2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Ben de tek bebeyle yapamıyorum sallanan beşik sancıların olduğu dönem çok işe yaramıştı ama artık çocuk bağımlısı oldu. Gündüz uykularında sallamayı bıraktığım an ağlıyor, her dakika yanındayım yani tuvalete girmeye fırsatım yok ne olacak böyle bilmiyorum. Ben de aynen biraz büyüsün de ama kucağına, oyun halısına falan bırakırım diye bekliyorum.

Beşikte uyanmıyorsa çok iyi ben oğlanı uyutur bırakırdım uyurdu ilk kız da öyleydi zor uyurdu kolikti ama beşikte idi bu beşikte yarım saati bile bulmuyor gece gündüz farketmiyor

Uyumuyor sürekli, bir düzenimiz yok henüz, olana kadar odalarındayım. Ağlayınca kalkıp bakıyorum, yatak odasına götürmek istemedim, bari orası kurtarılmış alan kalsın diye.
Küçük oğluma da salonda bakmıştım geceleri, tv seyredip uyutuyordum.

Bu tip akrabalar var ama en iyisi hiç muhatap olmamak, yoksa sinir olduğunla kalırsın.

Akşam bizim de huzursuz, gaz sancısı tutuyor sürekli.

Ayırırken mü yer yatağı iyi oluyot yoksa hepmi yatırmak iyi anlayamadım
Ben başta park yatak veya beşiğe koyuyorum uyutup, uyandıkça bebeğe bakıyorum. Ben bebeğin odasında kalıyorum yani. 8,9 aylık olunca da yer yatağı yapıyorum, emzirip yatırıyorum, uyuyana kadar yanında kalıyorum, gece uyanırsa da yanına gidiyorum, bazen yatarak emziriyorum, o arada benim de uyuyakaldığım oluyor. Arada anne ile bebek arasında bir bariyer vs olmadığı için çocuk uykuya rahat geçiyor gibi geldi bana. Ondan ayrılık kaygısı yaşamıyor dedim.

Diğer türlü park yatağa koyuyorum, çocuk ağlıyor, sonra bende hal kalmıyor eğil, al, koy derken ben tükeniyorum. Yer yatağı hem çocuğa rahat hem anneye. Sonra da 2.5 yaşında normal yatağa geçiriyorum, kenarında düşmesin diye bir bariyerle.

Senin bebeğin kız mıydı ne güzel
O aylar da da kucakcılık başlayacak diye korkuyorum geçen sene oğlum 4 aylıktı ramazan ayında ben orucumu açamıyordum kucağımdan inmediği için sofrayı bile seremiyordum allahımm ogünler aklıma geldi
Galiba büyüdüklerindede dertleri hiç bitmeyecek
senin evin büyüktü değilmi iki katlı temizliği denli zor olur

Benimkide öyle yaklaşık 1 yaşına kadar 5 te uyandı oğlum daha yeni yeni 7-8 arası kalkmaya başladı bir yıl daha 5 te uyanmaya nasıl sabrederim bilmiyorum en zorlandığım kısımlardan biri de bu
7de de yatsa 5te kalkıyor 10da da yatsa gündüz uykusu az ya da çok mu geliyor diye deniyorum ama her türlü 5te ayaktayız

7de de yatsa 5te kalkıyor 10da da yatsa gündüz uykusu az ya da çok mu geliyor diye deniyorum ama her türlü 5te ayaktayız
Çok geliyor dur muhtemelen ama bu gün doğunca kalkma huyu fıtrattan sanki sağlıklı olanı yapıyorlarda bizim bünyemiz kaldırmıyor

Benimki de 6.30 da uyanıyor mızıldanıyor bu sefer abisi uyanıyor. Abisi uyanınca da bebiş uyanıyor. Biri uyanınca ben de uyanıyorum babamızı komple odadan sürdük salona. Eşim salonda, büyük oğlum ve bebek bizim yatakta yatıyor en son ben bebişin beşiğe girip yatacağım :)

Benimkide öyle yaklaşık 1 yaşına kadar 5 te uyandı oğlum daha yeni yeni 7-8 arası kalkmaya başladı bir yıl daha 5 te uyanmaya nasıl sabrederim bilmiyorum en zorlandığım kısımlardan biri de bu
Deme kiz gecmiyor mu cidden sjdnjsndjs
Aynısı ya aynısı jsndjdnd yatırma saatinden değil mi yani bu sorun nasıl çözebiliriz

Çok geliyor dur muhtemelen ama bu gün doğunca kalkma huyu fıtrattan sanki sağlıklı olanı yapıyorlarda bizim bünyemiz kaldırmıyor
Gün aydınlandı diye uyandığını düşünüyorsanız blackout perde deneyebilirsiniz karar vermek için karton gazete kağıdı ile karartıp uyuyorsa öyle perdeyi alabilirsiniz biz ablayı uyandırdığımız için okula mecbur 7 de kalkıyoruz alarmla

Ben evdeki fonu ortaya çekip bakıcam yeterli karartiyorsa onu kullanirim diyorum. Blackout da mantikli çünkü yaz geldi ve akşam 7 -8 arası hava aydinlik hava ne zaman karariyor o zaman uykuya geçiyor denedim hep böyle oldu o yüzden akşam üzeri de kullanmam gerekiyor. Umarım işe yarar djdjdjdj yaramazsa da artık sabah 5-6 arası güne baslamayi ogrenmem lazim

Merhaba arkadaşlar, kanguruyu sizce ne zaman kullanmaya başlamalıyım ?
Ben kalça ultrasonu sonrası başlayacaktım kalça ultrasonundan kaldık 1 ay sonra yine kontrol edecekler kalça ultrasonuna 10 gün kala sabah sadece kucakta uyuyor bırakınca 5 dk sonra uyanıyor acıkmıştım yemek yiyemiyorum diye takacaktım iyiki takmamışım kalça ultrasonu kötü çıkınca kendimi yer bitirirdim

Aynısı ya aynısı jsndjdnd yatırma saatinden değil mi yani bu sorun nasıl çözebiliriz
Ay vallahi zor oluyor gözüm kapalı ağzına memeyi veriyorum emerken biraz uyuyum diye kendi evimde fon perde ile 7ye kadar yatakta tutmaya çalışıyorum şimdi annemdeyim burda fon perde yok güneş odaya doğuyor sanırım o yüzden asla uyumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…