- 21 Eylül 2017
- 2.838
- 7.040
- 158
Insanlar bunu hangi psikoloji ile yapıyor ben anlamıyorum. Bence yeni bebek sahibi olan aileyi kıskanıyorlar Bunun başka açıklaması olamazİnanamıyorum ya zaten ciddi bi şey yaşamışız DOĞUM yapmışız bide vay efendim sen niye zayıf doğurdum yok senin sütün yetiyo mu zart zurt bu zorbalıklara inanamıyorum ya
Hahah ben kendi kendime bile demiyorum artık kendi nazarım mı değiyor nedirAy ne zaman bebegim sunu sunu yapiyo desem ertesi gun yapmiyo kac defa oldu ayni sey. Dun ana kucaginda uyutuyorum demistim bugun kesinlikle uyumuyor bebekle ilgili ne desem tersine donuyor
Artik aklimdan bile gecirmicemHahah ben kendi kendime bile demiyorum artık kendi nazarım mı değiyor nedirpusete yatmıyordu alıştı güzel oh dedim dün asla yatmadı dışarda bi kolumda bebek bi elimde bebek arabası eve zor geldik
Oyy tek mi bakıyorsun her gün mü böyle uykusuSabah 6'da Bu saate kadar toplam 1 saat uyumayan bebe Oy ben ne edeyim ne edeyim
Annem arada geliyor genelde tek oluyorum . Sorma her gün böyleOyy tek mi bakıyorsun her gün mü böyle uykusu
Foto çekiyorum chat gbt den 2aylık görsel yapabilirmiyiz diyorumAy çekimi yapan var mı? 3.aya giriyoruz nasıl çeksem bilemedim
Benim bebeğim de 2.620 gr doğdu. Benim çevremde öyle bir densiz olmadı Allah'tan ama insan zaten üzülüyor, 2.500 üstü evet normal ama küçücük oluyorlar. Hastaneden çıkacağımız gün eşimi koridorda bekliyordum, başka doğuma gelenlerin yakınları ay ne kadar küçük diyorlardı, yani evet küçük ama napayım geri mi göndereyim? Ben de görüyorum, üzülüyorum ama diyecek bir şey yok böylelerine.Benimkine de bu 1 kg var mı demişti bebek görmeye gelen biri
Evet öyle bir şey var, şimdi bebeğiniz, büyüyünce çocuğunuz ve aile ilişkileri konusunda her zaman ketum olmak lazımAy ne zaman bebegim sunu sunu yapiyo desem ertesi gun yapmiyo kac defa oldu ayni sey. Dun ana kucaginda uyutuyorum demistim bugun kesinlikle uyumuyor bebekle ilgili ne desem tersine donuyor
Benim ilk çocuğum da öyleydi, gündüzleri uyumazdı, akşamları 19.00 da uykuya geçerdi, sabah 6 ya kadar falan uyurdu. Ben de gündüzleri de uyısun diye dışarda bebek arabasında gezdirirdim, onda uyurdu, sonra eve gelirdik. Her gün böyleydi, hatta karda bile çıkartıyordum. Tek çocuk olunca rahat rahat yetişiyordum. Şimdi ev beni bırakmıyor ki çıkayım, tutmuş yaka paçamdan evde kalıp uğraşacaksın diyorSabah 6'da Bu saate kadar toplam 1 saat uyumayan bebe Oy ben ne edeyim ne edeyim
İki yöntem de çok tatlıFoto çekiyorum chat gbt den 2aylık görsel yapabilirmiyiz diyorumama abisiyle 2 aydır kek üzerine mum yakıp foto ve video çekiyorum
Bizim her uyku bi mucadele ya su an kucagimda salliyorum 3 saat sonra uyanacak tabi once uyumasi lazimBenim ilk çocuğum da öyleydi, gündüzleri uyumazdı, akşamları 19.00 da uykuya geçerdi, sabah 6 ya kadar falan uyurdu. Ben de gündüzleri de uyısun diye dışarda bebek arabasında gezdirirdim, onda uyurdu, sonra eve gelirdik. Her gün böyleydi, hatta karda bile çıkartıyordum. Tek çocuk olunca rahat rahat yetişiyordum. Şimdi ev beni bırakmıyor ki çıkayım, tutmuş yaka paçamdan evde kalıp uğraşacaksın diyor
Cok iyi fikirmisFoto çekiyorum chat gbt den 2aylık görsel yapabilirmiyiz diyorumama abisiyle 2 aydır kek üzerine mum yakıp foto ve video çekiyorum
O zaman bebeğim hiç uyumuyo falan de ya belki uyurAy ne zaman bebegim sunu sunu yapiyo desem ertesi gun yapmiyo kac defa oldu ayni sey. Dun ana kucaginda uyutuyorum demistim bugun kesinlikle uyumuyor bebekle ilgili ne desem tersine donuyor
Valla soz konusu cocuk olunca akil mantik elden gidiyoBize de 59 cm dedi çocuk doktoru. Ama ben de boya takılmıyorum. Elimizde olmayan sebeplere üzülmemeye çalışmalıyız. Tabi pratikte hiç öyle olmuyor her şeye takılıyoruz
Kv üzerinde denicem bunu kesin sorar zaten uyudu mu yok dicem 3 gundur uyumuyo dgshsjsO zaman bebeğim hiç uyumuyo falan de ya belki uyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?