Bir an ne koltuğu diye 5dk civarı düşündüm achownonoenoojjowjo katılabilirsin puskevit bacim da sonradan katıldı iyi ki katılmış, sen de gelOkuyorum genelde yazmasam da doğumdan sonra da gruba girmek olmaz dedimbizden bir tık önce deneyimliyorsunuz her şeyi takip ediyorum o yüzden koltuk muhabbetleri de eğlencesi oluyor ajsjjdjs
Evet benimki de öyle denek daha zaman varYok takip etmiyor ama onunla konuşurken gülüyor özellikle yeni uyanınca falan
7.5 kilo oldu artık kollarım taşımıyor fıtık da var mecburenAyakta sallamak da sonra 5-6 yaşa kadar gidiyor valla
Ahhshshajs doğumundan beri canlı takipteyiz bacım tabiiBir an ne koltuğu diye 5dk civarı düşündüm achownonoenoojjowjo katılabilirsin puskevit bacim da sonradan katıldı iyi ki katılmış, sen de gel
Bir an kendimi kameralar karşısında çıplak kalmış hissettim anbshsvdjsxjwhsjsnd tövbe estağfurullahAhhshshajs doğumundan beri canlı takipteyiz bacım tabii
Benımm bebiş de bugün aşı oldu ama verem aşısını haftaya olacak. Dediğin gibi çok uykulu , sıçraması ve içli içli ağlaması oluyor. Ben ateş düşürücü vermedim. Takipteyim amaKızlar bebişim aşı oldu bugün bir ağladı ki sormayınsürekli uyuyor ateşi 36.9 şu an aşı olan oldu mu ateş düşürücüyü kaçta verdiniz verdiyseniz
3 gün banyo yapmıyor.Selam kızlar
Benim deli kızdan dolayı biriktirip okuyorum pek yazamiyorum. Söyle emip uyuyan uyanınca sessiz sakin duran bebe olsaydı da bol bol kaynatsaydım. Sürekli kucakta mızmız huzursuz…. Gaz sancılarımız devam ediyor. Kaka bir gün yapıp bir gün yapmamaya başladı. Yaptigi gun, gun boyu o ana kadar huzursuzluk, ağlamalar, yaptigi an ise tepesine kadar çıkıyor. Rezilliğimiz diz boyu. Ev işi yemek vs hak getire, gün nasıl geçiyor anlamiyorum. Aksam eşim geldiğinde kızı ona bırakıyorum hemen bi toparlama ortalığı, belki bi supurge ve hızlı yemekler -fırına tavuk atma vs gibi-
Benim sizlere bazı sorularım olacak.
- 2. Ay aşısında kaç gün banyo yaptırmayın denildi?
- gündüz asla derin uykuya geçmiyor hemen gözünü aciveriyor ve hemen pışpışlamaz isem uyanıyor ve yeniden uykuya geçmiyor , bu yüzden mecbur yanında bekliyorum. Nasıl derin uykuya geçirebilirim?
- deneyimli anneler benim kıza beşik almamistik, bayramda memlekette annem komşudan beşik getirtmiş sanki daha rahat uykuya daldı geceleri. Aceba alsam mı? Yoksa para harcama boşa zaten 2 aylık olmuş, 1 ay kullanmayacak bile mi dersiniz?
3 gün banyo yaptırmayın dediler bugünSelam kızlar
Benim deli kızdan dolayı biriktirip okuyorum pek yazamiyorum. Söyle emip uyuyan uyanınca sessiz sakin duran bebe olsaydı da bol bol kaynatsaydım. Sürekli kucakta mızmız huzursuz…. Gaz sancılarımız devam ediyor. Kaka bir gün yapıp bir gün yapmamaya başladı. Yaptigi gun, gun boyu o ana kadar huzursuzluk, ağlamalar, yaptigi an ise tepesine kadar çıkıyor. Rezilliğimiz diz boyu. Ev işi yemek vs hak getire, gün nasıl geçiyor anlamiyorum. Aksam eşim geldiğinde kızı ona bırakıyorum hemen bi toparlama ortalığı, belki bi supurge ve hızlı yemekler -fırına tavuk atma vs gibi-
- gündüz asla derin uykuya geçmiyor hemen gözünü aciveriyor ve hemen pışpışlamaz isem uyanıyor ve yeniden uykuya geçmiyor , bu yüzden mecbur yanında bekliyorum. Nasıl derin uykuya geçirebilirim?
- deneyimli anneler benim kıza beşik almamistik, bayramda memlekette annem komşudan beşik getirtmiş sanki daha rahat uykuya daldı geceleri. Aceba alsam mı? Yoksa para harcama boşa zaten 2 aylık olmuş, 1 ay kullanmayacak bile mi dersiniz?
Kızımda hiç ateş olmadı ateş düşürücü de vermedim. Devamlı takip ettim tabii.Kızlar bebişim aşı oldu bugün bir ağladı ki sormayınsürekli uyuyor ateşi 36.9 şu an aşı olan oldu mu ateş düşürücüyü kaçta verdiniz verdiyseniz
Baya uyuyoDenemedim ona da surekli bakmak stresli olmaz mi. Baya uyuyo mu 1- 2 saat eger oyleyse biraz strese girebilirim gdgsh
Aşıdan sonra hemşire bize 3 gün banyo yok dediSelam kızlar
Ben halk bankasında gişeden aldım, konuyla alakalı sms gelmişti telefona.Kızlar doğum yardımı nereye yatıyor nereden çekeceğiz?
Aşı günüydü bugün yavrum ateşlendi geç uyudu eşim ilgi istiyor ben uyku istiyor kaça bölüneceğimi şaşırdımNasilsiniz hanimlar ? Ben okul ev arasi gidip gelmektn hic bisey yapamiyorm mubarek ne etkinlik yaptilar gitmesen olmaz gitsek sefil olup geliyoruz haftaya okul kapanck inşallah dinleniriz
Ayy bence ne güzel yapıyor ya hem senin dinlenmeni önemsiyor hem torunununa hevesi var iki açıdan da sevinmeli ve gözün kapalı bebeği vermelisin sonra da mışıl mışıl on numara bi uyku çekmelisinKızlar belki bencillik gibi olacak ama 1 haftadır kayinvalidemi ziyarete geldim orda kalıyorum. Aslında her şey güzel bebekle de ilgileniyorlar ama bebek gece ağlayınca koşarak gelmesi beni çok sinir ediyor ya da sabahları ben biraz daha uyuyayım diye bebek uyanınca gelip alıyor. Gerçekten ben dinleneyim diye yapıyor bir artniyeti yok ama ben sabah almasına o kadar sinir oluyorum ki sanki bebeğim elimden alınmış gibi hissediyorum. Hani bebek uyandıktan 1 saat sonra olsa ben zaten geri uyumak istediğimden destek isterim ama o gelip alınca çok rahatsız oluyorumhatta normalde uyuyacak olan ben sinirimden uyuyamıyorum. Söyle almasın diyeceksiniz ama bebek ilk doğduğunda kimseye vermemiştim, kucağa aldıklarında sürekli öyle tutmayın böyle yapmayın diye çok şey yapmıştım. Birde sabah vermesem bu sefer alınıp hiç almayadabilir. Biraz alıngan birisi. Bana ne güzel alıyorlar yardımcı oluyorlar falan diyin yoksa hiç sakin hissedemeyeceğim. Dinlenmek yerine daha çok stres yuklendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?