- 22 Ağustos 2024
- 216
- 440
- 18
- 31
Ben de hamakta sallıyorum önce omzumda pışpışlıyıp yatırırdım sonra gaz sancıları ile ayakta sallamaya başladım şimdi gaz bitince sakinledi hamakta sallıyorum yavaş yavaş sallamayı azaltıp desteksiz uyutmaya geçirmek istiyorum bakalım inşallahBen ayağımda sallamıyorum kafası çok sallanıyor çocuğun beyni oynuyor benceama beşikte sağa ya da sola yatırınca sallanmıyor o şekilde beşikte sallıyorum.
Benim bebe evin içinde dahi pusetteBilmiyorum ki sonuçta pusette beli ağrıyor vs olabilir gibi geliyorbirde ben sallamak zararlı diye beşikte sallamıyorum
Eminim daha kolay olur, şu süreç zor ama başladık gerisi de gelecek bir şekildeÇok teşekkür ederim yazınızın sonunu görene kadar öğretmen olduğunuzu düşündüm yanılmamışım. Anlattığınız çoğu şeyi yaptım kardeşiyle ilgili olumlu düşünmesi için hamileliğimden beri karnımı kardeş diye diye sevdirdim. Oğlum çok sevgi dolu kardeşine karşı bir kere bile bazı yaşıtlarının kardeşe gösterdiği şiddet hareketi olmadı. Gidip gelip öpüyor. Zamanla daha iyi alıştık düzenimize ama her zaman yaptığımız şeyleri yapamayınca oğlum üzülüyor. Mesela bebekle meşgul olduğum zaman parka gitmemizi istiyor ama gidemeyeceksem hem ben hem o üzülüyor. Kovalamaca istiyor ama bebek uyuyor oluyor o istediğinde.Onun haricinde çoğu şeyi birlikte yapmaya çalışıyoruz günlük işlerden dediğiniz gibi makineyi boşaltma çamaşırları birlikte toplamak gibi. Ben anaokuluna gitmesini biraz sosyalleşsin biraz bağımsızlaşsın, bana çok bağımlı diye istedim biraz da. Etkinlikler de önemli tabii ama bir düzeni ait olduğu bir grup olsun istedim. Aktivite evine götürüyoruz ama maalesef açılamadı hâlâ hep yanında olmamı istiyor. Gideceği okul bölgenin en iyi anaokulu. eskiden özel okulmuş, devlete geçmiş, ekipmanlar çok kaliteli. Evet öğretmen tüm bunlardan daha önemli ben de öğretmenim baba da öğretmen. Bazen eğitimle ilgili bildiklerimizi kendi çocuklarımız üzerinde uygulayamamak da insanı üzüyor. Bakalım kardeşi büyüyünce nasıl olacak her şey daha kolay olur umarım.
Ben şöyle biliyorum: bebek sesine dayanamayıp çocuğu sarsan ve aşırı derecede sallayanlar oluyormuş, bizim anladığımız şekilde sallamak değil. O zararlı. Yoksa anne karnında da sallanıyorlar, hafif sallandıklarında rahatlayıp uyımaları da o yüzden.Bilmiyorum ki sonuçta pusette beli ağrıyor vs olabilir gibi geliyorbirde ben sallamak zararlı diye beşikte sallamıyorum
İki memeyi de verince fazl geliyor cok kusuyor ve gazi cikmak bilmiyor. Bi sağı tamamen bitiriyor diğer öğünde solu. Böyle gidince denzaten illaki eşitsizlik oluyor malesef ama ikisini de tamamen emdiyse gün içinde sık emzirince teki yetmiyo o zaman ikisi de bitmiş oluyor ve aynı duruyorlarBen bir ondan bir ondan gidiyorum hiç şaşmıyorum bundann
Gözümde canlandırmam şoku şgldkdjbd benim sıkıntım sıra diğerinde mesela ama son emzirdiğim yine daha dolu oluyor sanki daha çabuk doluyor gibi anlamıyorum nedenİki memeyi de verince fazl geliyor cok kusuyor ve gazi cikmak bilmiyor. Bi sağı tamamen bitiriyor diğer öğünde solu. Böyle gidince denzaten illaki eşitsizlik oluyor malesef ama ikisini de tamamen emdiyse gün içinde sık emzirince teki yetmiyo o zaman ikisi de bitmiş oluyor ve aynı duruyorlarhangisinde kaldığımı da anliyorum genelde biri daha ağır dolu elimle sallıyorum kahxhshxjshdjdh
Bundan kesin eminsen belki o daha çok üretiyor olabilir sjnxjdjdjd canlandirma için cok soriGözümde canlandırmam şoku şgldkdjbd benim sıkıntım sıra diğerinde mesela ama son emzirdiğim yine daha dolu oluyor sanki daha çabuk doluyor gibi anlamıyorum neden
Ben de hiç bilmiyorum ne yapacağımı böyle gidiyor şimdilik amaBen de hamakta sallıyorum önce omzumda pışpışlıyıp yatırırdım sonra gaz sancıları ile ayakta sallamaya başladım şimdi gaz bitince sakinledi hamakta sallıyorum yavaş yavaş sallamayı azaltıp desteksiz uyutmaya geçirmek istiyorum bakalım inşallah4.aydaki uyku gerilemesine kadar beklesem mi yavaştan başlasam mı bilemiyorum
Ben 3-4 kez girdim hep de akşam üstü girdim hatta bir girdiğimde akşam hava baya serindi bir sorun yaşamadımKızlar denize gireniniz oldu mu? Süt azalması vs yaşadınız mı? Bir şey olur mu soğuk suya girsek acaba
Ahahha bence de yoktur sagdan soldan duydugum bi gereksiz bir düsünce demekki.Ben 3-4 kez girdim hep de akşam üstü girdim hatta bir girdiğimde akşam hava baya serindi bir sorun yaşamadımsütün azalma ihtimalini ilk kez duydum eğer bilseydim kesin yaşardım çünkü böyle şeyler beni psikolojik olarak çok etkiliyor yapınca hemen sütüm gidiyor gibi kafama kodluyorum
Haftasonu çok daha yoğun ve yorucu geçiyor bizde. Hafta içi biriken işleri yapmak, malum dugun sezonu, misafir vs derken nasıl geçtiğini anlamıyorum dahi günlerin. Bugün de misafirimiz var, yarını kendime tatil ilan ettimKızlar pek bi sessizsiniz hafta sonu yoğun geçti galiba
Kolay gelsin:) ben de pazarı temizlikle geçirdim ama eski gücüm kalmamış sanki ya yaşlılar gibi ay uy diye diye yaptımHaftasonu çok daha yoğun ve yorucu geçiyor bizde. Hafta içi biriken işleri yapmak, malum dugun sezonu, misafir vs derken nasıl geçtiğini anlamıyorum dahi günlerin. Bugün de misafirimiz var, yarını kendime tatil ilan ettim
Bence grupları birleştirelimGrubu kapatıp gideriz yakında ses seda yok
Bencede yaa sütü etkileyeceğini sanmam ama sen genede çok yorulmaAhahha bence de yoktur sagdan soldan duydugum bi gereksiz bir düsünce demekki.
Aynısını düşündüm gelin marta bari yine orda az bir kaç kişi varızBence grupları birleştirelimdaha güzel olur
Bizim de bu ay her hafta bir düğün varKolay gelsin:) ben de pazarı temizlikle geçirdim ama eski gücüm kalmamış sanki ya yaşlılar gibi ay uy diye diye yaptımbizde ilk kez bu yıl düğün yok eksikliğini hissedeceğimi de sanmıyorum xddhxndm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?