2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Ama güzel ilerlemiş. İnşallah sağlıklı büyür bebeklerimiz

Eki Görüntüle 3609071 yeşil çizgi tam %50 yani ortalamayı gösteriyor. Mor obezite kırmızı da zayıflık gösteriyor. Onun dışındakiler normal diyebiliriz. Yeşil en ideal olan çizgi
Çok teşekkür ederim aslında ben de bazı tabloları inceledim ama sanki az söylüyorlar giibi geldi ahdhd çok teşekkürler

Bu arada bu süre zarfında özel hastaneleri aradım hiçbiri verem aşısı yapmıyor. Diğer 2sini yapıyor.
Aşı etkisiz azalmaz bence ama zamaninda yapilmasi gerekirdi bizim 2. Aydn gun vermisti o gun gelin muhakkak diye hatta gidemicek gibi oldum bi gun oncedn haber verdm ogle arasi da olsa gel beklerm aşılar acilcak ziyan olmasin demisti

İnşallah inşallah amin
Aşı etkisiz azalmaz bence ama zamaninda yapilmasi gerekirdi bizim 2. Aydn gun vermisti o gun gelin muhakkak diye hatta gidemicek gibi oldum bi gun oncedn haber verdm ogle arasi da olsa gel beklerm aşılar acilcak ziyan olmasin demisti
Evet çoklu aşı olduğu için o gün yapılması gerekiyor ama geç kaldık diye inşallah etkisi azalmaz çok üzgünüm bh konuda gebertesim var yarın çemkirmek istiyorum herkese ama asla sesimi çıkarmayacağım ya bana sinir olup bebeğime sert vururlarsa iğneyi

Açelya sence nisanın başında doğmuş bir bebek kaç kg olmalı? Bebişleriniz kaç kilo arkadaşlar? Her bebek farklıdır ama Normal mi acaba diye karşılaştırmak istiyorum
Dr. Osman Gönülala sormuştum ben her konuda onu takip ediyorum, ilk 3 ay ayda 800 gr, 4-5 ay 500 gr bu şekilde giderek azalıyor sende burdan yola çıkarak hesap yapabilirsin kaç kilo doğdu bebeğin ?
Diğer bebeklerle kilolarını karşılaştırma sen yinede

Aşı işi bittiktn sonra soylenirsin sifa olsun inşallah 4. Ay aşısı icinde gun al bence 3. Ay kontrolünde garantiye almis olursn bi kac gun öncesinden de telefonla haberlesirsin ben gitmedn once whatsaptn yaziyorm yarin gelicez diye ilk oglumun ebesi zaten o yüzden iyi kötü tanıdık birbirimizi

Benim oglumda 3 aylik 6300 boy 60cm cocuj doktoru boyu kisa demisti ama saglk ocagi gayet iyi dedi kilosuna takilmiyorum sagligi yerinde oldugu surece. İlk oglumda kilolu bi bebek degildi 7 yasina gircek 25 kilo su an ama boyu iyi şükür

Eki Görüntüle 3609071 yeşil çizgi tam %50 yani ortalamayı gösteriyor. Mor obezite kırmızı da zayıflık gösteriyor. Onun dışındakiler normal diyebiliriz. Yeşil en ideal olan çizgi
Yok şuanda yeşil idael çizgi diyemeyizhangi persentilde doğdu ise onda ilerlemesi idealdir mesela %3 persentilde doğmuş bir bebek 2. Ayında %3 te devam ederse ideal %50 persentile yükseldiyse bu normal kabul edilmez fazla fazla beslendiği anlamına gelirmiş bunuda DrOsman gönülal anlatmıştı

Ben de sayenizde yeni bir şey öğrendim. Teşekkür ederim

Rica ederim bende bilmiyordum sanıyordumkü hemen 90 lara falan çıkmalı geri kalmamalı ama öyle değilmiş oyğzden anneler üzülmesin
Biz bir persentil atlamışız ama ebemiz istedikçe emzir, geri çevirme dediği için her ağladığında ağzına memeyi dayıyordum 3.300 doğdu, ertesi gün 3100 oldu. Sarılıktan 1 gün ışın aldık 5 günlükken. O zaman ebe gelip işte egitim verdi

Benim oglumda 3 aylik 6300 boy 60cm cocuj doktoru boyu kisa demisti ama saglk ocagi gayet iyi dedi kilosuna takilmiyorum sagligi yerinde oldugu surece. İlk oglumda kilolu bi bebek degildi 7 yasina gircek 25 kilo su an ama boyu iyi şükür
Bize de 59 cm dedi çocuk doktoru. Ama ben de boya takılmıyorum. Elimizde olmayan sebeplere üzülmemeye çalışmalıyız. Tabi pratikte hiç öyle olmuyor her şeye takılıyoruz

Maşallah bir persentil atladıysanız
Fazla almalarıda sakıncalıymış çok az almalarıda tabi , bu konulardada doktorlar yada ebelerdede tam bir ağız birliği yok bu doktoru çok beğeniyorum oyüzden

2930 gr dogdu bikac gun once 6.15kgydı. Sünnet etmiştik 1.5 aylıkken sünnetci hızlı alıyo filan demişti
Biz de 8 temmuzda sünnet olacağız. 9 nisan doğumluyuz. Siz ne zaman doğmuştunuz? Nasıl geçti sünnetiniz? Aşıdan sonra ağrısı olduğu için biraz tedirgin oldum sünnette de sıkıntılar olur mu diye

Biz sizden 1 gün büyüğüz bebiş çok küçük oldugu için sorun olmadı. Sadece biz kilo almışız şeyimizin çevresi yağlanmış biraz ağrı sızı olmadı doktor fitil yapmışto bi 5 saat sonra da biz yaptık fakat bebek kaka yaptıgı icin calpol verdim. Gece problem olmadı korkmayın 3 güne bitti tamamen. İlk gün kan oluyor biraz. gazlı beze vazelin sürüp koydum yapısma da yasamadık. Kantaron yagı damlattım sürekli bide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…