- 22 Ağustos 2024
- 165
- 318
- 18
- 30
İyisin iyisin İpekcim üzmüyor annesiniBazen ikisini aynı anda bazen 3 lüyorum şubat sonu doğurdum ama bazen 3 üne de mecalim yok jsbxjdndjdndj

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyisin iyisin İpekcim üzmüyor annesiniBazen ikisini aynı anda bazen 3 lüyorum şubat sonu doğurdum ama bazen 3 üne de mecalim yok jsbxjdndjdndj
Bize de uğrayabilirsin komşu sayılırız. bak benim Nisan ile alakam yok ve burdayim sjsbshdbsjdbbdİyisin iyisin İpekcim üzmüyor annesiniben de başta marta mı yazsam nisana mı kararsız kaldım tahmini doğum 1 Nisan diye nisana yazdım
lisede de böyle olmuştu benim sınıfım daha sıkıcıydı gitmediğim daha eğlenceliydi
![]()
Ben de 20 nisan beklenirken 23 martta dogurdum keske bastan marta yazsaymisim dedimİyisin iyisin İpekcim üzmüyor annesiniben de başta marta mı yazsam nisana mı kararsız kaldım tahmini doğum 1 Nisan diye nisana yazdım
lisede de böyle olmuştu benim sınıfım daha sıkıcıydı gitmediğim daha eğlenceliydi
![]()
Enazından ilkinde rahatmışsın canım benim ilki çok zordu dediler ilk zor ise ikinci kolay oluyor merak etme felan . Anacım bu da aynısııı birebir aynı gaz sorunu ağlamaları huysuzluklar kucakta zıplayarak hoplayarak yatmalar. İlk kızımı evde koşturarak yatırıyordum biara okadar krize giriyordu oğlum da maşallah hiç ablasını aratmıyor aynıyız hoplsya hoplays uyutuyorum şaka gibi ya bende bunda umutluydum oğlum akıllı olacak yatacak diye yok. Aynı anladı gibi uykusu da öyle kızım da 5 te kalkardı bu da aynısıYa bütün bebeler mi 6-7 arası uyanıyor ya? İlk oğlumun bana sağladığı rahatlığın kıymetini bilememişim ben. Yavrumun ne reflüsü vardı ne gazı, sabah 9'a kadar uyurdu, ne kucak ister ne sürekli uyanırdı. Altı mı kirli bakmadan anlamazdım hiç rahatsız olup ağlamazdı. Banyo yaptırırkrn bile gülerdi ağlamazdı. Zannettim ki bütün bebeler böyle. İki numara bir doğdu uyuyamaz olduk, kolum çöktü kucakta taşımaktan, yok evin işi falan yalan artık. Hoş büyük şimdi de çok yaramaz bebekken bize verdiği rahatlığın acısını şimdi çıkarıyor ama kardeşine denk geldi işte. İnşallah bu bebem bari büyüyünce uslu olur![]()
Keşke deliksiz uyusa da 6'da kalksa sadeceYa bütün bebeler mi 6-7 arası uyanıyor ya? İlk oğlumun bana sağladığı rahatlığın kıymetini bilememişim ben. Yavrumun ne reflüsü vardı ne gazı, sabah 9'a kadar uyurdu, ne kucak ister ne sürekli uyanırdı. Altı mı kirli bakmadan anlamazdım hiç rahatsız olup ağlamazdı. Banyo yaptırırkrn bile gülerdi ağlamazdı. Zannettim ki bütün bebeler böyle. İki numara bir doğdu uyuyamaz olduk, kolum çöktü kucakta taşımaktan, yok evin işi falan yalan artık. Hoş büyük şimdi de çok yaramaz bebekken bize verdiği rahatlığın acısını şimdi çıkarıyor ama kardeşine denk geldi işte. İnşallah bu bebem bari büyüyünce uslu olur![]()
Bizim de öyle bence daha çok erken oyuncaklara ilgi göstermesi için. Takip ediyor ama günde bir kere sosyal gülmeyi yakalıyoruz o kadar.Kızlar ya sizinkiler elinizde çıngırak birşey gösterince takip ediyor mu benimki hiç bakmıyor tövbe ya ki kör gibi Allah Allah. Bizi takip ediyor beni babasını bazen arkamızdan dönüp bakıyor ama elimde nirşey sallıyorum sağ sol yapıyorum hiç bakmıyor başka tarafa bakıp dalıyor anlamadım ya canım sıkıldı.
Ben çok ters köşe oldum bu çocukta. Keşke bu ilk doğsaymış şimdi rahat ederdim ya da ikiz olsalarmış keşke diye tuhaf hesaplar yapıyorum kendi kendimeEnazından ilkinde rahatmışsın canım benim ilki çok zordu dediler ilk zor ise ikinci kolay oluyor merak etme felan . Anacım bu da aynısııı birebir aynı gaz sorunu ağlamaları huysuzluklar kucakta zıplayarak hoplayarak yatmalar. İlk kızımı evde koşturarak yatırıyordum biara okadar krize giriyordu oğlum da maşallah hiç ablasını aratmıyor aynıyız hoplsya hoplays uyutuyorum şaka gibi ya bende bunda umutluydum oğlum akıllı olacak yatacak diye yok. Aynı anladı gibi uykusu da öyle kızım da 5 te kalkardı bu da aynısı
Evet evet sürekli uyanmak çok zor oluyor. Sabaha karşı kaka yapıyor tek gözüm kapalı yalap şap değiştiriyorum resmen.Keşke deliksiz uyusa da 6'da kalksa sadecedünkü uyku rutinimizi yazayım: akşam 8 - 12 arası deliksiz uyudu. Gece 12, 2, 3.30, 4.30, 5.30 uyandı. Kafamı dağlara taşlara vurasım geliyor.
Siyah beyaz kartlari dene takip ediyor mu diyeKızlar ya sizinkiler elinizde çıngırak birşey gösterince takip ediyor mu benimki hiç bakmıyor tövbe ya sabki kör gibi Allah Allah. Bizi takip ediyor beni babasını bazen arkamızdan dönüp bakıyor ama elimde nirşey sallıyorum sağ sol yapıyorum hiç bakmıyor başka tarafa bakıp dalıyor anlamadım ya canım sıkıldı.
Bizim de 8.30 1 3.30 4.45 6. bir de önceden her kalktığında hemen emip uyurdu şimdi 4 civarı olan kalkışında yarım saat uyumuyorKeşke deliksiz uyusa da 6'da kalksa sadecedünkü uyku rutinimizi yazayım: akşam 8 - 12 arası deliksiz uyudu. Gece 12, 2, 3.30, 4.30, 5.30 uyandı. Kafamı dağlara taşlara vurasım geliyor.
Ben de sırf bu yüzden bıraktım kucağımda uyutmayı havalarda sıcak yapış yapış oluyoruz ayağımda sallayıp olduğu yere bırakıyorumYa sık uyanmada çok büyük problem ama bence en büyük problem bu kız resmen beni yatak olarak kullanıyor.Evde 4 çeşit yatak var ama 5.seçenek beni yaptı benim üzerimde uyuyor bütün gün şuan da dahil.İş,yemek geçtim wc birlikte giriyoruz.en azından uyuduğunda yatağa koyduğumda uyuyacak hale gelse valla oh dicem.1buçuk saat sallaya sallaya üstümde uyuyo yatağına bıraktığım an 2.dakikada gözler açılıyor.Valla imdaattt diye bağırasım geliyor.
Okuyorum genelde yazmasam da doğumdan sonra da gruba girmek olmaz dedimBize de uğrayabilirsin komşu sayılırız. bak benim Nisan ile alakam yok ve burdayim sjsbshdbsjdbbd
Bizim bebeler niye böyle ya üffff. Mart grubunda beslenme aralığını uzatmak lazım dediler. Acıkınca çok ağlıyor ama denicem bir bakalım.Bizim de 8.30 1 3.30 4.45 6. bir de önceden her kalktığında hemen emip uyurdu şimdi 4 civarı olan kalkışında yarım saat uyumuyorhiçbir şey anlamıyorum uykudan kafamın içi puslu gibi boş bakıyorum
![]()
Ben doğumdan önce çok nadir birkaç şey sormak için yazmıştım mart grubuna. Şimdi yazıyorum bol bolOkuyorum genelde yazmasam da doğumdan sonra da gruba girmek olmaz dedimbizden bir tık önce deneyimliyorsunuz her şeyi takip ediyorum o yüzden koltuk muhabbetleri de eğlencesi oluyor ajsjjdjs
Atak dönemlerinde iyice memeye düştü benimki acıkmasa bile istiyor emmese bile ağzında tutuyor gece de uyku geçişlerinde emmek istiyormuş doktor da öyle söyledi şu 12. haftadaki atağı da atlatalım ben de deneyeceğimBizim bebeler niye böyle ya üffff. Mart grubunda beslenme aralığını uzatmak lazım dediler. Acıkınca çok ağlıyor ama denicem bir bakalım.
Bu benim kızım şu an uyuyor ama kalkıp yemek yapamıyorum çünkü kolumdaYa sık uyanmada çok büyük problem ama bence en büyük problem bu kız resmen beni yatak olarak kullanıyor.Evde 4 çeşit yatak var ama 5.seçenek beni yaptı benim üzerimde uyuyor bütün gün şuan da dahil.İş,yemek geçtim wc birlikte giriyoruz.en azından uyuduğunda yatağa koyduğumda uyuyacak hale gelse valla oh dicem.1buçuk saat sallaya sallaya üstümde uyuyo yatağına bıraktığım an 2.dakikada gözler açılıyor.Valla imdaattt diye bağırasım geliyor.
Ayakta sallamak da sonra 5-6 yaşa kadar gidiyor vallaBen de sırf bu yüzden bıraktım kucağımda uyutmayı havalarda sıcak yapış yapış oluyoruz ayağımda sallayıp olduğu yere bırakıyorum![]()
Yok takip etmiyor ama onunla konuşurken gülüyor özellikle yeni uyanınca falanKızlar ya sizinkiler elinizde çıngırak birşey gösterince takip ediyor mu benimki hiç bakmıyor tövbe ya sabki kör gibi Allah Allah. Bizi takip ediyor beni babasını bazen arkamızdan dönüp bakıyor ama elimde nirşey sallıyorum sağ sol yapıyorum hiç bakmıyor başka tarafa bakıp dalıyor anlamadım ya canım sıkıldı.