2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Ne zamana kadar devam etti bu gündüz uykusuzluğu acaba.. Ya tek bebe olsa yine iyi iki tane çocukla gündüz uykusuz çok zor oluyor gerçekten. Abisi uyuyordu gündüzleri işimi gücümü yapıyordum şimdi yok .. Canları sağolsun ama çok yıpratıyor beni

Geçmiş olsun yanlış anlamaZ iseniz algılarım kapalı.. Neyi satmayı düşünüyorsunuz? Anlayamadım hiç

Geçmiş olsun yanlış anlamaZ iseniz algılarım kapalı.. Neyi satmayı düşünüyorsunuz? Anlayamadım hiç
O ne ilaç mı bende anlayamadım

Baktım da şimdi kaymayan spiral diye geçiyor sanırım o yüzden pahalı. Geçmiş olsun bu arada kısa zamanda iyileşirsiniz umarım

Bizim ikibuçuk yaşına kadar böyleydi, ben dışarda uyutarak idare ettim. Artık ikibuçukta öğle uykusunu kestik, çünkü evde uyutmaya çalışıyorken o beni uyutuyordu, şaka değil, ben yatakta uyuyordum, o uyanıktı, sonra baktım olmayacak bıraktık, çünkü tuvalete alıştırmaya çalışıyordum aynı zamanda. Bizimki doğduğunda da gözleri açık, sağa sola bakıyordu, şimdi de öyle sürekli meraklı ve lafa dalar, gündüz uykusuyla işi yok. Sizin daha küçük şimdi, ancak oturur düzen, inşallah uykusuz değildir bizimki gibi de, yavaş yavaş dünyaya adapte oldukça alışır uykuya da.

Evet iki bebekle gerçekten zor, sabır ve kolaylıklar diliyorum size ve hepimize.

Ay çekimi yapan var mı? 3.aya giriyoruz nasıl çeksem bilemedim
Ben ilk bebeme her ay yaptım ama bu ikinci bebek olduğu için hiç aklıma gelmedi bari 3. aydan itibaren yapayım dedim ben evdeki eşyalarla konsept yapıp çekmiştim hep. Mesela maymunlu üstü vardı muzları birleştirip 9 yazmıştım 9 aylık olduğunda. Kıravatla 4 yapıp çekmiştim, bebek bezinden 7 yazmıştım hatırladıklarım bunlar. Genelde meyvelerle yapıyor yapanlar.

Son düzenleme:
3. Ay kontrolu vardi bugun, 500 gr almış canim sıkıldı biraz
Buraya da yazmistim memeyle kavga ediyo emmesi bi tatsiz vs diye ondan alamamis olabilir dedi doktor
Havalar da sıcak ya iştahsızlık var büyük yemek yemiyor küçük de az az emiyor bizim de.

3. Ay kontrolu vardi bugun, 500 gr almış canim sıkıldı biraz
Buraya da yazmistim memeyle kavga ediyo emmesi bi tatsiz vs diye ondan alamamis olabilir dedi doktor
Bizim de öyle, kafasını sürekli geri atıyor. Memeyi sündürüyor. Sütüm mü var yoksa reflüsü mü var anlamadım. Kusmuyor ama özellikle akşamları memeyle kavga ediyor

Aynı aynıııı

Artik aklimdan bile gecirmicem esim eve gelince soruyo uyudu mu uyudu veya uyumadi gibi seyler soyluyorum shshs
Ben de artık inşallah uyumustur diyorum ve konuyu kapatıyorum ajxbjsdnjdnd çünkü ne zaman içimden bile oh uyudu desem uyanasi geliyo sjbdjsndjd
Foto çekiyorum chat gbt den 2aylık görsel yapabilirmiyiz diyorum ama abisiyle 2 aydır kek üzerine mum yakıp foto ve video çekiyorum
Gpt bebeğin yüzünü bozmuyor mu ya, hangi promtu kullandin bozmadiysa atsana buraya ben de o şekilde yaptırayım sjnxjdnd bir ton farklı şekilde sordum hepsinde bebenin yüzünü değiştiriyor

Buara bende hırmonsuz spirallere baktım kullanan varmı acaba ?

Korkuyorum taktırmaya
Gynefix kadın doğumcu ofisinde görmüştüm ben de, yanulmıyorsam yedi sekiz bin civarı bir şeydi sanki, ben de korkuyorum, hepsinin bir yan etkisi var, belki bu farklıdır ama yine de bilemiyorum.

Yüzünde kesinlikle Photoshop istemiyorum diyorum o da bana çok net bir istek olduğunu yüzüne kesinlikle müdahale etmeyeceğini söyledi

İnşallah öyle olur ya sormayın Bazen ben de öyle uyuyakalıyorum öyle bir ağlamaya başlıyor ki ki sonra Yüreğim ağzıma geliyor Amin amin böyle böyle geçti işte iki buçuk ay Bakalım ileride nasıl olacak

Kızlar bizim gaz sancıları tam gaz devam. Kizce ya ağlıyor ya uyuyor, ikinmadigi zaman yok… uykuya da kucağımda sallayarak ancak… 2. Ayda zirve olur ve azalır demişlerdi ama hiç azalacak gibi değil gün saymaktan yoruldum. Tuvalete bile zar zor gidiyorum. Annem yanimda iken iyiydi. Kolik bebe analari bitecek mi bu çile?

Merak etme bitiyor gerçekten, ben hep yazıyordum ya her akşam sürekli ağlıyor susmuyor uyumuyor iki üç haftadır çok şükür toparladı çok değişti o eski halinden eser yok şimdi rabbime bin şükür kafayı yemiş gibiydim mahvolmuştum iki bebekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…