2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Geceleri muhakkak alıyorum gündüzde uykusu hafifse almıyorum sadece denedim nefes alınıyor evet özellikle sabah uyandığı saati yazarsan tam sana göre tablo oluşturur uygulaman daha kolay olur uyutamadığın saatlerde uyumuş gibi say çok ısrarcı olmana gerek yok bir diğer uykuda mecbur uyuyacak
Duydum yaa çığlık çığlığaydı ayy annein kollarında nasılda sakinleşiyorlar minnoşlar

Himm ben de olusturtmustum ama cok uyamadim bir de uymayi deniyim
Off peki delik cikan bilindik bi marka mi biz iki bilindik marka olanlardan aliyoruz ama simdi o fobi yuklendi bana bak implantta 3 sene regl olmuyosun falan dedi doktor bana, bana tuhaf geldi vucudun dengesini bozacagi kesin . Bulamadilar su ise daha az zahmetli bi çözüm

Bimin kinde hem delik çıktı bir tane genel olarakda yırtılıyor ok var oda iyide gene arada yırtılıyor senin tavsiyen varmı
Keşke çıkarsalarda rahatlasak

Benim bebe emzik alıyor ama uyku arkadaşı gibi bu mantıkta bir şeyle desteklemek istiyorum onu nasıl yapabilirim hic fikrim yok emzikleyken tam gözleri kapanmadan yatiriyorum yerine kendi öyle uyuyor bazen ama hep yemiyo arada işte
Yapıyorlar ama tek çocuk ise devlet yapmaz diye düşünüyorum malum aile yili en az 3 çocuk..... Özelde yaparlar sanırım
Bimin kinde hem delik çıktı bir tane genel olarakda yırtılıyor ok var oda iyide gene arada yırtılıyor senin tavsiyen varmı
Bim gibi yerlerde kutuda satmadiklari için gidip itligine delen oluyor o yüzden güvenmiyorum jsbdhdjdj daha büyük marketlerde mika kutuda kitliyorlar ya alarmli o şekilde daha guvenilir geliyor bana yırtılmaya çözümüm yok ama en azından delik olmasini engeller diye düşünüyorum jdbdjsjdj

Durex genelde bizimki. yırtılma falan olmadi şimdilik ins da olmaz (#reklam değil yazalim da nolur nolmaz )

Tekrar mi kesecekler yani

Ay evet delme muhabbetini duymustum kaderimizle oynatmayalim agsgsg

Kizlar oglumun yuzunde boynununda kizarikliklar olstu sicaktan mi acaba bilemedim basina gelen var mi evde gecer mi biraz bekleyip doktora oyle gotureym dedm kantoron sürüyorum simdilik
Benim bebişin alnında var sivilce gibi. İsilik olabilir sıcaktan oluyor bol bol banyo yaptırmak çözümü

Tüp bağlatma sonradan yapılamıyormuş en kolayı sezaryen olurken yaptırmakmış. Ben istememiştim niye istemediysem doktorum beni hiç bilgilendirmemişti. sezaryen olacağım sabah sekreter sormuştu yok demiştim. Benim ikinci çocuk bir de. Daha istemiyorum kesin ve net. Keşke bağlatsaydım ya. Spiralden çok korkuyorum hap kullanmayı da unuturum geriye ne kalıyor ki?

Bana devlet hastanesinde sormuşlardı ya yok demiştim niye yok dediysem kendime kızıyorum.
Devlette yaş+ çocuk sayisina göre soruyorlar doğru benim komşum da devlette baglatti ama tek cocuksa sanmıyorum soracaklarini artık öyle değişik bir politikaya girdiler ki saçma sapan

Devlette yaş+ çocuk sayisina göre soruyorlar doğru benim komşum da devlette baglatti ama tek cocuksa sanmıyorum soracaklarini artık öyle değişik bir politikaya girdiler ki saçma sapan
Bilemiyorum belki de ikinci sezaryen olduğu için de sormuş olabilirler. Çok çocuk politikasını benim gibi birden fazla sezaryen olanlara uygulamasınlar, teşvik etmesinler de ne yapıyorsa yapsınlar

Tabii tabii geceleri almak gerekir . Ben yüzüne koydum ama yine ağla ağla ağla öyle uykusu geldi yada yazmanın kerameti mi anlamadım evet şu tablo olayına da bir sadık kalalım bakalım sonuç ne olur
Annemmm yaaaa minik kuşum

Kondom ile korunmayı düşünüyorum ama bu delikler tedirgin etti şimdi.. Ria yı istemiyorum nedense hep bi tedirgin ediyor beni. Aslında benim de doktorum demedi hiç tüpleri başlatmak ile ilgili birşey üçüncü çocuk olabilir diyordu ara ara vay anasını... Niye uyanmadıysam.

Spirale ben guvenemem hayatta o kadar cok kazaya ugrayan varki doktorum da konusunu acmadi ilk diye mi bilmem. Yaşım da 33 hamile kalmadan once de tek istiyordum..
ay keske doguma yakin burda konussaydik isteyenler hatırlamis olurdu.
warcrew in dedigi gibiyse oyle de olur

Ben gittim kontrole doktorla görüştüm hormonlu spiral sütü azaltıyormuş normal bakır spirali öneriyor 5500müş fiyatı da. Komplikasyonları sordum olmaz diyemem her şey olabilir dedi tabi ki ne anladım bu işten prezervatif kullanacaksak yani. Ay bilemiyorum tek kozumuz var yakalanmamak gibi oldu nxnjsjshs

Hata ettik galiba bağlatmayarak

Bir kozumuz daha var eşe hiç selam dahi vermemek

Bebeğimi 21.30 da uyuttum. Sonra chatcpt ye mi yazayım o size ne zaman uyku ve uyanıklık olacağını söylüyor sanırım. Ben böyle anladım

Bu çok mantıklıymış ya ben de ne zaman 'hah uyudu bu sefer beşiğine bırakayım' desem arkamı dönüp mutfağa girdiğim an ağlama sesiyle hiç iş yapamadan geri dönüyorum odaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…