2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Ben ayağımda sallamıyorum kafası çok sallanıyor çocuğun beyni oynuyor bence ama beşikte sağa ya da sola yatırınca sallanmıyor o şekilde beşikte sallıyorum.
Ben de hamakta sallıyorum önce omzumda pışpışlıyıp yatırırdım sonra gaz sancıları ile ayakta sallamaya başladım şimdi gaz bitince sakinledi hamakta sallıyorum yavaş yavaş sallamayı azaltıp desteksiz uyutmaya geçirmek istiyorum bakalım inşallah 4.aydaki uyku gerilemesine kadar beklesem mi yavaştan başlasam mı bilemiyorum

Eminim daha kolay olur, şu süreç zor ama başladık gerisi de gelecek bir şekilde

Bilmiyorum ki sonuçta pusette beli ağrıyor vs olabilir gibi geliyor birde ben sallamak zararlı diye beşikte sallamıyorum
Ben şöyle biliyorum: bebek sesine dayanamayıp çocuğu sarsan ve aşırı derecede sallayanlar oluyormuş, bizim anladığımız şekilde sallamak değil. O zararlı. Yoksa anne karnında da sallanıyorlar, hafif sallandıklarında rahatlayıp uyımaları da o yüzden.

Siz bir zarar vermiyorsunuz, hiç öyle düşünmeyin.

Ben bir ondan bir ondan gidiyorum hiç şaşmıyorum bundann
İki memeyi de verince fazl geliyor cok kusuyor ve gazi cikmak bilmiyor. Bi sağı tamamen bitiriyor diğer öğünde solu. Böyle gidince denzaten illaki eşitsizlik oluyor malesef ama ikisini de tamamen emdiyse gün içinde sık emzirince teki yetmiyo o zaman ikisi de bitmiş oluyor ve aynı duruyorlar hangisinde kaldığımı da anliyorum genelde biri daha ağır dolu elimle sallıyorum kahxhshxjshdjdh

Gözümde canlandırmam şoku şgldkdjbd benim sıkıntım sıra diğerinde mesela ama son emzirdiğim yine daha dolu oluyor sanki daha çabuk doluyor gibi anlamıyorum neden

Gözümde canlandırmam şoku şgldkdjbd benim sıkıntım sıra diğerinde mesela ama son emzirdiğim yine daha dolu oluyor sanki daha çabuk doluyor gibi anlamıyorum neden
Bundan kesin eminsen belki o daha çok üretiyor olabilir sjnxjdjdjd canlandirma için cok sori

Ben de hiç bilmiyorum ne yapacağımı böyle gidiyor şimdilik ama

Kızlar denize gireniniz oldu mu? Süt azalması vs yaşadınız mı? Bir şey olur mu soğuk suya girsek acaba

Kızlar denize gireniniz oldu mu? Süt azalması vs yaşadınız mı? Bir şey olur mu soğuk suya girsek acaba
Ben 3-4 kez girdim hep de akşam üstü girdim hatta bir girdiğimde akşam hava baya serindi bir sorun yaşamadım sütün azalma ihtimalini ilk kez duydum eğer bilseydim kesin yaşardım çünkü böyle şeyler beni psikolojik olarak çok etkiliyor yapınca hemen sütüm gidiyor gibi kafama kodluyorum

Ahahha bence de yoktur sagdan soldan duydugum bi gereksiz bir düsünce demekki.

Kolay gelsin:) ben de pazarı temizlikle geçirdim ama eski gücüm kalmamış sanki ya yaşlılar gibi ay uy diye diye yaptım bizde ilk kez bu yıl düğün yok eksikliğini hissedeceğimi de sanmıyorum xddhxndm

Kolay gelsin:) ben de pazarı temizlikle geçirdim ama eski gücüm kalmamış sanki ya yaşlılar gibi ay uy diye diye yaptım bizde ilk kez bu yıl düğün yok eksikliğini hissedeceğimi de sanmıyorum xddhxndm
Bizim de bu ay her hafta bir düğün var maalesef altın almış başını gitmiş işimiz zor

Ayy okul tatil oldu ortalik karisti bizim evde esimde evdeydi kac gundur hastaydi perisan oldm bugün evimi temizledm buyugu kurs goturdm geldm yemekti oydu buydu aksam oldu daha simdi caylarini cerezlerini verdm balkona attm kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…