2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Çok teşekkür ederim ayy maşallah 1 gün mü varmış demek

Ay ben bunu 1 kez uyanma olarak sayıyorum diyorum ki benim bebeğim ne güzel 1 kez uyanıyor sjdkekfk kendim 12-1 de uyuduğum için ordan hesaplıyorum sabah da zaten uyanınca geri uyumuyor onu da ordan saymıyorum

Bizde de aynı şekilde. Sadece ilk uykusu daha uzun oluyor 8-8.30 gibi uyuyor 1-2 gibi uyanıyor sonra 4 ve 7 civarlarında kalkıyor ben şu an şükür modundayım daha sık kalkıyordu uykuları uzadı biraz da olsa
Bana fazla geldi benim bebeğim bu kadar uyanık kalınca çığlıklarla kıyameti koparıyor öyle bir ağlıyor ki

Belki havaların ısınması da etkili olmuştur. Bebek terleyerek de sıvı kaybediyor. Birde bez numarası degistirdiyseniz ondan dolayı da az geliyor olabilir

Ay ben bunu 1 kez uyanma olarak sayıyorum diyorum ki benim bebeğim ne güzel 1 kez uyanıyor sjdkekfk kendim 12-1 de uyuduğum için ordan hesaplıyorum sabah da zaten uyanınca geri uyumuyor onu da ordan saymıyorum
Vala kac kez uyandığını sayarsan say bacim 3 saatte bir uyandigi gercegi değişmiyor
Ama güzel hesap, iyimser

Açelya sence nisanın başında doğmuş bir bebek kaç kg olmalı? Bebişleriniz kaç kilo arkadaşlar? Her bebek farklıdır ama Normal mi acaba diye karşılaştırmak istiyorum
Benim oğlumu yolda bir kadın görmüştü, yaşını sorduktan sonra bu niye böyle demişti. Kilosu az gelmişben de özellikle aç tutuyoruz diyecektim ama diyemedim işte

Yok artık. Insan o an lohusa haliyle anlamıyor ama sonradan çok kinleniyor
Evet her şey kilo değil diyerek tam kendimi ikna ediyodum, birileri gelip ay ne kadar küçüüükkk ay bizimki bir aylıkken bu kadar küçük değildi sanki yaaa ayy sen 1 kg var mısın bilmem ne diyerek altüst ediyodu geri tüm psikolojimi. Yakın zamanda doğan bebeklerle karşılaştırma olayı var tabi bi de

Gerçekten canım herkeste bir fikir veriyor en başta sütümün olmadığjna ikna etmeye çalışıyor halk mama verirsem daha çok kilo alırmış e alması gerekeni almış 800 gr mama içirip niye ben 2 kilo boş yere aldırıp obez ediyorum çocuğu niye yani obez lik iyi bişey mi? Kustukları içinde bana senin sütün zehirli verme diyorlar bebeklerinde hiç gelişmemiş zaten diyorlar herkesin bir fikri var ama ben okadar alıştımki bunduruma haklısınız herkesin altın değerindeki anne sütü bende zehirli geliyor evet gelişmiyorlar diyorum Osman gönülal dan başka hiçkimseyi dinlememe kararı aldım ne sorum varsa gidip ona soruyorum videolarını izliyorum bukadar sende canını sıkma benim arrık hoşuma bile gidiyor olumsuz şeyler fantazi oldu artık

Sütün mü zehirli tövbe estağfurullah xdxbdbdb duya duya fantazi haline getirmişin artık napcan tak tak nereye kadar tabi. Son kontrolde 800 gr almıştı benimki de mama takviyeli ama. Doktor mamayı daha çok daha çok ver çocuk şişsin dememi bekleme kof kilo ne işe yarar ki dedi. Gelişimi güzel başka bebeklerle kıyas yapmak yok dedi o günden beri daha rahatım çok şükür

Sonunda bize iyi gelen bi doktor buldum yani. Zayıf kalmış diyerek bizi eve yollamayan, ince ince her şeyi ben sormadan anlatan bi doktor, bu forumda buldum onu da şükür
İyi bir doktora denk gelmenize sevindim kafandaki tüm sorularıda ona sorup yanıtlarsın ağzı olan konuşup moral bozuyor

İnanamıyorum ya zaten ciddi bi şey yaşamışız DOĞUM yapmışız bide vay efendim sen niye zayıf doğurdum yok senin sütün yetiyo mu zart zurt bu zorbalıklara inanamıyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…