2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Bizimde ilk gün çok uyku yaptı ama uyanık olduğunda da hep ağladı. Şimdi yine uyuyor uyanınca yine huzursuz sanırım yavaş yavaş normale dönecek. Ben aşı dışında havanın sıcak olmasına da bağlıyorum askiminaskiyim

Perşembe aşı yaptırdık. Pazartesi yıkadık diye hatırlıyorum. Yaptırma bence. Koluna gelmeyecek şekilde belden aşağıyı yıkayabiilirsin demişti bana doktor
Bizim aşılar bacağından oldu en iyisi yarına kadar bekleyeyim. Yazık sıcaktan perişan oldu gibi

Hanımlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz?ben vermiyodum 2 gecedir uykuya dalamıyo diye verdim bu sabah (az önce)ilk uykusuna inat etti emziksiz dalmadı verdim saniyede uyudu.
Bize Dr alistirin emziğe dedi. 5 farklı emzik denedim ve 5. De tuttu. Uykuya dalarken, çok ağladığında, oyalanması gerektiğinde veriyorum. Normal zamanda kendisi almıyor zaten, diliyle itiyor uykuya dalınca da bir süre sonra pat diye atıyor. Bu atma sırasında kendisini uyandırabiliyor diye uyuduğundan emin olduğumda kendim çıkarıyorum. Bazen daha benim çıkarmama fırsat vermeden kendisi atıyor.

Evet bugün uyanıklığı daha uzun sürdü şimdi ana kucağında sallanıyor bakayım ne kadar sürecek. Burası o kadar sıcak değil. Ya ben birde çorabı pijaması uzun kollu kıyafeti ile kalın giydiriyorum sanırım fazla fazla

Biz çok uzun zamandır sadece zıbın giyiyoruz, çok soğuk havalar dışında uzun kollu giydirmedim, genelde kısa kollu zibin altına uzun pijama şeklinde giyindi. Siz de yavaş yavaş azaltabilirsiniz

Aşı günüydü bugün yavrum ateşlendi geç uyudu eşim ilgi istiyor ben uyku istiyor kaça bölüneceğimi şaşırdım
Bi kendimize yetemiyoruz gerisi halloluuo
Vallahi ben olsam kendim goturur veririm uyandiginda zaten misafirmissin eve donunce bi tek sen bakcn birak birileri yukunu alsin sende dinlen hatta biberon veriyosan birak disari cik hava al

Bende senin gibi bayramda eşimin annesine vermek istemedim döndüm şimdi biri tutsa da dinlensem diye iç geçiriyorum ama benim haklı sebeplerim var bebişimi oğlum annem falan diye seviyor burda kalsın ben büyütüyüm diyor veresim gelmiyor bir de kim almak isterse istesin hemen vermek istemiyorum, ben istediğimde vermek istiyorum garip bir psikoloji ver baksınlar sen uykunun, onlar da torunlarının tadını çıkarsınlar ne güzel

Bi kendimize yetemiyoruz gerisi halloluuo

Vallahi ben olsam kendim goturur veririm uyandiginda zaten misafirmissin eve donunce bi tek sen bakcn birak birileri yukunu alsin sende dinlen hatta biberon veriyosan birak disari cik hava al
Biberon vermiyorum ama dışarıda uslu bir bebek çanta gibi alıp çıkabiliyorum en azından şimdilik öyle

Ben veriyorum ama aynı yazdığınız gibi ben istediğimde vermek istiyorum birde bebeğim biriyle çok iyi anlaşınca da istemsiz kıskanıyorum neyse Allah var çok iyi insanlar bebeğe de bana da özenli ve ilgili davranıyorlar ben doğumdan sonra az bir şey delirmiş de olabilirim

Birde kızlar ben hep soru soruyorum bir sorunla geliyorum ama galiba bebeğimin kafası düzleşiyor dikkat etmeye çalıştıkça kafasını dümdüz yapıp yatmaya başladı ben çevirsem de ya çevirirken uyanıyor ya da geri eski haline getiriyor. Buna bir çözüm öneriniz var mı? Keşke 2 aylık bebek nasıl olur 1 aylık bebek nasıl olur gidip inceleyebileceğimiz maketler olsa. Gider iyice bakar karşılaştırırdım. Kafası düzleşiyor mu normal mi bir türlü anlayamadım

Karın üstü egzersizleri yaptırmak kafa şekli için de iyiymiş, zaten bu dönem için çok öneriyorlar baş tutması için onu deneyebilirsiniz.

Çocuğun çok güzel uyuduğu gece bu sefer de süt kanalı tıkanıklıgından meme ağrısı nedeniyle uyuyamadım, annelere uyku haram heralde, üşenmesem bu saatte sıcak duş alıcam

Karın üstü egzersiz için ben şu oyun matı alacağım. Size de fikir olsun diye yaxıyorum. Önceden kullanmadım ama, belki faydası olur.

O zaman hepimiz delirmisiz sjxbsjjdjd ben de kıskanıyorum. Çok da normal bence yavas yavaş koreltmeye başladım çünkü böyle kendime zarar verdigimi fark ettim opmesinler başka bir şey istemiyorum zaten
Söylemişler zaten karın üstü diye ama gün içinde başında durarak gözetimli yan yatirabilirsin biraz sağa yatar biraz sola öyle öyle bir süre sonra düzelir gece de sırt üstü yatiriyorsun sanırım çözülür öyle diye düşünüyorum ben gece yan yatırmak gozetimsiz olduğu için önermiyorlar fazla kusarsa vs dönemez diye. Ben gündüz bazen öyle yatırıyorum hatta artık kendisi yan dönmeye başladı arada göz atıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…