- 17 Ekim 2023
- 913
- 1.462
- 33
- 32
Minik minik benim kızımda da olup geçiyor ben sıcağa bağlıyorum hep ama bi de bizle hep temas halinde bu havadaKizlar oglumun yuzunde boynununda kizarikliklar olstu sicaktan mi acaba bilemedim basina gelen var mi evde gecer mi biraz bekleyip doktora oyle gotureym dedm kantoron sürüyorum simdilik
Bizdede ilk akşam bşraz huysuzluk hafif ateş oldu hemen geçti amaKızlar bu gün 2.ay aşısı için çağırdılar sizin bebişlerin nasıl geçti ateş vs yapıyor mu ? Dün rota oldu ağızdan olduğu için bi yan etki yapmadı ama bu aşı biraz tedirgin ediyor
5. Ay uyku düzenini oturturken yapacağın rutinlere şimdiden yavaştan başlamak en etkili şey olabilirKızlar uyku düzenini 5.ay gibi oturtmaya çalışmayı düşünüyorum ama şimdiden bebeği ona hazırlamak için yapmamız gereken bir şeyler var mı tavsiye edebileceğiniz
Değil miii çok haklı bi yorum5. Ay uyku düzenini oturturken yapacağın rutinlere şimdiden yavaştan başlamak en etkili şey olabilir
Bize de doktor Calpol verdi bakalım inşallah Ateş olmazAteşi en fazla 37.1 oldu benimkinin. Ama huzursuzluk yaptı bariz şekilde. Calpol verdik çok ağladığında, kilosunun yarısı kadar ml olacak şekilde
Umarım öyle olurBebeğiniz için sakin kalmaya çalışın. Çok iyi anlıyorum sizi öfkesini kontrol etmekte zorlanan biri olarak. Her şey durulunca sakin kafayla konuşup halledilmeyecek sorun yoktur.
Ben başladım şimdiden ufak tefek şeylere başarılı olursa olur olmazsa da çekeceğim varDeğil miii çok haklı bi yorum
Neler yapıyorsun ☺Ben başladım şimdiden ufak tefek şeylere başarılı olursa olur olmazsa da çekeceğim var
Baya önemli bir yöntem olan yüzüne yazma örtme tekniğini kullanıyorumNeler yapıyorsun ☺
AyyyBaya önemli bir yöntem olan yüzüne yazma örtme tekniğini kullanıyorum
Desteksiz uykuyu uygulaması zor emzikde almıyor tek de yatırınca yatmıyor ağlıyor yengemin yöntemini kullanıyorum bende yüzüne yazmayı örttüm ama amacım bu yazmaya alışıp uyku arkadaşı gibi kucağına verdiğimde uyumasını sağlamak yengem hep böyle yaptı çocuklarına çok gğzel uyurlar akıllı dururlardı battaniyelerine sarılıp bir aydır işe yarıyor hemen hemen bak kıpır kıpırdı çekerken bir iki dk sürmüyor uyuyor ayağımla bazen titretiyorum ama sallamıyorum, uyku tablosuna da uyuyorum oyüzden uykusu gelince yatırıyorum sadece çok şükür bu ara iyiyiz uyku konusunda
Senin bebenin neyi varmışçok fena ağlıyordu yavrumm
Uyku tablosu ne oluyorduBaya önemli bir yöntem olan yüzüne yazma örtme tekniğini kullanıyorum
Desteksiz uykuyu uygulaması zor emzikde almıyor tek de yatırınca yatmıyor ağlıyor yengemin yöntemini kullanıyorum bende yüzüne yazmayı örttüm ama amacım bu yazmaya alışıp uyku arkadaşı gibi kucağına verdiğimde uyumasını sağlamak yengem hep böyle yaptı çocuklarına çok gğzel uyurlar akıllı dururlardı battaniyelerine sarılıp bir aydır işe yarıyor hemen hemen bak kıpır kıpırdı çekerken bir iki dk sürmüyor uyuyor ayağımla bazen titretiyorum ama sallamıyorum, uyku tablosuna da uyuyorum oyüzden uykusu gelince yatırıyorum sadece çok şükür bu ara iyiyiz uyku konusunda
Sıcaktandir hava yeni isinmaya basladiginda soguklardaki gibi giydirip balkona cikarmistim yuzunde vucucunda kirmiziliklar olmustu sonra ustunu degistirdim geçti o gün içindeKizlar oglumun yuzunde boynununda kizarikliklar olstu sicaktan mi acaba bilemedim basina gelen var mi evde gecer mi biraz bekleyip doktora oyle gotureym dedm kantoron sürüyorum simdilik
SıcaktandırKizlar oglumun yuzunde boynununda kizarikliklar olstu sicaktan mi acaba bilemedim basina gelen var mi evde gecer mi biraz bekleyip doktora oyle gotureym dedm kantoron sürüyorum simdilik
Oo maşallah kuzuya. Bende uygulayayım bu tekniği yengenin ve senınn duacın olayımBaya önemli bir yöntem olan yüzüne yazma örtme tekniğini kullanıyorum
Yapay zekaya bebeğimin uyandığı saati söylüyorm o bana tablo oluşturuyor o saatlere riayet ediyorum mesela uyumadıysa o saatte uyumuş sayıyorum uyanıklık sürelerinde muhakkak uyanık tutuyorum böyle ilerleyerek çok rahatladım ben iki aydır iflahım sökülmüştğ uykusuzluktan gece gündğz 10 dk lık uykulardanUyku tablosu ne oluyordu
Huhu Allah da nenelerimzin yöntemiAyyysenin mesajları okurken hep kızımı uyutuyo oluyorum hu hu hu Allah diye diye uyutuyorum ben ama bunları okuyunca gülmekten huhuh deyip kalıyorum Allah iyiliğini versin e mi
Bende hiç bilmiyorum bağlatma konusunu daha çocuk istediğim içinArkadaslar yukarda korunma yöntemi konusulmus benim de bu konu aklima takılıyor biz prezervatif kullaniyoruz cocugumuz yokken olsa da bisey olmaz diye geri cekilme filan da yapiyoduk fakat ben 1 çocukta kalmak istediğime %99 eminim keske sezaryende tüp mü baglatsaydim napsaydim , sonradan da yapılıyor mu hic bilmiyorum bu baglatma konusunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?