2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Bugün misafirimiz var tv açık. Bir baktım kızım gözlerini tv'ye kilitlemiş izliyor. Gerçekten izliyor mu diye baktım dikkat kesilmiş bakıyordu. Akşamları uyku sersemi haliyle bakmıyordu herhalde gündüz görünce izledi resmen. Açmayın anacım tv'leri😄
Bu tv konusunu ben açmıştım. Yanlış anlaşılmasın. Ben ilk kırk elli gün salonda geceleri bakmıştım bebeğe. Uyuturken tv, açıktı, bebek görmüyordu, ses ve ışık olsun diye açıyordum çünkü lambayı açmıyordum büyüme hormonu etki etsin diye. Ne seyrediyorsun dersen tartışma programı😅

Bebekler çok akıllı, açarsanız seyrederler😀

Beyaz gürültü+piş piş sesini duyunca rahatlıyor ve uyuyor. Çok şükür sakinleştiği bir şey var şuan en azından.Kucakta yatıyor öyle koyuyorum yatağına diğer türlü direniyor beşikte.
Tüm zorluklara rağmen annelik çok güzel . Sizde tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim. Herkes bebişiyle ilgileniyor sanırım 🙈
Bizde de süpürge sesi ve pis pis açık sürekli 🙈 Bizimki de sadece kucakta uyuyor gündüzleri. Yatağa yatırdığım anda uyaniyor. Annemin dizinde uyuyor bir de. Başka türlü gündüz uykumuz yok.
Ağlama krizlerimiz oluyor gündüzleri ve akşamları. Gece 2 ye ulaşırsak 2-5 arası güzel uyuyor 👍
Kullandığımız damlayı değiştirdi dr, günde 2 defa kullanıyoruz ama bence az kullanıyoruz daha yüksek dozlara çıkmalıyız. Aglama krizlerimizin tamamı gaz sıkıştırması.
Bu dönemde galiba stresten vücudumda kaşıntılar oluyor ve kendimi yolup yara yapıyorum. Ensem, boynum, bacaklarım kollarım… bebis agladikca ben kendimi parçalamaya başlıyorum 😞 bu ağlama krizleri anında stresimi nasıl yöneteceğimi bilmiyorum 🤷‍♀️

Bizde de süpürge sesi ve pis pis açık sürekli 🙈 Bizimki de sadece kucakta uyuyor gündüzleri. Yatağa yatırdığım anda uyaniyor. Annemin dizinde uyuyor bir de. Başka türlü gündüz uykumuz yok.
Ağlama krizlerimiz oluyor gündüzleri ve akşamları. Gece 2 ye ulaşırsak 2-5 arası güzel uyuyor 👍
Kullandığımız damlayı değiştirdi dr, günde 2 defa kullanıyoruz ama bence az kullanıyoruz daha yüksek dozlara çıkmalıyız. Aglama krizlerimizin tamamı gaz sıkıştırması.
Bu dönemde galiba stresten vücudumda kaşıntılar oluyor ve kendimi yolup yara yapıyorum. Ensem, boynum, bacaklarım kollarım… bebis agladikca ben kendimi parçalamaya başlıyorum 😞 bu ağlama krizleri anında stresimi nasıl yöneteceğimi bilmiyorum 🤷‍♀️
ben de aynı şeyleri yaşıyorum yönetemiyorum ağlama krizlerini yetersiz hissediyorum onu anlamıyorum çözüm bulamıyorum gibi geliyor oysa hiç alakası yok gel de anla 🥲 kollarımı kaşıyorum ben de fark etmeden kabarcık kabarcık oldu inşallah 3.ayla beraber ağlamalar hafifler. Bebekliğini yaşayamıyorum doyasıya sevemiyorum gibi geliyor ona da ayrı üzülüyorum 🥹

Bizimki başlarda sakinliyordu sanırım o da alıştı artık pek umursamıyor 😊 emzik veriyorum iki gündür artık direnemedim ayakta sallamam diyordum ona da başladım insan çaresiz kalınca her şeyi deniyor gerçekten kıyamıyorum ağlamasına 🥲
Biz hamak almıştık salon için eşim çok beğenmişti sallamamak şartıyla tamam demiştim. Ama çocuk böyle yapınca haliyle nihai görevini yapmaya başladı hamak 😊 dün park yatağın sallama aparatını da taktık. Ancak sallamak da çözüm getiriyor mu emin değilim. Gaz sıkıştırınca hiç bir şey fayda etmiyor. Bir de dün gece yeni başladığımız probiyotik damladan mı sallamaktan mı bilmiyorum çok kustu. Hem daha çok gazı vardı hem daha çok kustu daha çok ağladı. Kullanmaya devam edip etmemekte kararsız kaldım.

Bizimki başlarda sakinliyordu sanırım o da alıştı artık pek umursamıyor 😊 emzik veriyorum iki gündür artık direnemedim ayakta sallamam diyordum ona da başladım insan çaresiz kalınca her şeyi deniyor gerçekten kıyamıyorum ağlamasına 🥲
Hamileyken emzik vermem, ayağımda sallamam diyordum şimdi emzik alsın diye yalvaracak duruma geldim 🥲 O yüzden çok şey yapmamak gerek sanırım hiç öyle düşündüğümüz gibi olmuyor 🤷🏻‍♀️

Biz hamak almıştık salon için eşim çok beğenmişti sallamamak şartıyla tamam demiştim. Ama çocuk böyle yapınca haliyle nihai görevini yapmaya başladı hamak 😊 dün park yatağın sallama aparatını da taktık. Ancak sallamak da çözüm getiriyor mu emin değilim. Gaz sıkıştırınca hiç bir şey fayda etmiyor. Bir de dün gece yeni başladığımız probiyotik damladan mı sallamaktan mı bilmiyorum çok kustu. Hem daha çok gazı vardı hem daha çok kustu daha çok ağladı. Kullanmaya devam edip etmemekte kararsız kaldım.
Ben de bu hafta sipariş verdim o hamaktan 😊 bugün geldi uyuttum çok şükür uyudu bacaklarımın hali kalmıyordu artık sallamaktan 😅 bir şekilde geçecek bu günler de ama özleyeceğiz minicik hallerini 🥹

Bugün misafirimiz var tv açık. Bir baktım kızım gözlerini tv'ye kilitlemiş izliyor. Gerçekten izliyor mu diye baktım dikkat kesilmiş bakıyordu. Akşamları uyku sersemi haliyle bakmıyordu herhalde gündüz görünce izledi resmen. Açmayın anacım tv'leri😄
Bizimki de geçen altını değiştiriyorum babası da yatakta telefondan oyun oynuyor. Ağlarken birden sustu meğer kenardan telefon ekranını görmüş ona kilitlenmiş 😅 hemen engel olduk ama gerçekten çok tehlikeliler beni zor görüyorsun o ekran aşkı da nereden geliyor 🥹

Merhaba benim bebeğim de sık emmeyi sever. Bu durumun olumsuz yönleri var mı diye doktoruma sorduğumda sadece sen yorulursun ve bebiş emzik gibi kullanmak ister. Karnı doluysa zaten emmez sadece memede durur demişti. Sütü etkileyip etkilemediğini sorduğumda etkilemediğini yararı ve kalitesinin aynı olduğunu hatta sürekli emme refleksiyle daha çok süt üretimi olacağını söyledi. Yağlandırma olayı bana biraz farklı geldi.
Bilmiyorum bana da su gibi olanı hep içiyor dedi sütün biraz beklemesi daha iyi dedi. Evet bi iki emiyor sonra uyuyor memede. Sanırım bizi emzik olarak kullanıyorlar 🥹

Çok zormuş. Krem vs kullanıyor musun . Kuzenim de strese girince kaşınıyordu bebeği olunca ellerini parçalamıştı resmen istemsiz :(

Kızlar hava sıcak ama ben sling Denedim az önce ağlama krizine girmişti duş aldırdım yine uyumadı az uyukladı uyandı. Slinge koydum evde iki tur attım uyudu 30 dkdır derin uyuyor 😂 siz de deneyebilirsiniz. Keşke kumaşı daha ince olsaydı 🫠

Bilmiyorum bana da su gibi olanı hep içiyor dedi sütün biraz beklemesi daha iyi dedi. Evet bi iki emiyor sonra uyuyor memede. Sanırım bizi emzik olarak kullanıyorlar 🥹
Emmesi güçlü değil mi? Benim bebe baya memeyi boşaltıyor ben aç değilken emmek istediğinde boşalttığı memeyi veriyorum bu yüzden 5 dk yarım yamalak emip uykuya dalıyor eğer uyumak için meme istiyorsa

IMG_7336.webp

Ben şöyle bir şey aldım uyanıkken de durdu biraz içinde normalde durmaz hiçbir yerde 😅

Kızlar hava sıcak ama ben sling Denedim az önce ağlama krizine girmişti duş aldırdım yine uyumadı az uyukladı uyandı. Slinge koydum evde iki tur attım uyudu 30 dkdır derin uyuyor 😂 siz de deneyebilirsiniz. Keşke kumaşı daha ince olsaydı 🫠
Bizim ki slingde canını alıyormuşuz gibi ağlıyor oysa ne kadar çok isterdim onunla gezdirmeyi ☹️ slinge hayır ama kucağa evet kucakta uyumaya da evet 😆 slinge alınca nedense deli gibi emmek istiyor ve ağlıyor

Kızlar aldığınız hamak beşiklerin görselini veya linkini paylaşabilir misiniz
Ben de G gunesibekle nin aldığından aldım. İçinde ince bir minderi var. Minderin altına baş tarafına doğru ince bir kırlent koyup eğim oluşturuyorum. Bazen de babynesti içine koyuyorum daha sıkışık bir alan oluyor.

Back
X