Ben de tek bebeyle yapamıyorumÜç ya da iki çocuklular yemek nasıl yapıyorsunuz ya da temizlik. Eşim ne süpürürse o valla. Tuvalet ve mutfak banyoyu uğradıkça siliyorum sofra kur kaldır da genelde eşimde gündüz 2 saatte bir emziriyorum bir de süt arttırmak için sağıyorum ardından 1 saat öyle bir saat uyutma ile geçiyor 4-5 aylık olsalar da oyalanacak bişiler olsa hazırlanıp dışarı ne ile çıkamıyorum bebekle turlamak için
Beşikte uyanmıyorsa çok iyi ben oğlanı uyutur bırakırdım uyurdu ilk kız da öyleydi zor uyurdu kolikti ama beşikte idi bu beşikte yarım saati bile bulmuyor gece gündüz farketmiyor
Üç çocukla kocayı unuttuk zaten adamlara da yazık …
Kayınvalide den dertliyim ben de bir de eşantiyon görümcem var iki hafta önce enfeksiyon sebebi ile hastanede yattım ya sütüm antibiyotikten dolayı azaldı hemen sen tüp midelisin kilo almamak için yemiyorsun ondan süt olmaz ben üç oğluma da mama vermedim mama verme emzir artar vs diye başladı artana kadar çocuk aç kalacak herhalde… en anne sensin tamam deyip geçmek istiyorum ama tattırmak da istemiyorum çünkü hiç uğraşılacak biri değil gereksiz geriyor insanı hep mağdur tartışıyor sonra ayılıp bayılıp kocasının çalıştığı hastanede bir serum bağlatıyor en mağdur o oluyor.
Akşam bizim de huzursuz, gaz sancısı tutuyor sürekli.Akşam nasıl oluyorsunuz bebekler sanki akşam dahamı huzursuz oluyor?
Akşam olmasın istyorum resmen yaa
Çook sakin biriyim çok sabırlıyım ama akşam ben ben olmakdan çıkıyor gündüz herşey idare ediliyor güzel akşam tam bir rezalet eşim eve gelincede kavga çıkarıyorum kendimi parçalayasım geliyor
Ben başta park yatak veya beşiğe koyuyorum uyutup, uyandıkça bebeğe bakıyorum. Ben bebeğin odasında kalıyorum yani. 8,9 aylık olunca da yer yatağı yapıyorum, emzirip yatırıyorum, uyuyana kadar yanında kalıyorum, gece uyanırsa da yanına gidiyorum, bazen yatarak emziriyorum, o arada benim de uyuyakaldığım oluyor. Arada anne ile bebek arasında bir bariyer vs olmadığı için çocuk uykuya rahat geçiyor gibi geldi bana. Ondan ayrılık kaygısı yaşamıyor dedim.Ayırırken mü yer yatağı iyi oluyot yoksa hepmi yatırmak iyi anlayamadım
Senin bebeğin kız mıydıVallahi akşam daha huzursuzlar günün yorgunluğu artık daha az uyumaları ve oyalayavak bişi olmaması söyle 3-4 aylık olsalar oyun halısı cıngırak vs gider bir süre. Elektrik işi ana kucağında ve elektrikli beşikte durmadı normal beşikte de durmuyor. Analucağında ancak 15-20 dk o da günde 1 ya da 2 kere ama bırakıp gidilemiyor ancak tuvalete kadar. Akşama ben de o da yoruluyor bir de diğerleri gelince hiç istekleri bitmiyor kek istiyorlar boyama yapalım ödev yapalım alışveriş yapalım sürekli bişi istiyorlar akşam olsun ben de istemiyorum. Yemek kimse beklemiyor ama diğerleri olunca mecbur gibi. Gerçi her gün kahvaltı etsek de olur bir süre artık o noktadayım. 4-5 ay bana daha ideal geliyor oturmaya başlıyorlar hep emmiyorlar. Ufak tefek oyun oynuyorlar mama sandalyesine koyup mutfağa alabiliyorsun ama bu kızdan umudum yok onda da durmaz.
Benimkide öyle yaklaşık 1 yaşına kadar 5 te uyandı oğlum daha yeni yeni 7-8 arası kalkmaya başladı bir yıl daha 5 te uyanmaya nasıl sabrederim bilmiyorum en zorlandığım kısımlardan biri de buKızlar sizinkiler kaçta uyanıyor her gün 5.30 ayakta bu çocuk
7de de yatsa 5te kalkıyor 10da da yatsaBenimkide öyle yaklaşık 1 yaşına kadar 5 te uyandı oğlum daha yeni yeni 7-8 arası kalkmaya başladı bir yıl daha 5 te uyanmaya nasıl sabrederim bilmiyorum en zorlandığım kısımlardan biri de bu
10'dan 5'e deliksiz mi uyuyor? Benim çocuk bozuk herhalde7de de yatsa 5te kalkıyor 10da da yatsagündüz uykusu az ya da çok mu geliyor diye deniyorum ama her türlü 5te ayaktayız
Yok canım bir iki kere uyanıyor emiyor tekrar uyuyor10'dan 5'e deliksiz mi uyuyor? Benim çocuk bozuk herhalde
Çok geliyor dur muhtemelen ama bu gün doğunca kalkma huyu fıtrattan sanki sağlıklı olanı yapıyorlarda bizim bünyemiz kaldırmıyor7de de yatsa 5te kalkıyor 10da da yatsagündüz uykusu az ya da çok mu geliyor diye deniyorum ama her türlü 5te ayaktayız
Deme kiz gecmiyor mu cidden sjdnjsndjsBenimkide öyle yaklaşık 1 yaşına kadar 5 te uyandı oğlum daha yeni yeni 7-8 arası kalkmaya başladı bir yıl daha 5 te uyanmaya nasıl sabrederim bilmiyorum en zorlandığım kısımlardan biri de bu
Aynısı ya aynısı jsndjdnd yatırma saatinden değil mi yani bu sorun nasıl çözebiliriz7de de yatsa 5te kalkıyor 10da da yatsagündüz uykusu az ya da çok mu geliyor diye deniyorum ama her türlü 5te ayaktayız
Gün aydınlandı diye uyandığını düşünüyorsanız blackout perde deneyebilirsiniz karar vermek için karton gazete kağıdı ile karartıp uyuyorsa öyle perdeyi alabilirsiniz biz ablayı uyandırdığımız için okula mecbur 7 de kalkıyoruz alarmlaÇok geliyor dur muhtemelen ama bu gün doğunca kalkma huyu fıtrattan sanki sağlıklı olanı yapıyorlarda bizim bünyemiz kaldırmıyor
Ben evdeki fonu ortaya çekip bakıcam yeterli karartiyorsa onu kullanirim diyorum. Blackout da mantikli çünkü yaz geldi ve akşam 7 -8 arası hava aydinlik hava ne zaman karariyor o zaman uykuya geçiyor denedim hep böyle oldu o yüzden akşam üzeri de kullanmam gerekiyor. Umarım işe yarar djdjdjdj yaramazsa da artık sabah 5-6 arası güne baslamayi ogrenmem lazimGün aydınlandı diye uyandığını düşünüyorsanız blackout perde deneyebilirsiniz karar vermek için karton gazete kağıdı ile karartıp uyuyorsa öyle perdeyi alabilirsiniz biz ablayı uyandırdığımız için okula mecbur 7 de kalkıyoruz alarmla
Ben kalça ultrasonu sonrası başlayacaktım kalça ultrasonundan kaldık 1 ay sonra yine kontrol edecekler kalça ultrasonuna 10 gün kala sabah sadece kucakta uyuyor bırakınca 5 dk sonra uyanıyor acıkmıştım yemek yiyemiyorum diye takacaktım iyiki takmamışım kalça ultrasonu kötü çıkınca kendimi yer bitirirdimMerhaba arkadaşlar, kanguruyu sizce ne zaman kullanmaya başlamalıyım ?
Ay vallahi zor oluyor gözüm kapalı ağzına memeyi veriyorum emerken biraz uyuyum diyeAynısı ya aynısı jsndjdnd yatırma saatinden değil mi yani bu sorun nasıl çözebiliriz
2 saatte bir uyanıyor benimkiYok canım bir iki kere uyanıyor emiyor tekrar uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?