2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Başa sarması çok normal aslında hepimizin evdeki durumu değişti sizde etkisi daha fazla olmuş. Tekrar deneyebilirsiniz aslında ama öfke kontrolüne de bir çare bulmak lazım. En yapılmayacak şey gerçekten

Hayır hayır sana şiddet uygulayan bir adam var ortada hiçbir şekilde sen suçlu çıkamazsın.

Başa sarması çok normal aslında hepimizin evdeki durumu değişti sizde etkisi daha fazla olmuş. Tekrar deneyebilirsiniz aslında ama öfke kontrolüne de bir çare bulmak lazım. En yapılmayacak şey gerçekten
Biz mi çok abartıyoruz yoksa tecrübesizlik mi bilmiyorum ki bebek doğduğundan beri dışarı çıkmaya korkuyoruz ya ağlarsa ya bişey olursa diye iki aydır evdeyiz sürekli üç kere yarım saatlik parka gidip geldik o kadar. Ne zaman nasıl normalleşeceğiz bilmiyorum. Dengesiz adam şimdi de geldi sana meyve tabağı hazırlayayım diyor sanki dün birbirimizi bir kaşık suda boğacsk olan biz değiliz

Meyve tabağı mı hazırlasın valla benim gocam hergün meyvelerden smoothi yap getir diyor tek meyve tabağı olsa neysem
Bunalmış hissedebilirisn üzgün hissedebilirsin hepsi çok normal şeyler çünkü daha taze annesin tabiki bizde evden çıkamıyoruz bunaldık dört duvar arasında ilk aylar böyle geçer bu geçicidir sonra herşey düzelir bir yaşına gelince sizi eve sokmayacak ikinizi yanyana görünce bazen gülücükler atacak bazen kıskanacak birax düzen oturunca alırsın bebeni bşr tatile gidersiniz çok iyi geliyor bişeyler başarabildiğini görmek biz hiç durmadan gezdik oğluşum kendini topladıktan sonra ilk zamanlardaki hisler kaynoluveriyor

Ben diğer arkadaşlar gibi yapıcı olamayacağım. Tüp bebek çok zorlu bir süreç bunu yaşamışsınız üstüne birde hastalandiniz ameliyat oldunuz. Zaten sırf bu sebeplerden bile daha özenli olması gerekirken şiddet uygulamış. Şiddet kesinlikle affedilir değil. Çünkü tekrarı mutlaka oluyor. Çocuğunuzu sevgisiz bir evde büyütmekten korkun.

Biz de birliktelik olana kadar iyi değildik bizle uyumuyordu. Birliktelik düzene girince daha ılımlı davrandı, şimdi beraber uyuyoruz. Gece yardım etmiyor ertesi gün işe gidecekse, ama işten gelince ben hemen bebek seni özledi diye kucağına atıyorum.

Bizde de böyle bir durum var. Görmezden geliyorum. Ağzı şap şup ediyor bana çok sevimli geliyor

İlk çocuğum doğduğunda Biz de karı koca ilişkisi uzun bir süre olmadı biz bir de 3 hafta Bebeğimle hastanede yatmıştı öyle bir ayrılığımız da oldu bayağı bayağı uzak kaldık birbirimizden sonra aileler yanımızdan gitti baş başa kaldığımızda kendiliğinden ister istemez bir rutin oluşmaya başladı zaten sabah Eşim işe gittiği için gece onu uyandırmamaya çalışıyordum bebek de emmediği için mama veriyordum gece çok uykusuzluk yaşamıyordum eşim sabah erken işe gidip erken eve geldiği için eve geldikten sonra bana destek olmaya çalışıyordu bebek büyüdükçe daha daha kolay olmaya başladı her şey bu bir süreç demek istediğim birbirinize iyice alışacaksın sen toparlanacaksın eşin alışacak yeni düzeninize doğruyu söylemem gerekirse içinde olduğum duruma çok üzüldüm hiç hiçbir kadının bunları yaşamasını istemem şunu söyleyeyim 37 yaşındayım annem babam hala boşanmadı annem yarın boşansın isterim çünkü Çocukluğum tam bir travmaydı babamın yaptıklarının en ufak bir esamesini görsem Sanırım ben de direkt boşanma yolunu seçerdim Çünkü o kadar Yaralı ve o kadar Çaresizlik ki çok zor çok zordu ya
Ama sen farklısın inanıyorum ki ailen sana her zaman destek olacaktır bebeğini en iyi sen düşünürsün fakat aile dinamiğinizi bilemediğim için sana Evet ayrıl boşan diyemem sadece yaptığı bu şiddetin bir bedelini ödetmeni isterim kolay olmamalı Bu yaptığını unutmak daha önce Okuduğum kadarıyla terapi almışsınız Lütfen tekrar almaya başlayın bu defa yavrunuz için yani İyi ne diyorum ben boşanmış anne babanın çocuğu değilim Ben boşanmamış travmalarla dolu ailede büyüyen bir çocuğum

Kusura bakmayın Hiçbir noktalama işaretlerini yapamadım sesli mesaj olarak yazıyorum bazı kelimelerde yanlışlıklar olmuş Lütfen kusura bakmayın

Umarım öyledir geçici bir süreçtir bütün günüm sadece onunla ilgilenerek geçiyor eski hayatım çok geride kaldı

Tüp bebek, sezaryen olalı 2 ay sonra bu ameliyat daha yeni toparlanmıştım tekrar düştüm. Bana resmen oh olsun der gibi baktı ömrüm boyunca o yüz ifadesini unutmayacağım

Kimi insanlar özür dilerim demek yerine böyle göstermeyi seçiyor ama bu sağlıklı bir yol değil. Problemler çözülmüş değil halının altına süpürüyorsunuz şu an. Konuşmanız gerek. Hiçbir şey olmamış gibi davrandıkça seni daha da üzer bu durum.

Bana artık yabancı gibi geliyordu bu kavgadan öncesinde de. Nerdeyse 1 yıl olacak çünkü. Hem hormonların etkisi hem yorgunluk insanın içinden gelmiyor ki bir şey

Çocuğum bu travmaları yaşamasın istiyorum o bunları haketmiyor. Binbir zorlukla yıllar sonra bulduk bunları ona yaşatmak istemiyorum. Oğlum için gerçekten pişman olursa belki bir süre daha zaman veririm ama hiç inancım yok bana artık yabancı gibi bile değil direkt bi dğşman gibi görünüyor baktığımda.

Bana artık yabancı gibi geliyordu bu kavgadan öncesinde de. Nerdeyse 1 yıl olacak çünkü. Hem hormonların etkisi hem yorgunluk insanın içinden gelmiyor ki bir şey
Size yemin edebilirim, ilk birliktelik olacağı zaman nolur sıkıntı çıkmasın, canım yanmasın, huysuzluk etmeyeyim diye bir ton dua ettim ve çok zor yaklaştım. Hamilelikte biz de birkaç kez yakınlaştık ve hepsi birbirinden fiyasko sonlandı. Travmatize olduk ikimiz de. Ama böyle hatırlamak istemedim, yolunda gitmeyen şeyleri düzeltmeye çalışmak gerekiyor. Sizin durumunuz tabi benimkine göre daha karmaşık. Ama yine de daha ılımlı hissettiğiniz bir zamanda belki kendinizi ikna edebilirsiniz. Burda bir arkadaş yazmış erkeklerde bizden çok farklı durum. Vahşi bir hayvan gibi oluyorlar diye... daha haklı bir yorum görmedim. Bize ne değişecek ki diye hissettiriyor. Ama karşıdaki tepki çok daha fazla değişebiliyor. Yemek temizlik yapmayı bilmese de sorun olmaz, sadece tek bir ihtiyacımı görsün diyen garip bi tür canlı

evet bana da çok mantıklı geldi ozge_ilkheyecan ın mesajı bu hayvanların önem verdiği tek şey bu demek ki

Kızlar bu gün 2.ay aşısı için çağırdılar sizin bebişlerin nasıl geçti ateş vs yapıyor mu ? Dün rota oldu ağızdan olduğu için bi yan etki yapmadı ama bu aşı biraz tedirgin ediyor

Kızlar bu gün 2.ay aşısı için çağırdılar sizin bebişlerin nasıl geçti ateş vs yapıyor mu ? Dün rota oldu ağızdan olduğu için bi yan etki yapmadı ama bu aşı biraz tedirgin ediyor
Ateşi en fazla 37.1 oldu benimkinin. Ama huzursuzluk yaptı bariz şekilde. Calpol verdik çok ağladığında, kilosunun yarısı kadar ml olacak şekilde

Bebeğiniz için sakin kalmaya çalışın. Çok iyi anlıyorum sizi öfkesini kontrol etmekte zorlanan biri olarak. Her şey durulunca sakin kafayla konuşup halledilmeyecek sorun yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…