Bizim aşılar bacağından oldu en iyisi yarına kadar bekleyeyim. Yazık sıcaktan perişan oldu gibiPerşembe aşı yaptırdık. Pazartesi yıkadık diye hatırlıyorum. Yaptırma bence. Koluna gelmeyecek şekilde belden aşağıyı yıkayabiilirsin demişti bana doktor
Verem aşısı olmadı mı? Bize 2 bacaktan 1 tane koluna yaptılarBizim aşılar bacağından oldu en iyisi yarına kadar bekleyeyim. Yazık sıcaktan perişan oldu gibi
Bize Dr alistirin emziğe dedi. 5 farklı emzik denedim ve 5. De tuttu. Uykuya dalarken, çok ağladığında, oyalanması gerektiğinde veriyorum. Normal zamanda kendisi almıyor zaten, diliyle itiyorHanımlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz?ben vermiyodum 2 gecedir uykuya dalamıyo diye verdim bu sabah (az önce)ilk uykusuna inat etti emziksiz dalmadı verdim saniyede uyudu.
Verem olmadı, başka şehirde olduğumuz için misafir olarak yaptılar. Verem aşısının açılma günleri oluyormuş bize uymadı kendi aile hekimliğim döneceğim tarihi uygun buldu dönünce yaptıracağımVerem aşısı olmadı mı? Bize 2 bacaktan 1 tane koluna yaptılar
Evet bugün uyanıklığı daha uzun sürdü şimdi ana kucağında sallanıyor bakayım ne kadar sürecek. Burası o kadar sıcak değil. Ya ben birde çorabı pijaması uzun kollu kıyafeti ile kalın giydiriyorum sanırım fazla fazlaBizimde ilk gün çok uyku yaptı ama uyanık olduğunda da hep ağladı. Şimdi yine uyuyor uyanınca yine huzursuz sanırım yavaş yavaş normale dönecek. Ben aşı dışında havanın sıcak olmasına da bağlıyorumaskiminaskiyim
Sadece koldan vurulan verem aşısı için su engeli var dedi doktor. Bizim de hem bacaktan hem koldan olmuştuBizim aşılar bacağından oldu en iyisi yarına kadar bekleyeyim. Yazık sıcaktan perişan oldu gibi
Biz çok uzun zamandır sadece zıbın giyiyoruz, çok soğuk havalar dışında uzun kollu giydirmedim, genelde kısa kollu zibin altına uzun pijama şeklinde giyindi. Siz de yavaş yavaş azaltabilirsinizEvet bugün uyanıklığı daha uzun sürdü şimdi ana kucağında sallanıyor bakayım ne kadar sürecek. Burası o kadar sıcak değil. Ya ben birde çorabı pijaması uzun kollu kıyafeti ile kalın giydiriyorum sanırım fazla fazla
Bi kendimize yetemiyoruz gerisi halloluuoAşı günüydü bugün yavrum ateşlendi geç uyudu eşim ilgi istiyor ben uyku istiyor kaça bölüneceğimi şaşırdım
Vallahi ben olsam kendim goturur veririm uyandigindaKızlar belki bencillik gibi olacak ama 1 haftadır kayinvalidemi ziyarete geldim orda kalıyorum. Aslında her şey güzel bebekle de ilgileniyorlar ama bebek gece ağlayınca koşarak gelmesi beni çok sinir ediyor ya da sabahları ben biraz daha uyuyayım diye bebek uyanınca gelip alıyor. Gerçekten ben dinleneyim diye yapıyor bir artniyeti yok ama ben sabah almasına o kadar sinir oluyorum ki sanki bebeğim elimden alınmış gibi hissediyorum. Hani bebek uyandıktan 1 saat sonra olsa ben zaten geri uyumak istediğimden destek isterim ama o gelip alınca çok rahatsız oluyorumhatta normalde uyuyacak olan ben sinirimden uyuyamıyorum. Söyle almasın diyeceksiniz ama bebek ilk doğduğunda kimseye vermemiştim, kucağa aldıklarında sürekli öyle tutmayın böyle yapmayın diye çok şey yapmıştım. Birde sabah vermesem bu sefer alınıp hiç almayadabilir. Biraz alıngan birisi. Bana ne güzel alıyorlar yardımcı oluyorlar falan diyin yoksa hiç sakin hissedemeyeceğim. Dinlenmek yerine daha çok stres yuklendim
Bende senin gibi bayramda eşimin annesine vermek istemedim döndüm şimdi biri tutsa da dinlensem diye iç geçiriyorum ama benim haklı sebeplerim var bebişimi oğlum annem falan diye seviyor burda kalsın ben büyütüyüm diyor veresim gelmiyorKızlar belki bencillik gibi olacak ama 1 haftadır kayinvalidemi ziyarete geldim orda kalıyorum. Aslında her şey güzel bebekle de ilgileniyorlar ama bebek gece ağlayınca koşarak gelmesi beni çok sinir ediyor ya da sabahları ben biraz daha uyuyayım diye bebek uyanınca gelip alıyor. Gerçekten ben dinleneyim diye yapıyor bir artniyeti yok ama ben sabah almasına o kadar sinir oluyorum ki sanki bebeğim elimden alınmış gibi hissediyorum. Hani bebek uyandıktan 1 saat sonra olsa ben zaten geri uyumak istediğimden destek isterim ama o gelip alınca çok rahatsız oluyorumhatta normalde uyuyacak olan ben sinirimden uyuyamıyorum. Söyle almasın diyeceksiniz ama bebek ilk doğduğunda kimseye vermemiştim, kucağa aldıklarında sürekli öyle tutmayın böyle yapmayın diye çok şey yapmıştım. Birde sabah vermesem bu sefer alınıp hiç almayadabilir. Biraz alıngan birisi. Bana ne güzel alıyorlar yardımcı oluyorlar falan diyin yoksa hiç sakin hissedemeyeceğim. Dinlenmek yerine daha çok stres yuklendim
Biberon vermiyorum ama dışarıda uslu bir bebek çanta gibi alıp çıkabiliyorum en azından şimdilik öyleBi kendimize yetemiyoruz gerisi halloluuo
Vallahi ben olsam kendim goturur veririm uyandigindazaten misafirmissin eve donunce bi tek sen bakcn birak birileri yukunu alsin sende dinlen hatta biberon veriyosan birak disari cik hava al
Ben veriyorum ama aynı yazdığınız gibi ben istediğimde vermek istiyorum birde bebeğim biriyle çok iyi anlaşınca da istemsiz kıskanıyorumBende senin gibi bayramda eşimin annesine vermek istemedim döndüm şimdi biri tutsa da dinlensem diye iç geçiriyorum ama benim haklı sebeplerim var bebişimi oğlum annem falan diye seviyor burda kalsın ben büyütüyüm diyor veresim gelmiyorbir de kim almak isterse istesin hemen vermek istemiyorum, ben istediğimde vermek istiyorum garip bir psikoloji ver baksınlar sen uykunun, onlar da torunlarının tadını çıkarsınlar ne güzel
Karın üstü egzersizleri yaptırmak kafa şekli için de iyiymiş, zaten bu dönem için çok öneriyorlar baş tutması için onu deneyebilirsiniz.Birde kızlar ben hep soru soruyorum bir sorunla geliyorum ama galiba bebeğimin kafası düzleşiyor dikkat etmeye çalıştıkça kafasını dümdüz yapıp yatmaya başladı ben çevirsem de ya çevirirken uyanıyor ya da geri eski haline getiriyor. Buna bir çözüm öneriniz var mı? Keşke 2 aylık bebek nasıl olur 1 aylık bebek nasıl olur gidip inceleyebileceğimiz maketler olsa. Gider iyice bakar karşılaştırırdım. Kafası düzleşiyor mu normal mi bir türlü anlayamadım
Ben de 3 yaşındaki çocuğumu gece tuvalete kaldırıyorum. Bana da uyku yok.Çocuğun çok güzel uyuduğu gece bu sefer de süt kanalı tıkanıklıgından meme ağrısı nedeniyle uyuyamadım, annelere uyku haram heralde, üşenmesem bu saatte sıcak duş alıcam
O zaman hepimiz delirmisiz sjxbsjjdjd ben de kıskanıyorum. Çok da normal bence yavas yavaş koreltmeye başladım çünkü böyle kendime zarar verdigimi fark ettimBen veriyorum ama aynı yazdığınız gibi ben istediğimde vermek istiyorum birde bebeğim biriyle çok iyi anlaşınca da istemsiz kıskanıyorumneyse Allah var çok iyi insanlar bebeğe de bana da özenli ve ilgili davranıyorlar ben doğumdan sonra az bir şey delirmiş de olabilirim
Söylemişler zaten karın üstü diye ama gün içinde başında durarak gözetimli yan yatirabilirsin biraz sağa yatar biraz sola öyle öyle bir süre sonra düzelir gece de sırt üstü yatiriyorsun sanırım çözülür öyle diye düşünüyorum benBirde kızlar ben hep soru soruyorum bir sorunla geliyorum ama galiba bebeğimin kafası düzleşiyor dikkat etmeye çalıştıkça kafasını dümdüz yapıp yatmaya başladı ben çevirsem de ya çevirirken uyanıyor ya da geri eski haline getiriyor. Buna bir çözüm öneriniz var mı? Keşke 2 aylık bebek nasıl olur 1 aylık bebek nasıl olur gidip inceleyebileceğimiz maketler olsa. Gider iyice bakar karşılaştırırdım. Kafası düzleşiyor mu normal mi bir türlü anlayamadım
Kaç kere kalkıyorsunuz siz? Biz de tuvalet eğitimi denen korkunç bir dönemdeyiz ama henüz gece bezini bırakmadıkBen de 3 yaşındaki çocuğumu gece tuvalete kaldırıyorum. Bana da uyku yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?