2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Kizlar oglumun yuzunde boynununda kizarikliklar olstu sicaktan mi acaba bilemedim basina gelen var mi evde gecer mi biraz bekleyip doktora oyle gotureym dedm kantoron sürüyorum simdilik

Kizlar oglumun yuzunde boynununda kizarikliklar olstu sicaktan mi acaba bilemedim basina gelen var mi evde gecer mi biraz bekleyip doktora oyle gotureym dedm kantoron sürüyorum simdilik
Minik minik benim kızımda da olup geçiyor ben sıcağa bağlıyorum hep ama bi de bizle hep temas halinde bu havada

Kızlar bu gün 2.ay aşısı için çağırdılar sizin bebişlerin nasıl geçti ateş vs yapıyor mu ? Dün rota oldu ağızdan olduğu için bi yan etki yapmadı ama bu aşı biraz tedirgin ediyor
Bizdede ilk akşam bşraz huysuzluk hafif ateş oldu hemen geçti ama

Kızlar uyku düzenini 5.ay gibi oturtmaya çalışmayı düşünüyorum ama şimdiden bebeği ona hazırlamak için yapmamız gereken bir şeyler var mı tavsiye edebileceğiniz
5. Ay uyku düzenini oturturken yapacağın rutinlere şimdiden yavaştan başlamak en etkili şey olabilir

Neler yapıyorsun ☺
Baya önemli bir yöntem olan yüzüne yazma örtme tekniğini kullanıyorum
Desteksiz uykuyu uygulaması zor emzikde almıyor tek de yatırınca yatmıyor ağlıyor yengemin yöntemini kullanıyorum bende yüzüne yazmayı örttüm ama amacım bu yazmaya alışıp uyku arkadaşı gibi kucağına verdiğimde uyumasını sağlamak yengem hep böyle yaptı çocuklarına çok gğzel uyurlar akıllı dururlardı battaniyelerine sarılıp bir aydır işe yarıyor hemen hemen bak kıpır kıpırdı çekerken bir iki dk sürmüyor uyuyor ayağımla bazen titretiyorum ama sallamıyorum, uyku tablosuna da uyuyorum oyüzden uykusu gelince yatırıyorum sadece çok şükür bu ara iyiyiz uyku konusunda
Senin bebenin neyi varmış çok fena ağlıyordu yavrumm

Eklentiler

• IMG_5201.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 46
Ayyy senin mesajları okurken hep kızımı uyutuyo oluyorum hu hu hu Allah diye diye uyutuyorum ben ama bunları okuyunca gülmekten huhuh deyip kalıyorum Allah iyiliğini versin e mi

Uyku tablosu ne oluyordu

Sıcaktandir hava yeni isinmaya basladiginda soguklardaki gibi giydirip balkona cikarmistim yuzunde vucucunda kirmiziliklar olmustu sonra ustunu degistirdim geçti o gün içinde

Arkadaslar yukarda korunma yöntemi konusulmus benim de bu konu aklima takılıyor biz prezervatif kullaniyoruz cocugumuz yokken olsa da bisey olmaz diye geri cekilme filan da yapiyoduk fakat ben 1 çocukta kalmak istediğime %99 eminim keske sezaryende tüp mü baglatsaydim napsaydim , sonradan da yapılıyor mu hic bilmiyorum bu baglatma konusunu

Sıcaktandır Benim kızımda birazcık sıcaklasın hemen başlıyor.
Sık sık duş bir de bol nemlendirme iyi geliyor

Oo maşallah kuzuya. Bende uygulayayım bu tekniği yengenin ve senınn duacın olayım umarım bizde de etkili olur . Chatbptye yazdım uyku tablosu diye bir deneyelim bakalım nasıl olacak Ay Duydun değil mi Nasıl Ağlıyordu yani kucağıma alınca sustu hemen kuzum. Beni özledi herhalde uykuya geçince yazmaya Alıyoruz değil mi yüzünden

Uyku tablosu ne oluyordu
Yapay zekaya bebeğimin uyandığı saati söylüyorm o bana tablo oluşturuyor o saatlere riayet ediyorum mesela uyumadıysa o saatte uyumuş sayıyorum uyanıklık sürelerinde muhakkak uyanık tutuyorum böyle ilerleyerek çok rahatladım ben iki aydır iflahım sökülmüştğ uykusuzluktan gece gündğz 10 dk lık uykulardan

Bende hiç bilmiyorum bağlatma konusunu daha çocuk istediğim için araştırmadım
Ama prezervatifin delik olma riski beni benden alıyor hep deliğe denk geldik yada yırtıldı hepside bizi buluyot niyeyse
İmplant yaptırmak istiyorum ama karar veremiyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…