlarda 10 çocuk doğurulurArkadaşlar bu gerçekmi
Hah bende onu diyecektimBu şartlarda 10 çocuk doğurulur
Hep bebekten bunlar hep bebektenMayıs bitiyormus ben de Nisan bitiyor diye düşünerek herkes doğurdu mu demeye gelmiştim djbdjdndjdj
Ay az önce uyandı ipek agliyodu acıkmış herhalde emzirdim omzuma aldim uyukluyodu sarhos gibi o ara senin bildirime girecegime instaya geçiş yaptim yanlışlıkla ve telefonun sesi sondaymış... Korktu zaten anladim tepkisinden peşine ağlamaya başladıHep bebekten bunlar hep bebekten
Ayy benim yüzüme uyandırdık bebiyi deseneAy az önce uyandı ipek agliyodu acıkmış herhalde emzirdim omzuma aldim uyukluyodu sarhos gibi o ara senin bildirime girecegime instaya geçiş yaptim yanlışlıkla ve telefonun sesi sondaymış... Korktu zaten anladim tepkisinden peşine ağlamaya başladı
Bugün KK ya çok girdik bzi uyarmak istedi belkideAy az önce uyandı ipek agliyodu acıkmış herhalde emzirdim omzuma aldim uyukluyodu sarhos gibi o ara senin bildirime girecegime instaya geçiş yaptim yanlışlıkla ve telefonun sesi sondaymış... Korktu zaten anladim tepkisinden peşine ağlamaya başladı
Yok geri daldı hemen sakinlesinceAyy benim yüzüme uyandırdık bebiyi desene
Evet sıkıntıdan diğer chatlere sardim Şubat'ı falan okuyorum dmndjdjdjdBugün KK ya çok girdik bzi uyarmak istedi belkide
Wegood sanırım adı trendyolda yazınca ilk çıkanBen direkt süt diye anlamışım canım. Ahh ahhh. Onların yenilebilir güvenli hangi markayı alıyorsunuz?
Benim de acent tutuyor… başta çıkarıyorlar elimle tuttum biraz destekledim tuttu. Bibs iyi diyorlar ama çoğu kişi diyor ki o kadar uğraştım tutmadılar ucuz bakkal emziği tuttu diyorlar.Emzik tutturmak için bir önerin varmı
Avent aldım meşhur her bebek tutuyor diye duydum ama iki bebeğim de tutmadı bunada her gece deniyorum beni oynatıyor sanki bir alıyor bir öğürüyor
Aa ben de nisan sanıyorum hala niye öyle oldu kiMayıs bitiyormus ben de Nisan bitiyor diye düşünerek herkes doğurdu mu demeye gelmiştim djbdjdndjdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?