2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
İnanamıyorum ya zaten ciddi bi şey yaşamışız DOĞUM yapmışız bide vay efendim sen niye zayıf doğurdum yok senin sütün yetiyo mu zart zurt bu zorbalıklara inanamıyorum ya
Insanlar bunu hangi psikoloji ile yapıyor ben anlamıyorum. Bence yeni bebek sahibi olan aileyi kıskanıyorlar Bunun başka açıklaması olamaz

Ay ne zaman bebegim sunu sunu yapiyo desem ertesi gun yapmiyo kac defa oldu ayni sey. Dun ana kucaginda uyutuyorum demistim bugun kesinlikle uyumuyor bebekle ilgili ne desem tersine donuyor
Hahah ben kendi kendime bile demiyorum artık kendi nazarım mı değiyor nedir pusete yatmıyordu alıştı güzel oh dedim dün asla yatmadı dışarda bi kolumda bebek bi elimde bebek arabası eve zor geldik

Hahah ben kendi kendime bile demiyorum artık kendi nazarım mı değiyor nedir pusete yatmıyordu alıştı güzel oh dedim dün asla yatmadı dışarda bi kolumda bebek bi elimde bebek arabası eve zor geldik
Artik aklimdan bile gecirmicem esim eve gelince soruyo uyudu mu uyudu veya uyumadi gibi seyler soyluyorum shshs

Benimkine de bu 1 kg var mı demişti bebek görmeye gelen biri
Benim bebeğim de 2.620 gr doğdu. Benim çevremde öyle bir densiz olmadı Allah'tan ama insan zaten üzülüyor, 2.500 üstü evet normal ama küçücük oluyorlar. Hastaneden çıkacağımız gün eşimi koridorda bekliyordum, başka doğuma gelenlerin yakınları ay ne kadar küçük diyorlardı, yani evet küçük ama napayım geri mi göndereyim? Ben de görüyorum, üzülüyorum ama diyecek bir şey yok böylelerine.

Ay ne zaman bebegim sunu sunu yapiyo desem ertesi gun yapmiyo kac defa oldu ayni sey. Dun ana kucaginda uyutuyorum demistim bugun kesinlikle uyumuyor bebekle ilgili ne desem tersine donuyor
Evet öyle bir şey var, şimdi bebeğiniz, büyüyünce çocuğunuz ve aile ilişkileri konusunda her zaman ketum olmak lazım

Sabah 6'da Bu saate kadar toplam 1 saat uyumayan bebe Oy ben ne edeyim ne edeyim
Benim ilk çocuğum da öyleydi, gündüzleri uyumazdı, akşamları 19.00 da uykuya geçerdi, sabah 6 ya kadar falan uyurdu. Ben de gündüzleri de uyısun diye dışarda bebek arabasında gezdirirdim, onda uyurdu, sonra eve gelirdik. Her gün böyleydi, hatta karda bile çıkartıyordum. Tek çocuk olunca rahat rahat yetişiyordum. Şimdi ev beni bırakmıyor ki çıkayım, tutmuş yaka paçamdan evde kalıp uğraşacaksın diyor

Bizim her uyku bi mucadele ya su an kucagimda salliyorum 3 saat sonra uyanacak tabi once uyumasi lazim 19da yatip 6ya kadar deliksiz uyumasi rüya gibi geldi düşününce bile mutlu oldum

Kızlar ya benim bebeğim bugün uykusunda çok sıçrıyor normalde böyle değildi hiç kundak da yapmadım. Sıçradığı oluyordu ama şuan uyuttum 5 dakika da bir sıçrıyor, neden olabilir? Dün avm ye gitmiştik orda bir kaç kez ani sesten korkup irkildi ondan etkilenmiş olabilir mi ama gece güzel uyumuştu

Bize de 59 cm dedi çocuk doktoru. Ama ben de boya takılmıyorum. Elimizde olmayan sebeplere üzülmemeye çalışmalıyız. Tabi pratikte hiç öyle olmuyor her şeye takılıyoruz
Valla soz konusu cocuk olunca akil mantik elden gidiyo bende alerji işine cok takigim hic bisey yemiyorm ama gecmiuo kizarikliklar agladim aglicam zor tutuyorum kendimi cocugu gordukce kendime kiziyorum bulamadim neyin dokundugunu diye

7 yıldır gynefix kullanıyorum. Çok memnun kaldım. Kanama azaldı. Akıntı vs hiç bir yaşamadım bu sürede. Zamanı geldi geçiyor diye değiştirmek için yenisini almıştım. Ama rahimde kist çıktı taktıramıyorum. Satmayı düşünüyorum. Firma kullanılmadığı sürece kullanım sürecinin başlamadığını söyledi ama sizce satmalımıyım beklesin mi. Kist tedavisine ne zaman başlayacağım bitireceğim bitecek mi belli değil? 5 cm çapında kist var belki ameliyat olmam gerekecek. O zaman da bağlatırım diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…