- 24 Ağustos 2024
- 510
- 1.023
- 28
Teşekkür ederizz maşallah size deMaşallah bebişesünnetçiye katılıyorum sizde erken sünnet edip kurtulmuşsunuz hayırlı olsun sünnetiniz de
Çok teşekkür ederimBiz sizden 1 gün büyüğüzbebiş çok küçük oldugu için sorun olmadı. Sadece biz kilo almışız şeyimizin çevresi yağlanmış biraz ağrı sızı olmadı doktor fitil yapmışto bi 5 saat sonra da biz yaptık fakat bebek kaka yaptıgı icin calpol verdim. Gece problem olmadı korkmayın 3 güne bitti tamamen. İlk gün kan oluyor biraz. gazlı beze vazelin sürüp koydum yapısma da yasamadık. Kantaron yagı damlattım sürekli bide.
Ay ben bunu 1 kez uyanma olarak sayıyorumHafta sonu aşırı hızlı geçiyo valla temizlikti, anne baba torun görecekti vs derken
Benim bebegim hala 3 saatte bir uyaniyor ya sizde de böyle mi gece boyu uyuyanlar varmış galiba, simdi neyse de işe başlayinca da böyle devam ederse sıkıntıMesela 8.30 gibi uyuttum şimdi 11.30 12 gbi uyanacak sonra 3 te sonra 5bucuk-6
Bana fazla geldi benim bebeğim bu kadar uyanık kalınca çığlıklarla kıyameti koparıyor öyle bir ağlıyor kiBizde de aynı şekilde. Sadece ilk uykusu daha uzun oluyor 8-8.30 gibi uyuyor 1-2 gibi uyanıyor sonra 4 ve 7 civarlarında kalkıyorben şu an şükür modundayım daha sık kalkıyordu uykuları uzadı biraz da olsa
Belki havaların ısınması da etkili olmuştur. Bebek terleyerek de sıvı kaybediyor. Birde bez numarası degistirdiyseniz ondan dolayı da az geliyor olabilirKızlar günaydın,
54 günlük bebeğimin son 3-4 gündür cisli bezin ağırlığında azalış var ve bu süre zarfında kaka da yapmadı hiç. Ben ateslendim ve üst solunum yolu enfeksiyonu atlattım bu sebeble olabilir mi? Ne yapmam gerekir, sütüm azalmış olabilir diye düdüşünüyorum.
Vala kac kez uyandığını sayarsan say bacim 3 saatte bir uyandigi gercegi değişmiyorAy ben bunu 1 kez uyanma olarak sayıyorumdiyorum ki benim bebeğim ne güzel 1 kez uyanıyor sjdkekfk kendim 12-1 de uyuduğum için ordan hesaplıyorum sabah da zaten uyanınca geri uyumuyor onu da ordan saymıyorum
Benim oğlumu yolda bir kadın görmüştü, yaşını sorduktan sonra bu niye böyle demişti. Kilosu az gelmişAçelya sence nisanın başında doğmuş bir bebek kaç kg olmalı? Bebişleriniz kaç kilo arkadaşlar? Her bebek farklıdır ama Normal mi acaba diye karşılaştırmak istiyorum
Benimkine de bu 1 kg var mı demişti bebek görmeye gelen biriBenim oğlumu yolda bir kadın görmüştü, yaşını sorduktan sonra bu niye böyle demişti. Kilosu az gelmişben de özellikle aç tutuyoruz diyecektim ama diyemedim işte
Yok artık. Insan o an lohusa haliyle anlamıyor ama sonradan çok kinleniyorBenimkine de bu 1 kg var mı demişti bebek görmeye gelen biri
Evet her şey kilo değil diyerek tam kendimi ikna ediyodum, birileri gelip ay ne kadar küçüüükkk ay bizimki bir aylıkken bu kadar küçük değildi sanki yaaa ayy sen 1 kg var mısın bilmem ne diyerek altüst ediyodu geri tüm psikolojimi. Yakın zamanda doğan bebeklerle karşılaştırma olayı var tabi bi deYok artık. Insan o an lohusa haliyle anlamıyor ama sonradan çok kinleniyor
Manavda tarttık var dediler diyebilirdinizBenimkine de bu 1 kg var mı demişti bebek görmeye gelen biri
Bu millet iyice zıvanadan çıktıBenim oğlumu yolda bir kadın görmüştü, yaşını sorduktan sonra bu niye böyle demişti. Kilosu az gelmişben de özellikle aç tutuyoruz diyecektim ama diyemedim işte
Gerçekten canım herkeste bir fikir veriyor en başta sütümün olmadığjna ikna etmeye çalışıyor halk mama verirsem daha çok kilo alırmış e alması gerekeni almış 800 gr mama içirip niye ben 2 kilo boş yere aldırıp obez ediyorum çocuğu niye yani obez lik iyi bişey mi? Kustukları içinde bana senin sütün zehirli verme diyorlar bebeklerinde hiç gelişmemiş zaten diyorlar herkesin bir fikri var ama ben okadar alıştımki bunduruma haklısınız herkesin altın değerindeki anne sütü bende zehirli geliyor evet gelişmiyorlar diyorum Osman gönülal dan başka hiçkimseyi dinlememe kararı aldım ne sorum varsa gidip ona soruyorum videolarını izliyorum bukadar sende canını sıkma benim arrık hoşuma bile gidiyor olumsuz şeyler fantazi oldu artıkEvet her şey kilo değil diyerek tam kendimi ikna ediyodum, birileri gelip ay ne kadar küçüüükkk ay bizimki bir aylıkken bu kadar küçük değildi sanki yaaa ayy sen 1 kg var mısın bilmem ne diyerek altüst ediyodu geri tüm psikolojimi. Yakın zamanda doğan bebeklerle karşılaştırma olayı var tabi bi de
Sütün mü zehirli tövbe estağfurullah xdxbdbdb duya duya fantazi haline getirmişin artık napcan tak tak nereye kadar tabi. Son kontrolde 800 gr almıştı benimki de mama takviyeli ama. Doktor mamayı daha çok daha çok ver çocuk şişsin dememi bekleme kof kilo ne işe yarar ki dedi. Gelişimi güzel başka bebeklerle kıyas yapmak yok dedi o günden beri daha rahatım çok şükürGerçekten canım herkeste bir fikir veriyor en başta sütümün olmadığjna ikna etmeye çalışıyor halk mama verirsem daha çok kilo alırmış e alması gerekeni almış 800 gr mama içirip niye ben 2 kilo boş yere aldırıp obez ediyorum çocuğu niye yani obez lik iyi bişey mi? Kustukları içinde bana senin sütün zehirli verme diyorlar bebeklerinde hiç gelişmemiş zaten diyorlar herkesin bir fikri var ama ben okadar alıştımki bunduruma haklısınız herkesin altın değerindeki anne sütü bende zehirli geliyor evet gelişmiyorlar diyorum Osman gönülal dan başka hiçkimseyi dinlememe kararı aldım ne sorum varsa gidip ona soruyorum videolarını izliyorum bukadar sende canını sıkma benim arrık hoşuma bile gidiyor olumsuz şeyler fantazi oldu artık
İyi bir doktora denk gelmenize sevindimSonunda bize iyi gelen bi doktor buldum yani. Zayıf kalmış diyerek bizi eve yollamayan, ince ince her şeyi ben sormadan anlatan bi doktor, bu forumda buldum onu da şükür
Ne fazla geldi kalkış sayısı mıBana fazla geldi benim bebeğim bu kadar uyanık kalınca çığlıklarla kıyameti koparıyor öyle bir ağlıyor ki
İnanamıyorum ya zaten ciddi bi şey yaşamışız DOĞUM yapmışız bide vay efendim sen niye zayıf doğurdum yok senin sütün yetiyo mu zart zurt bu zorbalıklara inanamıyorum ya.Gerçekten canım herkeste bir fikir veriyor en başta sütümün olmadığjna ikna etmeye çalışıyor halk mama verirsem daha çok kilo alırmış e alması gerekeni almış 800 gr mama içirip niye ben 2 kilo boş yere aldırıp obez ediyorum çocuğu niye yani obez lik iyi bişey mi? Kustukları içinde bana senin sütün zehirli verme diyorlar bebeklerinde hiç gelişmemiş zaten diyorlar herkesin bir fikri var ama ben okadar alıştımki bunduruma haklısınız herkesin altın değerindeki anne sütü bende zehirli geliyor evet gelişmiyorlar diyorum Osman gönülal dan başka hiçkimseyi dinlememe kararı aldım ne sorum varsa gidip ona soruyorum videolarını izliyorum bukadar sende canını sıkma benim arrık hoşuma bile gidiyor olumsuz şeyler fantazi oldu artık
Yanlış alıntı yapmışım birisi uyanık kaldığı saati sormuştuNe fazla geldi kalkış sayısı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?