- 24 Ağustos 2024
- 510
- 1.023
- 28
Ama güzel ilerlemiş. İnşallah sağlıklı büyür bebeklerimizBenimki küççük bacım 3120 kg doğdu. İlk ay kilo kaybı epey oldu, son haftada kilo aldı sadece diyebilirim. 2. Ay 4100 gramı görünce sevindik yani düşün. Şimdi 3.ay kontrolü var ctsi günü. Bakam 5e çıkabildik mi
Çok teşekkür ederim aslında ben de bazı tabloları inceledim ama sanki az söylüyorlar giibi geldi ahdhd çok teşekkürlerEki Görüntüle 3609071 yeşil çizgi tam %50 yani ortalamayı gösteriyor. Mor obezite kırmızı da zayıflık gösteriyor. Onun dışındakiler normal diyebiliriz. Yeşil en ideal olan çizgi
İnşallah inşallah aminnAma güzel ilerlemiş. İnşallah sağlıklı büyür bebeklerimiz
Aşı etkisiz azalmaz bence ama zamaninda yapilmasi gerekirdi bizim 2. Aydn gun vermisti o gun gelin muhakkak diye hatta gidemicek gibi oldum bi gun oncedn haber verdm ogle arasi da olsa gel beklerm aşılar acilcak ziyan olmasin demistiBu arada bu süre zarfında özel hastaneleri aradım hiçbiri verem aşısı yapmıyor. Diğer 2sini yapıyor.
İnşallah inşallah amin
Evet çoklu aşı olduğu için o gün yapılması gerekiyor ama geç kaldık diye inşallah etkisi azalmaz çok üzgünüm bh konuda gebertesim var yarın çemkirmek istiyorum herkese ama asla sesimi çıkarmayacağım ya bana sinir olup bebeğime sert vururlarsa iğneyiAşı etkisiz azalmaz bence ama zamaninda yapilmasi gerekirdi bizim 2. Aydn gun vermisti o gun gelin muhakkak diye hatta gidemicek gibi oldum bi gun oncedn haber verdm ogle arasi da olsa gel beklerm aşılar acilcak ziyan olmasin demisti
Dr. Osman Gönülala sormuştum ben her konuda onu takip ediyorum, ilk 3 ay ayda 800 gr, 4-5 ay 500 gr bu şekilde giderek azalıyor sende burdan yola çıkarak hesap yapabilirsin kaç kilo doğdu bebeğin ?Açelya sence nisanın başında doğmuş bir bebek kaç kg olmalı? Bebişleriniz kaç kilo arkadaşlar? Her bebek farklıdır ama Normal mi acaba diye karşılaştırmak istiyorum
Aşı işi bittiktn sonra soylenirsinEvet çoklu aşı olduğu için o gün yapılması gerekiyor ama geç kaldık diye inşallah etkisi azalmaz çok üzgünüm bh konuda gebertesim var yarın çemkirmek istiyorum herkese ama asla sesimi çıkarmayacağım ya bana sinir olup bebeğime sert vururlarsa iğneyi
Bundan sonra umarım her şey iyi olurBenimki küççük bacım 3120 kg doğdu. İlk ay kilo kaybı epey oldu, son haftada kilo aldı sadece diyebilirim. 2. Ay 4100 gramı görünce sevindik yani düşün. Şimdi 3.ay kontrolü var ctsi günü. Bakam 5e çıkabildik mi
Yok şuanda yeşil idael çizgi diyemeyizhangi persentilde doğdu ise onda ilerlemesi idealdir mesela %3 persentilde doğmuş bir bebek 2. Ayında %3 te devam ederse ideal %50 persentile yükseldiyse bu normal kabul edilmez fazla fazla beslendiği anlamına gelirmiş bunuda DrOsman gönülal anlatmıştıEki Görüntüle 3609071 yeşil çizgi tam %50 yani ortalamayı gösteriyor. Mor obezite kırmızı da zayıflık gösteriyor. Onun dışındakiler normal diyebiliriz. Yeşil en ideal olan çizgi
Ben de sayenizde yeni bir şey öğrendim. Teşekkür ederimYok şuanda yeşil idael çizgi diyemeyizhangi persentilde doğdu ise onda ilerlemesi idealdir mesela %3 persentilde doğmuş bir bebek 2. Ayında %3 te devam ederse ideal %50 persentile yükseldiyse bu normal kabul edilmez fazla fazla beslendiği anlamına gelirmiş bunuda DrOsman gönülal anlatmıştı
Rica ederimBen de sayenizde yeni bir şey öğrendim. Teşekkür ederim
Biz bir persentil atlamışız ama ebemiz istedikçe emzir, geri çevirme dediği için her ağladığında ağzına memeyi dayıyordumRica ederimbende bilmiyordum sanıyordumkü hemen 90 lara falan çıkmalı geri kalmamalı ama öyle değilmiş oyğzden anneler üzülmesin
Bize de 59 cm dedi çocuk doktoru. Ama ben de boya takılmıyorum. Elimizde olmayan sebeplere üzülmemeye çalışmalıyız. Tabi pratikte hiç öyle olmuyor her şeye takılıyoruzBenim oglumda 3 aylik 6300 boy 60cm cocuj doktoru boyu kisa demisti ama saglk ocagi gayet iyi dedi kilosuna takilmiyorum sagligi yerinde oldugu surece. İlk oglumda kilolu bi bebek degildi 7 yasina gircek 25 kilo su an ama boyu iyi şükür
2930 gr dogdu bikac gun once 6.15kgydı. Sünnet etmiştik 1.5 aylıkken sünnetci hızlı alıyo filan demiştiRica ederimbende bilmiyordum sanıyordumkü hemen 90 lara falan çıkmalı geri kalmamalı ama öyle değilmiş oyğzden anneler üzülmesin
Maşallah bir persentil atladıysanızBiz bir persentil atlamışız ama ebemiz istedikçe emzir, geri çevirme dediği için her ağladığında ağzına memeyi dayıyordum3.300 doğdu, ertesi gün 3100 oldu. Sarılıktan 1 gün ışın aldık 5 günlükken. O zaman ebe gelip işte egitim verdi
Maşallah bebişe2930 gr dogdu bikac gun once 6.15kgydı. Sünnet etmiştik 1.5 aylıkken sünnetci hızlı alıyo filan demişti
Ben de takip edeyimMaşallah bir persentil atladıysanız
Fazla almalarıda sakıncalıymış çok az almalarıda tabi , bu konulardada doktorlar yada ebelerdede tam bir ağız birliği yok bu doktoru çok beğeniyorum oyüzden
Biz de 8 temmuzda sünnet olacağız. 9 nisan doğumluyuz. Siz ne zaman doğmuştunuz? Nasıl geçti sünnetiniz? Aşıdan sonra ağrısı olduğu için biraz tedirgin oldum sünnette de sıkıntılar olur mu diye2930 gr dogdu bikac gun once 6.15kgydı. Sünnet etmiştik 1.5 aylıkken sünnetci hızlı alıyo filan demişti
Biz sizden 1 gün büyüğüzBiz de 8 temmuzda sünnet olacağız. 9 nisan doğumluyuz. Siz ne zaman doğmuştunuz? Nasıl geçti sünnetiniz? Aşıdan sonra ağrısı olduğu için biraz tedirgin oldum sünnette de sıkıntılar olur mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?